Kinijos turgelio stebuklai: trejų metų gimtadienį švenčianti „Gearbest“ paruošė daugybę nuolaidų, akcijų, žaidimų ir prizų - turbūt tai bus didžiausias pavasarinis išpardavimas  (1)

Nors internete galima surasti daugybę elektroninių parduotuvių, vis dėlto pirkėjams iš Europos šalių dažnai tenka susidurti su nemaloniu faktu, kad nežiūrint simpatiškos kainos, dalis elektroninių parduotuvių prekyba verčiasi tik vietinėje rinkoje ar žemyne ir prekių į kitas šalis nesiunčia. Ne kitaip ir su Kinijos rinka, kurioje yra visa galimybė įdomių smulkmenų. Tad jeigu skaičiuosime labai nuoširdžiai teks pripažinti, kad tarptautinių elektroninių parduotuvių, padedančių įsigyti Kinijos prekes, nėra jau tiek ir daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Lietuvoje į šį sąrašą greičiausiai galime įtraukti „eBay“, „AliExpress“, „DealExtreme“ bei „Alibaba“ elektronines parduotuves. Daugumai pastarosios Kinijos elektroninės parduotuvės bus puikiai žinomos nuo neatmenamų laikų. Tačiau mūsų šalyje prie šio žinomų prekinių ženklų sąrašo tenka pridėti ir dar vieną sparčiai populiarėjančią Kinijos elektroninę parduotuvę „Gearbest“. O šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad į šį gigantų penketuką „Gearbest“ sugebėjo patekti per santykinai trumpą laiką.

Galbūt sunku tuo patikėti, bet „Gearbest“ savo veiklą pradėjo tik 2014 metais. Nepaisant to, ši elektroninė parduotuvė dabar jau gali pasigirti daugiau 10 mln. registruotų vartotojų bei 3 mln. aktyvių nuolatinių pirkėjų, kurių daugumą yra iš Ispanijos, Italijos, Vokietijos, JAV bei Rusijos. Be to, „Gearbest“ taip pat turi 13 sandėlių įvairiose pasaulio valstybėse, siūlo įsigyti prekes net iš 200 skirtingų prekių kategorijų ir ypatingą dėmesį skiria išmaniųjų telefonų ir laikrodžių bei įvairios smulkiosios elektronikos pardavimams.

Kaip jau buvo galima suprasti, ši Kinijos elektroninė parduotuvė dienos šviesą prieš trejus metus išvydo būtent kovo mėnesį. Kadangi „Gearbest“ mėgsta nuolat komunikuoti su savo potencialiais pirkėjais, visai nenuostabu, kad trečiąjį gimtadienį taip pat buvo nuspręsta paminėti pirkėjus viliojant specialiais „The Gearbest 3rd Anniversary Lucky Deals“ pasiūlymais.

Skubame pranešti, kad oficialiai „Gearbest“ savo išskirtiniais pasiūlymais bei išpardavimais pirkėjus ruošiasi stebinti nuo kovo 14 d., 11 val. Lietuvos laiku (9:00 UTC). Vis dėlto siekiant išlaikyti maksimalią intrigą įvairiais pasiūlymais pirkėjai galės pasinaudoti jau artimiausiu metu. Pavyzdžiui, specializuotų kuponų dalybos vyksta jau šiuo metu, o nuo rytojaus „Gearbest“ tinklalapyje taip pat startuoja ir keletas žaidimų (vyks iki kovo 18 d.) su vertingais prizais.

„Birthday Cake Game“ žaidime šį kartą bus galima laimėti ne tik virtualius „Gearbest“ taškus, bet ir fizinį aktyvumo asistentą „V07“, ausinės „Superlux HD681“ bei išmanųjį telefoną „Vernee Apollo Lite“. Tuo tarpu kitame žaidime „3rd Anniversary Gift Bonanza“ nuo rytojaus laimėtojams ruošiamasi dalinti specialius kuponus, išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius bei kitus įvairius prizus.

Galiausiai visiems tiems, kurie yra abejingi prizų dalyboms žaidimuose, iki pat kovo 19 d. savo pranašumą siūlome įrodyti „Gearbest Webcast Battle“ konkurse. Nors pastarajame konkurse taip pat vyksta virtualių „Gearbest“ taškų bei įvairių prizų dalybos, čia pasikliauti vien savo sėkme jau tikrai nepakaks, nes laimėtojais taps tik tiek, kurie sugebės įrodyti savo pranašumą vaizdo įraše pristatydami pasirinktą „Gearbest“ produktą.

Tiems, ko nedomina nei žaidimai, nei konkursai, vertėtų pasižvalgyti po pačias nuolaidas - kai kurios jų tikrai įspūdingos. Pavyzdžiui, vienas geriausiai pirkėjų vertinamų robotų dulkių siurblių iš Xiaomi paprastai kainuoja 880€, o dabar parduodamas už 357€. Žinoma, visko aprašyti neįmanoma, tad geriausia pasižvalgyti patiems: 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(10)
(1)

Komentarai (1)