Kinijos turgelio stebuklai: į dovanų medžioklę kviečia „Christmas Sales 2016“ – daugybė žaidimų, skambios nuolaidos ir pristatymas iš Europos sandėlių, kad nevėluotų  ()

Kiekvienų metų pabaiga nepriklausomai nuo konteksto kiekvienam yra kažkuo ypatinga. Vieniems ji asocijuojasi su nauja pradžia bei artėjančiais kitų metų tikslais, kitiems tai tiesiog svarbiausių švenčių laukimas. Vis dėlto gruodžio mėnesis turi ir kitą svarbų akcentą - tai dovanų ir didžiulių išlaidų metas. Kadangi laiko iki didžiųjų metų švenčių yra pakankamai, įvairių smulkių dovanų artimiesiems taip pat galima pasidaryti svetur – visų pirma, galima įsigyti tokių prekių, kokių Lietuvoje nerasite net su žiburiu, o antrą – dalis prekių yra gerokai pigesnės nei Lietuvoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-12-07 Kinijos turgelio stebuklai: į dovanų medžioklę kviečia „Christmas Sales 2016“ – daugybė žaidimų, skambios nuolaidos ir pristatymas iš Europos sandėlių, kad nevėluotų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O ypač simpatiškos kainos laukia per šventinius išpardavimus - pavyzdžiui, viena didžiausių Kinijos elektroninių parduotuvių „Gearbest“ jau atsiuntė informaciją apie savo kalėdinius pasiūlymus pirkėjams – nauja didžiulė „Christmas Sales 2016“ akcija prasidėjo nuo gruodžio 5 dienos ir tęsis iki pat gruodžio 12 d.

„Gearbest“ puikiai supranta, kad šventiniu laikotarpiu dėl daugybės užsakymų siuntų pristatymas gali gerokai užsitęsti, todėl šį kartą savo siūlomų prekių asortimentą nusprendė skirtyti pagal sandėlius. Prisiminus, jog ši Kinijos elektroninė parduotuvė turi sandėlius ne tik Kinijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje, tai labai gera žinia šių regionų gyventojams – paprastai prekės iš Kinijos gali keliauti vieną mėnesį, o perkant iš vietinių sandėlių laiko tarpas labai sparčiai trumpėja. Tad įsigiję dovanas iš Europos sandėlio dar šią savaitę turėtumėte jas gauti iki didžiųjų metinių švenčių. Bet jai įsigysite iš kito sandėlio, jų galite sulaukti ir po švenčių – nesuklyskite su pasirinkimais!

Žinoma, šį kartą taip pat neapsieita ir be skambių nuolaidų. Pasak „Gearbest“, tam tikroms prekėms bus taikomos nuolaidos net iki 70%, tačiau jos galios tik vieną dieną. Šių nukainuotų prekių sąrašas bus atnaujinimas kiekvieną dieną 18 valandą Lietuvos laiku iki pat gruodžio 12 dienos. Specialių nuolaidų kuponų tam tikroms prekių kategorijoms bei prekiniams ženklams „Gearbest“ taip pat nepamiršo, tačiau čia siūlomos nuolaidos bent jau kol kas yra gana kuklios.

Greičiausiai nesuklysime pasakydami, kad šį kartą kur kas didesnis dėmesys yra skiriamas ne nuolaidoms, bet patiems pirkėjams. Pastariesiems greta neišvengiamų išlaidų „Gearbest“ taip pat paruošė daug įvairių konkursų ir specialių žaidimų. Jeigu sėkmė neapvils, tuomet išlaidaujant ir įdedant šiek tiek pastangų artėjančių Kalėdų proga dovanomis galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir save patį.

Pavyzdžiui, vienas iš „Gearbest“ žaidimų vyksta iki gruodžio 12 dienos. Jo metu parduotuvės lankytojui užtenka pasidalinti unikalia nuoroda socialiniuose tinkluose, kad būtų galima pradėti kaupti specialius elektroninės parduotuvės laikinus taškus. Po gruodžio 12 d. pastaruosius bus galima iškeisti į vieną pasirinktą prizą.

Tuo tarpu kitos prizų dalybos taip pat yra rengiamos per pasidalintas socialinių tinklų nuorodas, tačiau priešingai nei anksčiau paminėtu atveju, čia prizai yra dalinami kiekvieną dieną. Šis konkursas ypatingas dar ir tuo, kad vienas laimingasis galiausiai bus apdovanotas 4G išmaniuoju telefonu.

Greta išmaniojo telefono yra ir daugiau pagrindinių prizų – tai išmanusis dulkių siurblys „JISIWEI I3“. Pastarojo laimėtojas bus išrenkamas iš pirkėjų, kurie iš „Gearbest“ elektroninės parduotuvės ką nors įsigys gruodžio 5 – 23 d. laikotarpiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()