Kinijos turgelio stebuklai: tiems, kam svarbiausia patikimumas ir funkcionalumas už protingą kainą - „Meizu M3s“ už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna  (6)

Greičiausiai dauguma sutiks, kad Lietuvoje kiniškų išmaniųjų telefonų pasiūla yra gana ribota. Pavyzdžiui, Kinijos gamintojui „Xiaomi“ mūsų šalyje pagaliau pavyko užsitarnauti pirkėjų pripažinimą, tačiau tokios išmaniųjų telefonų bendrovės kaip „Ulefone“, „UMi“ ar „Meizu“ vis dar lieka „Xiaomi“ šešėlyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi tokios prekybinės situacijos sprendžiamos labai paprastai – apsukresni lietuviai kiniškus išmaniuosius telefonus šiuo metu mieliau siunčiasi tiesiai iš Kinijos, kadangi būtent ten jų asortimentas yra nepalyginamai platesnis, o ir Lietuvoje esančius modelius dažniausiai galima įsigyti šiek tiek pigiau nei lietuviškose elektroninėse parduotuvėse. Pavyzdžiui, biudžetinės klasės išmanusis telefonas „Meizu M3s“ mūsų šalyje šiuo metu įprastai kainuoja bent 50 eurų brangiau nei analogiškas modelis Kinijoje su išpardavimo nuolaida. Prisiminus, jog atsisiuntimas yra nemokamas ir neprisideda jokie papildomo mokesčiai, tai tampa labai įdomiu pasiūlymu.

Kuo gi „Meizu M3s“ yra įdomus, kad iš vis jį vertėtų pirkti? Išmaniojo telefono gamintojas akcentuoja, kad „Meizu M3s“ yra puikus pasirinkimas visiems tiems, kurie ieško ne išskirtinumo, bet patikimumo bei svarbiausio funkcionalumo už prieinamą kainą. Kitaip sakant, „Meizu M3s“ buvo kurtas ne tam, kad pasipuikuoti prieš kitus, bet kad patenkintų esminius poreikius ir neplėšytų kišenės -  ir tas puikiai atsispindi išmaniojo telefono techninėse charakteristikose.

Priklausomai nuo pasirinktos konfigūracijos „Meizu M3s“ gali būti komplektuojamas su 2 GB arba 3 GB operatyviąją RAM atmintine ir turėti 16 GB arba 32 GB vidinės ROM atminties. Tuo tarpu 2.5D tipo 5 colių ekranas su užapvalintais kraštais bei pilnai metalinis korpusas šiam biudžetinės klasės išmaniajam telefonui garantuoja ne tik minėtąjį patikimumą, bet taip pat padeda sukurti pakankamą solidumo įspūdį.

Svarbu pabrėžti, kad „Meizu M3s“ turi integruotą LTE ryšio modulį. Tai reiškia, kad Lietuvoje šio išmaniojo telefono savininkai galės naudotis visais 4G mobiliojo ryšio tinklo teikiamais privalumais, kurių vienas svarbiausių – itin spartus internetas.

Be to, „Meizu M3s“ taip pat yra aprūpintas „mTouch 2.1“ piršto antspaudų skaitytuvu. Pastarasis šiuo atveju tikrai nenuvils, kadangi savo atmintyje geba saugoti net iki 5 piršto antspaudų. Nors tai skamba keistai, bet netgi išmanusis telefonas „Samsung Galaxy S7 edge“ pagal šį rodiklį privalo pripažinti „Meizu M3s“ pranašumą – jis savo atmintyje gali saugoti ne daugiau kaip keturis piršto antspaudus.

Galiausiai grįžtant prie kainos svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad Kinijoje 2 GB RAM bei 32 GB ROM turintis „Meizu M3s“ kainuoja vos 123 eurus. Tuo tarpu už šio išmaniojo telefono komplektaciją su 3 GB operatyviąją RAM atmintine bei 16 GB vidine atmintimi Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu tenka mokėti praktiškai tiek pat, t. y. 118 eurų (nuolaidos kodas – M3SGB). Priminsime, kad jeigu planuojate „Meizu M3s“ įsigyti Lietuvoje, nusiteikite didesnėms maždaug 180 eurų siekiančioms išlaidoms. Žinoma, perkant lietuviškoje parduotuvėje telefoną gausite nepalyginamai greičiau, o ir viskas paprasčiau su garantija, tad kaip ir visur kitur - kiekvienas pasirinkimas su savais pliusais ir minusais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (6)