„Sony“ įspėjo: skęstame

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Splius 2014-05-04 11:17
Sony gamina labai gerus telefonus ypač xperia z serijos...Skirtu Sony tiek lėšų reklamai kiek dabar skiria Samsung tai visi griebte išgraibstytu tuos telefonus o Samsung visi pamirštu,kad toks egzistavo. Visgi Sony telefonai kur kas geresni ir kokybiškesni už Samso shit galaxius.
Pumper 2014-05-04 11:34
Visa Sony elektronika gera.
laimius 2014-05-04 12:49
Šiaip nebloga jų elektronika, bet brangi, nėra biudžetiniu modelių - kad ir tv. geri bet su panašiom spec. nusiperki sharp, philips (net su ambilight) ir pan. gerokai pigiau - o jų kokybė taip pat gan aukšta. Telefonai - na skonio reikalas - bet vizualiai Sony nėra gan patrauklus bent man, kainos vėl gi aukštos, o net ir jų fanų sunku rasti (palyginkim su apple ar samsung) kurie bent jau rekomenduoja, o Sony produkcijos savininkai dažnai parekomenduoja kitos firmos (man taip su tel buvo - apie sony savininkas atsiliepe kaip "šiaip sau"). Kiekvieną brangesnį prietaisą renkantis apsiklausinėju, paskaitau apžvalgas, video, ir Sony nepatenka net tarp rekomenduojamų. Kažkokių didelių inovacijų kurios išskirtų juos iš kitų irgi nesusieju pastaruoju metu su Sony vardu - ypač tel. ar tv - gal tai tikrai reklamos stoka. Va ko iš jų produkcijos norėčiau - tai PS4.
FtBall 2014-05-04 13:35
Manau, jog tikrai kalta reklamos stoka. O išsireklamuot neturėtų būt per daug sunku. Iš mano draugų rato, nemažai žmonių tampa buvusiai Samsung fanais. Prieš metus ar daugiau dievino Samsung, o dabar jau sako, kad niekada nebepirks Samsung. Manau, iš high-end telefonų turėtojų, nemažai turėtų palikt Samsungą, taigi, Sony tikrai galėtų prisitraukt klientus. Man visai patraukliai atrodo Sony telefonų parametrai, lyginant su kaina. Nors high-endų čiupinėt neteko, bet iš kitų gamintojų tikrai išsiskiria atsparumu vandeniui bei dulkėms. Mid-end brolis turi, tai telefonas kaip telefonas, šiek tiek storesnis, didesnis, bet vien dėl padidinto atsparumo. Rankoj visai patogiai laikosi, ko gero dėl nelygios nugarėlės.