SEO ar Adwords: amžina kova biudžeto eilutėse

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2015-02-05 12:13
Straipsnis toks apie nieką nesuprantantiems. Patys puikiai supranta, kad \
Stakta 2015-02-05 19:31
Pritariu, tikėjausi irgi daugiau informacijos nors, pasiūlymas ruošti SEO ir laikinai naudoti Adwords skamba logiškai tik į galvą nešovė.
langas 2015-02-05 22:20
parasiau komentara vos ne knygos ilgumo, bet ne, technologijos.lt nesugeba normaliu programuotoju priimti ir reikejo viska po kabuciu pasalinti su kvailom apsaugos (cia zodis kabutese) priemonems. Kas pas jus per progrmuotojai dirbai, kad tokio technologiskai (cia kabutese zodis turejo buti) normalaus saito net nemoka suprogramuoti. apgailetina - cia skirta administracijai
Siga 2016-02-01 11:12
Na, nežinau. Ieškojau kažkokio aktualios informacijos. Tai aktualu pradedantiesiems. Pasigendu koncentruotos informacijos tiems, kurie nebe pradinukai ir ieško kažko naujo, atnaujinto ir svarbaus.
Kepurinis 2016-02-09 16:40
Nesuprantu, kuo jūs stebitės? Juk technologijos.lt rašytojų pagrindą sudaro studentai.
Skirmantas14 2017-06-13 23:26
Viskas šiame straipsnyje yra gerai. Realiai geros SEO pozicijos taip pat negarantuos jums lankomumo, jeigu raktiniai žodžiai parinkti netinkamai ir LABAI dažnai pasitaikanti problemą, tai svetainės neteisingas pateikimas, prastas/pasenęs dizainas, nelogiškai išdėlioti produktai, jų aprašymai ir savybės. Tokie vidiniai svetainės veiksniai gali lemti svetainės aukštą atmetimo rodiklį ir trumpą seansą (t.y. trumpą lankytojo buvimą svetainėje), o tokie dalykai kerta per SEO pozicijas ir aišku be SEO specialisto priežiūros tokie projektai negalimi. Kas iš Google AdWords pozicijos, pasileidę reklamos kompaniją galėsite pastebėti labai greitai, kaip į jūsų svetainę ateina nemažas lankytojų skaičius, o dėl prastos būklės svetainės, jie net neapsiperka ir svetainėje neišbūna nei pusė minutės. Pasitaiko atvėju, kai klientas reikalauja iš tevęs dar geresnių rezultatų, nors problema kitur. Reziume, su Google AdWords galėsite greičiau ir lengviau suprasti lankytojų poreikį, savo svetainės pateikimo klaidas (tiek techninės, tiek struktūrines ir turinio). Tačiau Google AdWords negarantuoja mažesnių reklamos sąnaudų nei SEO, kadangi konkurencija ir paspaudimo kaina vis sparčiau auga.
lukasvy 2022-09-12 08:42
Tiek Google Ads, tiek SEO yra puikūs sprendimai. Jeigu reikia greito sprendimo, tada tik Google Ads yra tinkamas sprendimas, kadangi iš karto atsirandate norimoje pozicijoje ir mokate už apsilankymą aukciono principu. Jeigu žiūrite į savo internetinę veiklą - verslą ilgalaikėje perspektyvoje, tada SEO yra tinkamesnis sprendimas, kadangi idėjus darbą ir užėmus norimas pozicijas jas išlaikysite kur kas ilgiau. Jeigu būtų aktualus nemokamas SEO auditas, kad pasižiūrėtume esamą situaciją ir numatytume aišku veiksmų planą, užeikite į mūsų internetinę svetainę ir palikus užklausą mes su jumis susisieksime: https://ikiwi.lt/