Kinijos turgelio stebuklai: rimtų ambicijų išmanusis „Oukitel U13“ – metalinis korpusas, lenktų kraštų ekranas, galingos vaizdo kameros ir itin kukli kaina (Video)  ()

Niekam nėra paslaptis, kad šiuo metu dauguma tarptautinių bendrovių aktyviai darbuojasi prie naujos kartos išmaniųjų telefonų. Ir kol pastarieji rinkos gigantai akylai stengiasi nuslėpti net ir pačias mažiausias smulkmenas apie savo naujosios kartos išmaniuosius telefonus, vietiniai Kinijos gamintojai sėkmingai gyvena pagal sau įprastą verslo modelį. Kitaip sakant, jiems nėra ko slėpti, nes išmaniajam telefonui pagaminti bei platinti kinai skiria kur kas mažiau laiko ir investicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto susidaro įspūdis, kad toks modelis ekonominės klasės išmaniųjų telefonų segmente tikrai puikiai veikia. Pavyzdžiui, Kinijos gamintojas „Oukitel“ per pastaruosius keletą metų susilaukė pripažinimo ne tik vietinėje, bet ir tarptautinėje rinkoje. Šio gamintojo išmanieji telefonai vis dažniau atkreipia ir europiečių dėmesį, kadangi „Oukitel“ patrauklią savo produkcijos kainą vis geriau pavyksta suderinti su nepriekaištingu dizainu.

Būtent čia galima paminėti išmanųjį telefoną „Oukitel U13“. Pagal technines charakteristikas tai vidutiniškų galimybių išmanusis – flagmanų gerbėjus tikrai niekuo nenustebins, bet lengvai susitvarkys su visomis įprastinėmis užduotimis. O tikrosios jo stiprybės slypi kitur - gamintojo siūlomas pilnai metalinis išmaniojo telefono korpusas bei 5,5 colių įstrižainės lenktus kraštus turintis 2.5D tipo IPS technologijos aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranas abejingų nepalieka.

„Oukitel U13“ teigiamų pirkėjų atsiliepimų taip pat susilaukia ir dėl techniškai pažangių priekinėje bei galinėje dalyje integruotų kamerų. Nors galinėje dalyje šiuo atveju puikuojasi 13 megapikselių kamera, pagalbiniai programinio lygmens techniniai sprendimai nuotraukas išmaniojo telefono atmintyje leidžia išsaugoti 16 megapikselių raiška. Tuo tarpu priekyje integruota 8 megapikselių kamera užfiksuotos nuotraukos po papildomo apdorojimo galiausiai yra atvaizduojamos 13 megapikselių raiška.

Grįžtant prie „Oukitel U13“ techninių charakteristikų svarbu paminėti, kad šis išmanusis telefonas yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, LTE ryšio moduliu, piršto antspaudų skaitytuvu ir „Samsung“ 3 GB operatyviąją RAM bei 64 GB ROM atminties moduliais.

O pati geriausia žinia, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šį išmanųjį telefoną iki pat sausio 9 dienos (arba, iki tol, kol nesibaigs mažesnės kainos modeliai) galima įsigyti vos už 117 eurų. Pasibaigus šiam terminui „Oukitel U13“ išmanųjį telefoną „Gearbest“ vėliau planuoja pardavinėti už maždaug 145 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai ()