Kinai toliau stebina savo atkaklumu: biudžetinį išmanųjį „Vernee Thor“ atnaujino iki „Android 7.0“ ir ta proga jį pardavinėja su 80$ nuolaida (Video)  ()

„Vernee Thor“ yra pats pirmasis ambicingos kinų kompanijos išleistas išmanusis telefonas, oficialiai pristatytas 2016 m. balandžio mėnesį. Tik pasirodęs prekyboje iš karto sulaukė daug dėmesio dėl spalvingo dizaino, aukštos surinkimo kokybės ir itin simpatiškos kainos. Vėliau šis modelis buvo kiek primirštas, nes jį užgožė nauji „Vernee“ išmaniųjų anonsai, tačiau dabar vėl tapo dėmesio centru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip įprasta 2016 m. gamintiems vidutinės klasės telefonams, taip ir „Vernee Thor“ turėjo operacinę sistemą „Android 6.0“. Tačiau kompanija iš pat pradžių pareiškė, jog visi jos išmanieji telefonai, nepriklausomai nuo to, kiek kainuotų, gaus visus naujausius OS atnaujinimus. Turbūt nenustebsite sužinoję, jog tokie pareiškimai viešojoje erdvėje buvo sutikti gan skeptiškai – biudžetinės klasės išmanieji telefonai su atnaujinimais į „Android 7.0“?

Tačiau „Vernee“ itin atkakliai laikosi savo pažado. Pamenate, sausio pradžioje rašėme, jog pirmieji iš biudžetinių telefonų „Android 7.0“ operacinę sistemą gavo „Vernee Mars“ išmanieji telefonai. Ir štai kiek daugiau nei po mėnesio, išplatintas naujas pranešimas iš  „Vernee“ - „Android 7.0“ atkeliauja ir į „Vernee Thor“ išmaniuosius!

Kompanija įsitikinusi, jog tai bus pirmasis pasaulyje išmanusis su „MT6753“ lustų, kuris turės naujausią „Android 7.0“ operacinę sistemą. Turint omenyje, jog ši operacinės sistemos versija tik dabar atkeliauja į pačius brangiausius flagmanus, tai tikrai dėmesio vertos kompanijos pastangos.

O kas naujo pačioje „Android 7.0“? Visų pirma, joje atsirado daugiafunkcinis režimas, leidžiantis bendrame ekrane vienu metu valdyti kelias programas. Taip pat yra ir daugybė kitokių, itin patogių valdymo naujovių, pvz.,  tiesioginis atrašymas nuo šiol galimas tiesiai iš pagrindinio ekrano, o ištraukiamas greitųjų nustatymų skydelis tapo plonesnis ir visuomet matomas. Be to, „Android 7.0“ labiau taupo energiją ir dar geriau išnaudoja išmaniojo telefono techninę įrangą.

Jeigu jau turite „Vernee Thor“ su „Android 6.0“ ir norėsite atnaujinti į „Android 7.0“, kompanija primygtinai rekomenduoja:

  • Pasidaryti atsargines duomenų kopijas prieš atnaujinimą
  • Po atnaujinimo perkrauti išmanųjį telefoną

Ir perspėja, jog jei naudojate ne gamyklinius telefono atnaujinimus, po perkrovimo gali:

  • pranykti nustatytos melodijos pasirinkimas – reikės ją vėl atstatyti
  • laikrodis gali rodyti pagal nutylėjimą įvestą laiką – reikės nustatyti iš naujo

Jeigu dar neturite „Vernee Thor“, bet galvojate apie pigų išmanųjį telefoną su naujausią operacine sistema, dabar pats metas jį įsigyti. Arba bet kokį kitą „Vernee“ telefoną - kaip ir „Vernee Mars“ atnaujinimo proga, taip ir šiuo atveju „Vernee“ skelbia išpardavimo akciją visiems išmaniesiems telefonams – didžiausios nuolaidos dydis siekia 80$ ir palyginus pernai metais buvusias kainas, matyti, kad nuolaidos yra tikrai realios.

Kaip jau įprasta, kompanija primena, kad artėjančioje parodoje „MWC2017“ pristatys kelias įdomias naujienas, tad ragina sekti jos pranešimus.

Kuo ypatingas „Vernee Thor“?

Galimybė itin pigiai išbandyti „Android 7.0“ sužavėjo daugelį pirkėjų, todėl ekonominės klasės išmanusis telefonas „Vernee Thor“ su 5 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720, 294 PPI) šiuo metu yra vienas perkamiausių „Vernee“ išmaniųjų telefonų. Ir nors „Vernee Thor“ nestebina skambiais išskirtinumais, geri pardavimai yra užtikrinami todėl, nes šis išmanusis telefonas kiekvienam pirkėjui garantuoja pakankamą našumą ir maloniai džiugina puiku dizainu bei išpardavimo metu itin patrauklia vos 100 eurų kaina.

Gamintojas pristatydamas šį ekonominės klasės išmanųjį telefoną akcentuoja itin ploną 7,9 milimetrų storio korpusą ir taip pat itin didžiuojasi tuo, kad net 80% priekinės telefono dalies sudaro jau minėtos įstrižainės ekranas, kurį nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 2.5D“ stiklas. Pasak „Vernee“, „Thor“ šiuo aspektu netgi nurungia „iPhone 6S“ išmanųjį telefoną, kadangi pastarasis tokio paties dydžio korpuse sutalpina tik 4,7 colių įstrižainės ekraną.

Kaip ekonominės klasės išmanusis telefonas, „Vernee Thor“ taip pat gali pasigirti ir puikia technine dalimi, nes yra aprūpintas aštuonių branduolių 64 bitų „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, 3G, 4G, GPS bei WiFi ryšio moduliais, 13 megapikselių kamera ir daugiau nei pakankama 16 GB vidine atmintimi. Vis dėlto jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių pirkėjui tokio dydžio vidinės atminties nepakanka, pastarąją bet kada galima praplėsti dar 128 GB panaudojat TF tipo atminties kortelę.

„Vernee Thor“ dar gali pasigirti itin kokybišku garsiakalbiu, įdiegtu dviejų SIM kortelių palaikymu bei itin greitai veikiančiu piršto atspaudų skaitytuvu. Be to, šiame išmaniajame telefone taip pat įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija, o gamintojas esant progai akcentuoja dar ir tai, kad „Vernee Thor“ išsiskiria gerai optimizuoja GPS ryšio sistema, kuri užtikrina itin spartų vietovės nustatymo paslaugų veikimą net ir esant pakankamai sudėtingoms tiesioginio matomumo sąlygoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()