Kinijos turgelio stebuklai: specializuotame „Bluedio“ produkcijos išpardavime – itin įdomios belaidės ausinės „Bluedio H+“ su TF kortele ir FM radijo imtuvu (Foto)  (4)

Ausinės vis dažniau tampa tuo aksesuaru, kurio prireikia ne tik namuose, bet ir darbe. Žinoma, laidų šiame technologijų bei neribotų galimybių amžiuje taip pat nesinori, todėl pirkėjai vis dažniau ir dažniau renkasi belaides ausines. Jeigu savo išlaidų tokiems pirkiniams griežtai neapsibrėžiate, greičiausiai tinkamas ausines greitai įsigysite Lietuvoje, tačiau taupantiems alternatyvų teks ieškoti Kinijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O geriausia tokių pasiūlymų dairytis akcijų metu, kaip kad pavyzdžiui šiuo metu vykstantis „Bluedio“ išpardavimas. Pasižvalgę jame surasite daugybę „Bluedio“ kompanijos ausinių – tai vieni iš geriausių pasiūlymų gero garso mėgėjams nenorintiems permokėti už produkciją.

Visgi labiausiai Kinijos elektroninių parduotuvių pirkėjų akys dažnai krypsta į belaides „Bluedio H+“ ausines. Šios kompaktiškos ausinės daug dėmesio susilaukia dėl puikios kainos, tačiau pirkėjai jas labai dažnai renkasi įvertindami ir išskirtinį „Bluedio H+“ funkcionalumą.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Bluedio H+“ yra aprūpintos ne tik Bluetooth ryšio moduliu, bet taip pat ir integruotu mikrofonu bei 3,5 milimetrų garso įėjimo jungtimi. Šie sprendimai ypatingi tuo, nes leidžia šias belaides ausines panaudoti kaip laisvų rankų įrangą arba tiesiog kaip įprastas ausines su laidu.

Galimybė, kuri leidžia „Bluedio H+“ naudoti kaip ausines su laidu praverčia tada, kai baterija yra išsikrovusi, tačiau tai nutinka itin retai, nes šios belaidės ausinės muzikos klausimui nepertraukiamai gali būti naudojamos net iki 40 valandų. Pasak gamintojo, šį puikų baterijos tarnavimo laiką pavyksta pasiekti dėl integruoto Bluetooth 4.1 ryšio modulio.

Tačiau tuo belaidžių ausinių „Bluedio H+“ privalumų sąrašas dar nesibaigia. Kinijoje  labai daug pirkėjų dėmesio šios ausinės susilaukia dar ir dėl to, nes turi integruotą TF tipo kortelės lizdą bei FM ryšio modulį.

.

Pirmasis sprendimas šiuo atveju naudingas todėl, nes leidžia klausyti muziką tiesiai iš TF kortelės (maksimali palaikoma talpa – 32 GB). Tuo tarpu antrasis sprendimas „Bluedio H+“ ausines paverčia primityviu FM radijo imtuvu.

Taigi, „Bluedio H+“ savo privalumus gali pademonstruoti net ir tada, kai šalia nėra nei kompiuterio, nei išmaniojo telefono.

Galiausiai įdomiausia yra tai, kad visi norintys šias belaides ausines gerai paieškoję gali įsigyti tiesiog Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Šiuo atveju skirtumas tik toks, kad Kinijoje už „Bluedio H+“ belaides ausines dabar teks sumokėti apie 18 eurų, o Lietuvoje beveik 40 eurų. Žinoma, Lietuvoje ausinėms bus suteikiama lengviau pasinaudojama garantija, tačiau nesunku pastebėti, kad ji prilygsta antrųjų tokių pačių ausinių kainai. Ar tai racionali investicija, teks spręsti pirkėjui, tuo labiau, kad kinai irgi siūlo 1 metų garantiją, tik ja naudotis kiek sunkiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(8)
(12)

Komentarai (4)