Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinių savybių fiziniai aktyvumo asistentai ir išmanieji laikrodžiai – iki 40 dienų atlaikančios baterijos, GPS ryšio moduliai ir daugybė medicinos sensorių  ()

Technologijų rinkos segmentą išmanieji laikrodžiai bei fiziniai aktyvumo asistentai papildė dar visai neseniai. Vis dėlto šiems naujos kartos aksesuarams dar prieš keletą metų nebuvo prognozuojama didelė sėkmė. Nepaisant to, susidomėjimas išmaniaisiais laikrodžiais bei fiziniais aktyvumo asistentais sparčiai auga, o šia palankia tendencija, žinoma, stengiasi pasinaudoti ir elektroninės parduotuvės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, dabar yra juntamas akivaizdus vietinių Kinijos gamintojų prieaugis, kurie taip pat nori tapti šios rinkos dalimi. Taigi bene daugiausiai tokių naujos kartos aksesuarų šiuo metu galima rasti tikrai ne kur kitur, o būtent Kinijos elektroninėse parduotuvėse.

Tiesa, pasiūla tokia didžiulė, jog surasti įdomius ir dar geros kainos produktus – reikalas sudėtingas. Tokiais atvejais labai pasitarnauja grupinės tam tikrų produktų akcijos, kaip kad pavyzdžiui „Action Cams&Smart Wear Adventure“. Šioje akcijoje sudėtos perkamiausios veiksmo kameros, išmanieji laikrodžiai ir aktyvumo asistentai ir visiems jiems galioja didesnė ar mažesnė nuolaida. Tad nieko nelaukdami patyrinėjome, ką įdomaus būtų galima surasti iš aktyvumo asistentų ir išmaniųjų laikrodžių. Ir paieška nenuvylė!

„X9 Plus“: tikras sveikatos sergėtojas

Pavyzdžiui, 20 eurų kainuojantis fizinis aktyvumo asistentas „X9 Plus“ potencialius pirkėjus, žinoma, gali sudominti savo žema kaina.

Vis dėlto tai nėra svarbiausias aspektas, kadangi „X9 Plus“ jau šiuo metu gali pasipuikuoti tokiomis funkcijomis, kurių kol kas negali pasiūlyti net ir gerokai brangesni fiziniai aktyvumo asistentai - kuriant „X9 Plus“ labai daug dėmesio buvo skirta funkcionalumui, kuris leistų fiksuoti ir stebėti žmogaus kūno charakteristikas.

Būtent dėl tos priežasties šis fizinis aktyvumo asistentas gali užfiksuoti ne tik žmogaus pulsą, bet ir kraujo spaudimą bei deguonies lygį kraujyje. O tai jau nemažas kiekis naudingos informacijos, ne tik sergantiems širdies ir kraujagyslių ligomis, kuomet yra būtina reguliariai stebėti kraujo spaudimą, bet ir sveikiems žmonėms, užsiimantiems sportine veikla, aktyviu laisvalaikiu ar bandantiems įvairius kvėpavimo pratimus.

„H8“: kai svarbiausia - ištvermė

Tuo tarpu kiti Kinijos gamintojai akcentuoja ne išskirtinį funkcionalumą, bet ilgą fizinių aktyvumo asistentų bei išmaniųjų laikrodžių baterijos tarnavimo laiką.

Ieškantiems ištvermingo fizinio aktyvumo asistento šį kartą tikrai vertėtų atkreipti dėmesį į „H8“.

Pasak gamintojo, šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime laiko net iki 10 dienų, todėl „H8“ naudojantis įprastai, jį greičiausiai pakaks krauti tik kartą į savaitę. Be to, jis turi visas įprastines aktyvumo asistento funkcijas - skaičiuoja žingsnius, stebi jūsų miegą, rodo laiką ir net skaičiuoja suvartojamas kalorijas.

„SMA – TIME“: 40 dienų be pakrovimo

Baterijos tarnavimo aspektu išmanusis laikrodis „SMA – TIME“ gali pasiūlyti dar įspūdingesnius rodiklius.

SMA – TIME“ techninėse charakteristikose deklaruojama, kad šis išmanusis laikrodis budėjimo režime laiko net iki 40 dienų, todėl pastarąjį vidutinių poreikių naudotojui reikės krauti tikrai ne dažniau nei kartą per mėnesį.

Tačiau ištverminga baterija - ne vienintelis šio laikrodžio išskirtinumas. Jis gali nudžiuginti daugybe įprastinių funkcijų, kurios labai pravers visiems sportuojantiems ir aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjams:

„LEMFO E07S“: juokingos kainos išmanusis su GPS

Galiausiai kai kurie kinai už juokingą kainą sugeba pasiūlyti net ir tokius išmaniuosius laikrodžius, kurie turi integruotą GPS ryšio modulį.

Jis šiuo atveju naudingas todėl, kad padeda tiksliai užfiksuoti ne tik per dieną įveiktus kilometrus, bet taip pat šį progresą leidžia matyti skaitmeniniame žemėlapyje.

Ir nors tuo sunku patikėti, bet, pavyzdžiui, išmanusis laikrodis „LEMFO E07S“ kiekvienam norinčiam šį naudingą funkcionalumą dabar gali pasiūlyti už mažiau nei 15 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()