[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis  ()

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Aukšto slėgio plovimo įrenginys

(60Bar, 300W, 2 baterijos, 5in1 antgalis ir kt.)

55,79€ -21,39€ 55,79€

34,40€

Imu!

iš Vokietijos

39%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šiuo metu TomTop šiuos aukšto slėgio plovimo įrenginius parduodama už mažiausią kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti.

Kuo pasižymi šis aukšto slėgio plovimo įrenginys?

Viena iš puikių savybių yra ta, kad pakuotėje yra visi reikalingi komponentai, tad prietaisu galima naudotis iškart išėmus iš pakuotės.

Iškart verta pažymėti, kad tai yra belaidis, akumuliatorinis įrenginys, tad juo galite naudotis ten, kur jums tuo metu reikia. O pakuotėje esančios dvi įkraunamos (įkroviklis pridedamas aut. past.) baterijos leis darbuotis ilgai.

Prietaisas yra itin kompaktiškas ir patogus naudotis. Kaip minėjome, pakuotėje yra visi reikalingi komponentai: filtrai, antgaliai, putų dozatorius, vamzdžio ilgintuvas, 5 metrų ilgio vandens paėmimo žarna ir t.t.

Telieka tą žarną prijungti prie įrenginio, o kitą galą prie vandenį tiekiančio vamzdžio arba tiesiog įmesti į vandens kibirą, kaip asmeniškai patogiau, ir jau galite naudotis šiuo prietaisu.

Vertas dėmesio ir įdomus 5in1 pagrindinis purkštukas. Tereikia jį pasukti ir galite rinktis iš 5 purškimo padėčių: 0°, 15°, 25°, 40°, dušas. Tad tai yra daugiafunkcis purkštukas, labai patogus darbuotis, nes nereikia fiziškai keisti tų antgalių.

Kalbant apie galią, tai šis plovimo įrenginys aprūpintas 300W galios elektros varikliu, 20 000 aps./min., 60 barų slėgis, 2 įkraunamos baterijos, 2 vandens paėmimo būdai, maksimalus vandens srautas 10 l/min., prailginimo priedai, galima naudoti ir su putomis, šaunus 5in1 pagrindinis purkštukas ir kt.

Bendrai, už tokią kainą tai net labai padorios specifikacijos ir plačios panaudojimo galimybės. Labai tinkamas automobilių, sodybos takų, tvorų, lauko baldų ir kt. plovimui, augalų laistymui ir bendram kasdieniniam valymui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(14)
(6)

Komentarai ()