Samsung skundžiasi, kad niekas nebenori pirkti naujų planšečių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sadredas 2014-08-03 10:18
Uzmuse sitas, ypac apie kokybe Dd
DarkNRG 2014-08-03 12:49
Softas yra skonio reikalas. O apie hardware papasakok kuom jis geresnis? Ar tik rekausi kaip fanbojus: 'auksciasia klase!', 'nuostabiausias!'
Katė 2014-08-03 13:26
Sakykit ką norit, bet Apple yra snobų žaislas. Gal aparačiukas būtų ir nieko (neskaitant kainos), bet kai pagalvoji, jog tokį turėdamas tampi vienu iš fanatikų sambūrio.. Užsidedi Apllefuno ženklą... Praeina noras domėtis.
DarkNRG 2014-08-03 15:17
Paprastas_zmogus rašė: O tau, matau, labai svarbi kitu nuomone. Jieskai pritarimo forumose. Cia taip bandai pateisint savo nepilnavertiskumo kompleksa?
Paprastas_zmogus 2014-08-03 15:46
Manau, kad nepilnavertiškumo kompleksą turi būtent tu, nes užteko tik pasakyti kažką neigiamo apie Samsung ir dabar tu daugiau kalbi apie MANE, nei apie diskusijos objektą Matau tiesiog normaliai diskusijai esi nedaaugęs. Ir apskritai daug ant Apple produkcijos loji, bet kompetencijos stoka šioj srity tikrai jaučiasi. OSX naudoju jau 6-7 metai, iOS - irgi panašiai. Pasigirk, kokia patirtimi remiasi tavo "objektyvi" kritika
DarkNRG 2014-08-03 19:08
Paprastas_zmogus rašė: Na as tikrai neketinu girtis koks as geras specialistas esu, ar kiek daug metu patirties turiu naudojant ta, ar ana prietaisa ar OS, skirtingai nuo tamstos.. Bet manau, kad mano ziniu ir patirties man uztenka, kad galeciau daryt savo isvadas ir turet atitinkama nuomone.
Paprastas_zmogus 2014-08-03 22:27
Kaip gražiai išsivartei nuo mano klausimo, taip tik patvirtindamas mano įtarimus, kad garsiai kritiką reiški apie tai, ko nežinai ir neišmanai Na tikrai nesuprantu aš tokių žmonių. Nu net Android vartotojų nemaža dalis TouchWiz nemėgsta, o čia dar žmogus kažką bando įrodinėti, nors pats supranta, kad argumentų neturi apart gniuždančiojo "skonio reikalas" Stumti ant kompanijos, kuri su šiuo straipsniu nieko bendro neturi, irgi pirmas, nors ir tas stumimas toks labai tuščias ir visiškai niekuo nepagrįstas... "Shudas" - tarė ponas diskutuotojas
FtBall 2014-08-04 10:36
Niekad neturėjau nei Samsungo, nei Applo produktų ilgiau nei 5 minutėms, bet darbe gavau kuriam laikui 2011 metų iPadą ir tų pačių metų Galaxy Tab 10. Papasakosiu, ką galvočiau, jei būčiau kasdienis vartotojas, kuris renkasi planšetę, vieną iš tų dviejų. Visų pirma - skaičiai. Procesoriai abu Dual Core 1Ghz, Samsung 2x RAM, gpu - kažkokie neaiškūs pavadinimai. Laimi Samsung. Antra, paėmus į rankas Samsungą, ieškai, vartai, kur atrakinimo mygtukas, iš visų pusių pažiūri, randi galų gale mygtuką, spaudi, kažkas įvyksta. Paėmus iPad - vienas mygtukas. Spaudi - ok, naudokis. Laimi Apple. Toliau žiūri, kaip atrodo korpusas. Apple atveju nusipirkai ir naudoji, švaru, svarbiausia - ekranas. Apple paslepė mygtukus nuo vartotojo - jie matosi tik apvertus planšetę. Samsungas kažkodėl uždeda reklamą prieš akis, nes gali pamiršt, ką naudoji. Apvertus abu planšetus pamatai akivaizdų dalyką - dizainas 50% identiškas, kažkas kažką kopijuoja. Laimi Apple. Paspaudus Applo atrakinimo mygtuką, pasitinka banguojantis Slide to Unlock. Braukdamas matai atrakinimo progresą. Samsung parašė Swipe screen to unlock. Bandai - neveikia. Pasirodo apačioj ~1cm yra notification bar, kuris nereaguoja į bandymus atrakint. Brauki antrą kartą, išlindo kažkoks iškart padidėjo ir pranyko. Laimi Apple. Žiūrint darbo sklandumą, paspaudus mygtuką Samsunge, atsiranda 10FPS animacija, kažkas įvyksta. Apple animacijos sklandžios. Laimi Apple. Ilgalaikis testas: penktadienį pilnai pakrautos planšetės, savaitgalį gulėjo nenaudojamos, pirmadienį - Apple: 85% baterijos. Samsungas miręs. Standby laimi Apple. Teksto rinkimas: Apple įrenginyje, paspaudus mygtuką, atsiranda raidė. Galaxy Tabe - vėluoja ~0,5 sekundės, kartais daugiau. Laimi Apple. Naršyklės performance: Grafika su Javascriptu galaxy tabe apgailėtinai lėtai veikia. 3 metų Apple įrenginys puikiai susitvarko su JS. Laimi Apple. Programinės įrangos skaičiai. 3 metų Obuolys palaiko naujausią programinę įrangą. 3 metų Samsungas viso labo palaiko 3 metų senumo softą. Rezultatu 1-7 laimi Apple.
sub 2014-08-04 12:08
Visų pirma ryškiai nežinote kam tas "easy mode" skirtas. Easy mode - provides an easier experience for first time smartphone users with a simpler layout and bigger icons. Visų antra PlayStore turi ne ką mažiau programėlių, nei AppStore. Apple vs. Samsung - amžinas kvailių karas ("fools garden"aš vadinu). Planšetės niekada neturėjau, nes tai nereikalingas man dalykas, laptopas kergtas su smartfonu. Kadangi kas met, kas antrus metus įsigyju naują išmanūjį, tai man tie brandai nelabai ir imponuoja. Renkuosi tokį, kuris tuo metu mano nuomone man labaiusiai reikalingas. O tie brandų karai, kaip vaikų smėlio dėžė, geriau mylėkit moteris, gyvūnus, o ne kažkokį daiktą, ar brandą.
sub 2014-08-04 12:14
Būtent, užsimeti launcherį ir visos Paprasto_Žmogaus problemos dingsta. Aš užsimečiau Terrain, kuris man pakolkas geriausias iš visų android launcherių. Vieną tik pripažinsiu, tas visas gamintojo softas, ypač Samsung, yra šūdas. Man reikai tik operacinės ir aplikacijų iš Play store.
Kirtiklis 2014-08-04 12:49
Pono diskutuotojo pirmas komentaras: tiek faktų, argumentų ir įrodymų. O po to paskutiniame komentare dievagojasi kad DarkNRG taip pat pastūmė. Ech, savęs nemato, bet teisia kita.
Evaldas 2014-08-04 12:58
Gamintojų bloatware yra šlykštus ir nereikalingas reikalas. Pure Android + mėgstamas launcheris, reikalingi appsai ir daugiau nieko nereikia. P.S. Kaip jum Aviate gudrusis launcheris? Naudoju jau kelis mėnesius ir nenoriu nieko kito.
sub 2014-08-04 14:33
Aviate buvo neblogas reikalas kol neišbandžiau terrain.
Evaldas 2014-08-04 15:13
Parsiunčiau APK failą. Gana smarkiai striginėja visi widgetai scrollinant ant N5. Dinginėja menu itemai kartais. Beta yra beta.
Paprastas_zmogus 2014-08-07 12:29
O kas sakė, kad čia kažkoks "brandų karas" ? Niekas nesakė, kad yra tik juoda-balta (Samsung šūdas, Apple geras). Aš pats naudoju įvairių brandų produktus ir taip pat Android'us kelis esu turėjęs. Taigi čia nėra jokio garbinimo. Tik pelnyta kritika Samsungui.