Kinijos turgelio stebuklai: paslaptingas ir dinamiškas išpardavimas siūlys ne tik telefonus, bet ir „Kingston“ ausines žaidimų mėgėjams, universalią „Xiaomi“ kamerą ir įdomų išorinį SSD diską (Video)  (1)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šią savaitę itin aktyviai agituoja pasidomėti „Lighting Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymais. Pastarajame šį kartą galima įsigyti prekes iš dešimties skirtingų kategorijų, tačiau elektroninė parduotuvė praneša jog pirkėjų taip pat laukia staigmenos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gearbest“ skelbia, kad „Lighting Flash Sale“ išpardavimo metu kai kurias prekes ruošiasi išparduoti su itin didelėmis nuolaidomis, tačiau straipsnio rašymo metu jos dar buvo slepiamos.

Kol kas yra žinoma tik tiek, kad žadamos didelės nuolaidos bus taikomos išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, TV priedėliams bei kitai populiariai elektronikai. O tikrosios pardavimo kainos paaiškės tik atėjus numatytam laikui, kai atgalinio laiko skaičiavimo laikrodžiai pasieks savo finišą – kai kurioms prekėms tai turėtų nutikti gegužės 10 d., kitoms dar po kelių dienų. Taigi, ši akcija gana dinamiška, tad susidomėjus verta pasekti, kas joje vyks.

Kad laikas belaukiant neprailgtų, žemiau pateikiame įdomiausių paslaptingo „Lighting Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymų trejetuką, kuriais galite pasinaudoti iš karto – jiems jau ir dabar taikomos nuolaidos.

„Kingston“ ausinės žaidėjams

Kompiuterinių žaidimų mėgėjai šią savaitę itin aktyviai domisi ausinėmis „Kingston HyperX Cloud“ už 46 eurus.

Šios ausinės pirkėjus bene labiausiai domina todėl, nes yra sukurtos JAV kompanijos „Kingston“ bendradarbiaujant kartu su švedais.

Šis dviejų tarptautinių kompanijų susivienijimas daugumai pirkėjų asocijuojasi su ausinių patikimumu ir kokybe. Ir jie dėl to visiškai neklysta, nes „Kingston HyperX Cloud“ gali pasigirti ne tik komplekte pridedamu lengvai prijungimu mikrofonu, bet ir dirbtinės odos ausinių pagalvėmis bei aliuminine karkaso konstrukcija.

„Xiaomi“ kamera

Ieškantys namų saugos sprendimų šią savaitę dažnai yra linkę įsigyti aukštosios 1080p raiškos (1920 x 1080) IP kamerą „Xiaomi XiaoFang“.

Skubame pranešti, kad šią IP kamerą perkant „Gearbest“ dabar dar galima pasinaudoti ir specialiu nuolaidos kodu (XM1080P), todėl „Xiaomi XiaoFang“ kaina Kinijoje šiuo metu neviršija nei 20 eurų.

Belaidė IP kamera „Xiaomi XiaoFang“ ypatinga tuo, nes turi magnetinį stovą, yra aprūpinta naktiniu pašvietimu, garsiakalbiu, integruotu mikrofonu bei taip pat stebina savo išskirtine galimybe aptikti ne tik judesį, bet ir triukšmą.

Be to, gamintojas linkęs pabrėžti dar ir tai, kad dvi šios kartos IP kameros esant reikalui gali būti apjungiamos tarpusavyje. Būtent toks sprendimas itin praverčia tada, kai vaizdą filmuoti norisi 180 laipsnių kampu.

Tuo tarpu jeigu naudosite vieną „Xiaomi XiaoFang“ IP kamerą teks tenkintis gerokai siauresniu, tačiau dažnam pirkėjui taip pat pakankamu 110 laipsnių matymo kampu.

Išorinis SSD diskas

Ieškantys išorinio SSD tipo disko šią savaitę turėtų atkreipti dėmesį į „iRecadata M30“.

Šis 128 GB talpos SSD tipo išorinis diskas su USB 3.0 jungtimi dabar kainuoja vos 64 eurus ir pirkėjus bene labiausiai stebina savo neįtikėtinu kompaktiškumu (8,50 x 4,50 x 1,00 cm).

Čia dar galima pridėti, kad gamintojas pristatydamas išorinį SSD diską „iRecadata M30“ deklaruoja 250 MB/s rašymo bei 300 MB/s skaitymo spartas bei visuomet taip pat pabrėžia šio SSD disko atsparumą smūgiams.

Galiausiai „iRecadata M30“ stebina ir įdiegtu specialiu duomenų saugos bei šifravimo mechanizmu, kuris prieigą prie diske saugomų duomenų suteikia tik įvedus teisingą slaptažodį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (1)