Kinijos turgelio stebuklai: universalumu stebinantis bei itin pigus belaidis kroviklis „Azpen D100“ su kolonėlėmis, TF kortelių lizdu ir laisvų rankų įranga (Foto)  ()

Išmaniųjų telefonų, kurie yra suderinami su belaidžiu įkrovimo standartu „Qi“ skaičius sparčiai auga. Tuo tarpu pirkėjų susidomėjimas belaidėmis mobiliomis kolonėlėmis per pastaruosius keletą metų taip pat ženkliai padidėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors iš pirmo žvilgsnio šie du aspektai atrodo nieko tarpusavyje nesusiję, vietiniai Kinijos gamintojai mano kiek kitaip. Šiuo atveju lengviausia tuo įsitikinti tiesiog atidžiau panagrinėjat universalaus elektroninio aksesuaro „Azpen D100“ funkcines galimybes.

Visų pirma reikia paminėti tai, kad „Azpen D100“ yra aprūpintas dviem USB jungtimis bei TF kortelės lizdu. Pasak gamintojo, viena iš USB jungčių užtikrina 2A išėjimo srovę (kita 1A), todėl be jokių problemų gali būti naudojama net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijai įkrauti.

Tuo tarpu TF kortelės lizdas (maksimali kortelė talpa 64 GB) šiuo atveju praverčia todėl, nes „Azpen D100“ taip pat turi integruotus garsiakalbius. Būtent tai reiškia, kad šį universalų aksesuarą esat poreikiui galima naudoti ir kaip muzikos grotuvą.

Be to, „Azpen D100“ gali pasigirti ir integruotu Bluetooth 4.0 ryšio moduliu. Pastarasis praverčia tada, kai šį nestandartinį elektroninį prietaisą norima naudoti kaip belaidę kolonėlę.

Gamintojas tvirtina, kad „Azpen D100“ komunikacija Bluetooth ryšiu su išmaniuoju telefonu praverčia ne tik klausantis muzikos, bet ir tuomet, kai namų buityje netikėtai prireikia patikimos laisvų rankų įrangos.

Čia dar galima paminėti tai, kad „Azpen D100“ korpuse taip pat yra integruoti lietimui jautrūs mygtukai, kurie nuotoliniu būdu leidžia valdyti išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio muzikos grotuvą.

Galiausiai stebina ir tai, kad šis universalus aksesuaras yra suderinamas ir su sparčiai tarp gamintojų populiarėjančiu belaidžiu įkrovimo standartu „Qi“.

Šį standartą palaiko tokie išmanieji telefonai, kaip „Google Nexus 6“, „Samsung Galaxy S7 edge“, „LG G6“, ar „Yotaphone 2“. Kitaip sakant, jeigu originalūs gamintojų belaidžiai įkrovikliai atrodo kiek per brangūs, „Azpen D100“ gali būti būtent tai ko jau seniai ieškote.

Nors ir kaip sunku tuo patikėti, bet ši belaidė kolonėlė su belaidžio įkrovimo funkcionalumu Kinijoje šiuo metu kainuoja vos 50 eurų – produktas įtrauktas į 3 metų gimtadienio akciją, tad už tokią kainą kiekis yra ribotas ir sparčiai tirpstantis akyse. Ar tai brangu ar pigu? Palyginimui galima pasakyti tik tiek, kad jei atskirai nuspręstumėte pirkti kokį nors kitą belaidį įkroviklį ir papildomai mobilią kolonėlę, iš karto nusiteikite išleisti bent jau dvigubai daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()