Kinijos turgelio stebuklai: ką įdomaus, naudingo ir tinkamo dovanoms galima surasti „Christmas Sales 2016“ išpardavimo metu  ()

Kalėdų laikotarpiu, greičiausiai, vieni kitiems išdaliname bene daugiausiai pačių įvairiausių dovanų. Dalis jų būna gana vertingos ir reikalauja nemažai išlaidų, tačiau šiuo laikotarpiu pirkėjai taip pat ieško malonių smulkmenų, kurios netaptų didele našta piniginei. Jei ieškote būtent tokių mažmožių, reikėtų nepamiršti, kad Kinijoje už tą minėtą malonių smulkmenėlių kainą galima įsigyti visai vertingų ir gana kokybiškų daiktų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-12-09 Kinijos turgelio stebuklai: ką įdomaus, naudingo ir tinkamo dovanoms galima surasti „Christmas Sales 2016“ išpardavimo metu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau minėjome prieš keletą dienų, šiuo metu verta pasižvalgyti po „Christmas Sales 2016“ siūlomą asortimentą parduotuvėje „Gearbest“.

Priminsime, kad šioje Kinijos elektroninėje parduotuvėje bene daugiausiai dovanų pasiūlymų ras ieškantys elektronikos prekių. Toks akcentas visai logiškas - elektronikos prekės vis dažniau tampa itin paklausia dovana. Pavyzdžiui, planšetiniai kompiuteriai Europoje darosi vis labiau egzotiška prekė, tačiau „Gearbest“ tai laiko puikia kalėdine dovana. Ir su tuo tikrai tenka sutikti, nes už 72 eurus įsigytas planšetinis kompiuteris „Onda V80 SE“ tikrai taps puikia dovana bet kuriam artimam draugui ar giminaičiui.

Renkantis Kalėdų dovanas reikėtų nepamiršti, kad Lietuvoje pastaraisiais metais itin išpopuliarėjo išmanieji laikrodžiai bei fiziniai aktyvumo asistentai. Pastarųjų pasiūla Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ taip pat tikrai daugiau nei pakankama. Pavyzdžiui, 9 eurus kainuojantis fizinis aktyvumo asistentas „Teclast H10“ greičiausiai gali tapti kur kas labiau įdomia ir praktiška dovana nei išskirtinis šokoladų ar saldainių rinkinys.

Tuo tarpu jeigu turite artimųjų, kuriems ruošiatės dovanoti kur kas brangesnes dovanas, dėmesį taip pat vertėtų atkreipti ir į šios akcijos metu siūlomus išmaniuosius telefonus. Be jokios abejonės, 109 eurus kainuojančiu „Yotaphone 2“ išmaniuoju telefonu galima maloniai nudžiuginti praktiškai bet ką. O įspūdis taps dar stipresnis, kai dovanos gavėjas sužinos, kad „Yotaphone 2“ greta įprasto 5 colių ekrano taip pat dar turi ir antrą 4,7 colių E-ink technologijos ekraną galinėje dalyje.

Galiausiai smagu pranešti, kad šį kartą Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ nepamiršo ir tų, kurie ieško dar labiau nestandartinių dovanų. Pavyzdžiui, elektronika namų ūkyje ar kieme taip pat gali tapti puikia dovana. O susidūrus su dovanų idėjų trūkumu, verta atsiminti, kad kai kuriuos artimuosius galite nustebinti netgi ir išmaniuoju dulkių siurbliu, tinklo maršrutizatoriumi, baterijų įkrovikliu, LED girlianda  ar netgi nuo saulės energijos įkraunamais LED šviesos sprendimais.

O magnetinės levitacijos gaublys tiks net ir ant direktoriaus stalo:

Ir tai tik maža dalis to, ką besižvalgydami užmatėme šiame Kinijos turgelyje – įdomybių jame yra ir daugiau, tad jei turite laiko ir noro, patyrinėkite patys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()