Du Grand Theft Auto V atnaujinimai per savaitę: vienas, kad suerzintų žaidėjus, kitas - kad grąžintų iki atnaujinimų buvusį lygį (Video)  (0)

Maždaug prieš savaitę konsolėms Xbox One ir Playstation 4 skirta versija gavo atnaujinimą 1.08. Ši versija žymiai pablogino GTA V grafiką, todėl natūralu, kad sukėlė daugybės konsolių savininkų nepasitenkinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš Youtube vartotojų publikavo vaizdo klipą, kuriame aiškiai matyti, kaip nukentėjo konsolėms PlayStation 4 ir Xbox One skirtas GTA V.

Galima matyti, jog „po skalpeliu“ pateko ne tik grafika, tačiau ir kiti svarbūs elementai: objektų atvaizdavimo nuotolis ir anizotropinis filtravimas, taip pat automobilių pažeidimų sistema.

Skandalas aidai greitai pasiekė ir Rockstar Games. Kompanija pripažino, jog problema egzistuoja ir ėmė sparčiai darbuotis prie atnaujinimo, kuris sugrąžintų grafikos kokybę į ankstesnį lygį.

Ir štai gana greitai buvo išleistas atnaujinimas 1.10, kuris, kaip teigia kūrėjai, grafikos kokybę pataisė iki to momento, kai pasirodė versija 1.08. Rockstar Games techninio palaikymo skyrius apie tai suskubo pranešti savo oficialiame puslapyje.

Iki PC skirtos Grand Theft Auto V versijos, jei vėl neatsiras nepalankių aplinkybių, liko kiek daugiau nei savaitė. Remiantis kūrėjų pareiškimais, PC leidimas bus technologiškai pažangiausia GTA V versija, jau nekalbant apie 60 FPS palaikymą, apie kurį konsolių savininkai galės, deja, tik pasvajoti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai (0)