Kinijos turgelio stebuklai: anonso metu už įspūdingą kainą siūlomas išmanusis telefonas „Blackview P2 Lite“ su 6000 mAh baterija, „Android 7.0“ ir 3 GB RAM  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai toliau įrodinėja, kad ekonominės klasės išmanieji telefonai gali būti bent jau penkis kartus pigesni už aukštosios klasės išmaniuosius telefonus. Žinoma, skirtingų klasių išmaniųjų telefonų techninės galimybės atitinkamai skiriasi, tačiau dažnas pirkėjas į tai vis rečiau kreipia dėmesį, nes net ir pigesnių modelių galimybių užtenka visoms svarbiausioms funkcijoms, o tie, kas nori maksimumo, savaime dairosi tik į brangiausius flagmanus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugeliu atveju pirkėjai labiau linkę atkreipti dėmesį į išmaniojo telefono dizainą, kadangi techniškai savo našumu bet kuris šiuo metu rinkoje parduodamas išmanusis telefonas dažniausiai jau pilnai tenkina tipinio naudotojo poreikius.

Jeigu artimiausiu metu planuojate atsinaujinti, rekomenduojame pasidomėti dar visai neseniai Kinijoje anonsuotu naujos kartos išmaniuoju telefonu „Blackview P2 Lite“, kuris anonso proga siūlomas už 110€ - tokia kaina žadama pirmiems 200 telefonų modelių. Jei domitės ekonominės klasės telefonais iš Kinijos, lengvai pastebėsite, jog dabartinė šio modelio kaina yra gerokai žemiau įprasto vidurkio, kuris svyruoja apie 150€. Tiesa, kai baigsis anonso akcija, telefono kaina priartės prie vidurkio - bus apie 140€.

Žinoma, nereikia turėti iliuzijų apie stebuklus - iš karto tenka pripažinti, kad pačių išrankiausių pirkėjų poreikių šis ekonominės klasės išmanusis telefonas tikrai neatitinka. Vis dėlto „Blackview P2 Lite“ tikrai sudomins atidžiai savo išlaidas planuojančius pirkėjus, kurie nuolatos siekia kuo pigiau įsigyti maksimaliai kokybišką produktą.

Didelio pirkėjų susidomėjimo Kinijoje šis ekonominės klasės išmanusis telefonas susilaukia dėl 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekrano bei pilnai metalinio korpuso. Be to, „Blackview P2 Lite“ dar gali pasigirti itin talpia 6000 mAh baterija, integruota naujos karto C tipo USB jungtimi bei iš anksto įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Akylesnis skaitytojas greičiausiai jau suprato, kad visus šiuos privalumus kartu kol kas retai galima rasti viename kiniškame išmaniajame telefone. O jeigu tokį išmaniųjų telefoną rasti pavyktų, labai tikėtina, kad jo kaina pirkėjo lūkesčių neatitiktų. Tuo tarpu „Blackview P2 Lite“ visa tai dabar gali pasiūlyti kiekvienam norinčiam ir už tikrai prieinamą maždaug 110 eurų kainą.

Svarbu paminėti dar ir tai, kad ekonominės klasės išmanusis telefonas „Blackview P2 Lite“ yra aprūpintas 64 bitų aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 13 megapikselių kamera ir 3 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimi. Būtent pastarąją esant pirkėjo poreikiui galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

„Blackview P2 Lite“ taip pat maloniai stebina geromis ryšio galimybėmis bei sparčiai veikiančiu piršto antspaudų skaitytuvu. Gamintojas pabrėžia, kad „Blackview P2 Lite“ turi ne tik A-GPS, bet ir GPS ryšio modulį, o tai leidžia užtikrinti maksimalų padėties nustatymo tikslumą. Šio ekonominės klasės išmaniojo telefono WiFi ryšio modulis irgi yra ypatingas, kadangi gali veikti ne tik 2,4 GHz, bet ir 5 GHz dažnio diapazone. Be to, „Blackview P2 Lite“ dar gali pasigirti ir integruotu LTE ryšio moduliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(26)
(7)
(19)

Komentarai ()