Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas naujas dvigubos kameros ir pilnai metalinio korpuso telefonas už itin simpatišką kainą - „Ulefone Gemini“ (Video)  (2)

Vietinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Ulefone“ tiesiog žaibišku greičiu plečia savo gerbėjų ratą visame pasaulyje. Šiuo atveju itin džiugu, kad „Ulefone“ prekinio ženklo plėtra yra vykdoma kartu su populiariausiomis Kinijos elektroninėmis parduotuvėmis. Toks modelis itin palankus europiečiams, nes pačius naujausius kiniškus išmaniuosius telefonus be jokių apribojimų leidžia įsigyti tiesiog iš karto po jų oficialaus pristatymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, prekyba naujos kartos išmaniuoju telefonu „Ulefone Gemini“ oficialiai dar netgi nėra prasidėjusi, tačiau licencijuoti „Ulefone“ partneriai jau gavo išskirtines sąlygas. Į šį išrinktųjų sąrašą patenka tik dešimt Kinijos elektroninių parduotuvių. Skubame pranešti, kad viena tų Kinijos elektroninių parduotuvių – „Gearbest“, iš kurios mūsų skaitytojai dažniausiai ir perka kiniškas prekes.

Tai reiškia, kad įsigyti naujos kartos išmanųjį telefoną „Ulefone Gemini“ dabar puikią progą turi ir lietuviai. Šis pasiūlymas greičiausiai dar labiau suintriguos sužinojus, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ pirmieji pirkėjai „Ulefone Gemini“ gali įsigyti vos už 137 eurus.

Išskirtinis „Ulefone Gemini“ bruožas – dviguba kamera. Pirmasis itin pigus biudžetinis telefonas su dviguba kamera buvo „OUKITEL U20 Plus“, o dabar Kinijos gamintojai „pagavo kablį“ ir pradeda formuoti visiškai naują rinkos segmentą – pigūs dvigubos kameros telefonai.

Šio pristatymo herojus „Ulefone Gemini“ dvigubą kamerą turi galinėje dalyje. Įdomu tai, kad šios kameros yra skirtingos raiškos (13 MP + 5 MP) su diafragma f2,0 kameros, kuri net ir pačius išrankiausius pirkėjus turėtų nustebinti savo fokusavimo ir kitomis galimybėmis.

Fotografavimui yra naudojama 13 MP kamera, o mažoji 5Mp naudojama tam, kad sistema automatiškai fiksuotų fotografijos gylį ir padėtų sukurti bokeh efektą. Pasak kompanijos, gylio fiksavimas itin pagerina fokusavimą. O efektas bokeh, kilęs iš Japonijos, reiškia susiliejimą. Taigi, bokeh yra ne ryškumo zonoje esančio foninio vaizdo meninis suliejimas išryškinant fokusuojamus objektus.

Tačiau dviguba kamera ne vienintelis išskirtinumas. Santykinai kuklūs kainos rėžiai dar labiau stebina žvilgtelėjus į „Ulefone Gemini“ technines charakteristikas. Visų pirma, tai telefonas su pilnai metaliniu korpusu. Antra, jis turi 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080, 401 PPI) „Sharp“ LPTS technologijos ekraną, kurį nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas, o itin maloniai stebina ir gamintojo deklaruojama 3250 mAh baterijos talpa.

Tuo tarpu, pasak „Ulefone“, išmaniajame telefone integruotas naujasis keturių branduolių „MediaTek MTK6737T“ centrinis procesorius yra ypatingas dėl to, nes „Antutu“ našumo teste surenka beveik 41 tūkst. taškų. Tęsiant toliau svarbu paminėti ir tai, kad „Ulefone Gemini“ yra aprūpintas 3 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimis.

Galiausiai šis išmanusis telefonas „Ulefone Gemini“ ypatingas tampa ir dėl priekyje integruoto piršto antspaudų skaitytuvo. Būtent tokią galimybę šiuo metu rinkoje gali pasiūlyti tik „Samsung“ ir „Apple“. Vis dėlto ar tai yra privalumas, ar trūkumas turi nuspręsti pats pirkėjas. Užsienio apžvalgininkai sutinka, kad priekyje fiziniame mygtuke integruotas piršto antspaudų skaitytuvas gamintojui leidžia sukurti kur kas solidesnį ir labiau vientisą išmaniojo telefono dizainą, o būtent tai dažnam pirkėjui tampa vis labiau ir labiau aktualu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (2)