Nauja mada Rusijoje: susišaudymai vakarėliuose (Video)  (1)

Buvęs Rusijos mišrių kovos menų kovotojas Valerijus Ješčenka gali džiaugtis. Jo išradimas – rusiška ruletė, tačiau iš pistoletų leidžiamos kulkos yra pakeičiamos elektros šoko dozėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks pasilinksminimo būdas sparčiai populiarėja per vakarėlius Rusijoje, rašo „The Daily Mirror“.

Vietoj kulkų ginkluose įtaisyti nedideli elektros šoko aparatai. Kai tokios naujoviškos, nemirtinos rusiškos ruletės žaidėjas nuspaudžia pistoleto nuleistuką, priešininkas ne nušaunamas, o nukrečiamas elektra. Šis žaidimas ypač populiarus Permės mieste, kuriame ir užaugo naują verslą pradėjęs V.Ješčenka.

Pneumatiniais šautuvais, kurie gaminami Kinijoje, elektra šaudomasi dukart per mėnesį. Dalyvio mokestis – penki JAV doleriai. Žaidėjas, kurį nukrečia šokas, laikomas „nušautu“. Tiesa, leidžiama ir blefuoti – stengtis neparodyti, kad ką tik nukrėtė šokas.

Valerijus paprastai užima teisėjo pareigas, o nugalėtojus kartais nulemia ir geriausios reakcijos į ką tik patirtą elektros šoką.

„Tikrai negaila dėl penkių dolerių. Dar niekada nesu jautęs tiek daug emocijų, – teigė vienas žaidėjas. – Kai lauki šūvio akimirkos nebūdamas tikras, ar tave „nušaus“, – jausmas nepakartojamas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Gintaras Radauskas
(11)
(29)
(-18)

Komentarai (1)