Kinijos turgelio stebuklai: masiniame išpardavime geriausią kainos-kokybės santykį turinčios belaidės „Bluedio“ ausinės, kompaktiškas projektorius ir funkcionali GPS sekimo įranga  (4)

Kai kurie Kinijos elektroninių parduotuvių rengiami išpardavimai kartais stebina savo dydžiu. Būtent vieną tokių šią savaitę surengė visame pasaulyje populiari Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išpardavimą „Clearance Sale“ tiesiogine ta žodžio prasme galima pavadinti masiniu, kadangi jis apima net šešiolika skirtingų prekių kategorijų. Kadangi tokio dydžio išpardavimuose pastebėti visas įdomias smulkmenas prireikia laiko, nusprendėme atrinkti tris produktus, kurie be išimties verti kiekvieno potencialaus pirkėjo dėmesio.

Ausinės „Bluedio HT H – Turbine“

Pirmiausia, negalime praleisti progos priminti apie neįtikėtinos sėkmės visame pasaulyje jau spėjusias susilaukti belaides Bluetooth ausines „Bluedio HT H – Turbine“. Akcijos metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jas galima įsigyti vos už 19 eurų. Užsienio apžvalgininkai praktiškai vienareikšmiškai sutinka, kad už tokią kainą rasti ką nors geriau – misija neįmanoma.

„Bluedio HT H – Turbine“ daug pirkėjų dėmesio susilaukia dėl gerai atkuriamų žemų dažnių, kokybiškos ir patvarios korpuso konstrukcijos. Tuo tarpu „Amazon“ pirkėjų tarpe galima rasti net ir tokių komentatorių, kurie tvirtina nepabijoję savo „Sony“ ar „Senheiser“ ausines iškeisti į šį kinišką šedevrą už itin patrauklią kainą ir tokiu poelgiu liko visiškai patenkinti.

Projektorius „Excelvan DS86“

Kompaktiški projektoriai nėra naujiena, tačiau kol kas tikrai ir ne kasdienis pasiūlymas. Jeigu būtent kažko panašaus seniai ieškojote, šią savaitę vertėtų atkreipti dėmesį į kompaktišką (23 x 16 x 8,5 cm) projektorių „Excelvan DS86“ su komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu už 61 eurą.

„Excelvan DS86“ ypatingas tampa dėl savo 1,14 kg svorio bei galimybės projektuoti vaizdus, kurių maksimali įstrižainė gali siekti 90 colių. Šis projektorius taip pat pasižymi 2000:1 kontrasto santykiu, 4:3 kraštinių santykiu, 640 x 480 taškų grynąją raiška, 1080p palaikoma vaizdo įrašų raiška, integruotu mikrofonu ir VGA, HDMI bei USB jungtimis.

GPS sekimo įtaisas „A9 Mini“

Ieškantys nesudėtingos, bet funkcionalios ir pigios GPS sekimo įrangos šią savaitę neabejotinai susidomės „A9 Mini“.

Šis žavus mažylis bet kada pasakys, kokiame pasaulio taške jis yra. Tai labai praverčia automobilio vagystės atveju, tarnauja kaip prevencija nuo pagrobimų ar tiesiog galima ramiai stebėti, kur šiuo metu yra maži vaikai, senjorai ar gyvūnai.

Ši vos 27 eurus kainuojanti GPS sekimo įranga ypatinga tampa dėl savo mažų matmenų (4,50 x 4,50 x 1,20 cm) bei net iki 5 dienų budėjimo režime laikančios baterijos. Gamintojas yra įsitikinęs, kad papildomos funkcijos garantuoja universalumą, todėl „A9 Mini“ drąsiai gali būti pritaikyta ne tik automobilyje, bet ir stebint gyvūnų judėjimą ar užtikrinant žmonių apsaugą.

Svarbu pabrėžti, kad „A9 Mini“ turi integruotą SOS mygtuką bei geba priimti įeinančius skambučius. Be to, taikomosios programos pagalba („Android“ arba „iOS“) taip pat galima sudaryti leidžiamų zonų žemėlapį (angl. geo-fencing), o tai leidžia garantuoti, kad „A9 Mini“ kirtus leistiną zoną, į išmanųjį telefoną bus atsiųstas specialus informacinis pranešimas.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „A9 Mini“ savo atmintyje gali saugoti net trijų mėnesių trukmės GPS imtuvu užfiksuotą kelionių maršrutą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (4)