Kinijos turgelio stebuklai: „UHANS H5000“ - 4 dienas be pakrovimo atlaikantis išmanusis telefonas su 3GB RAM ir pigiau nei 100€  ()

Vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų ratas, panašu, kad pasipildė dar vienu nauju žaidėju. Kol kas mažai kam žinoma bendrovė „UHANS“ revoliucijos išmaniųjų telefonų rinkoje tikrai nežada, tačiau malonių naujovių šiame rinkos segmente galime sulaukti. Šiuo atveju labiausiai intriguoja tas faktas, kad „UHANS“ visus savo resursus yra akivaizdžiai sutelkusi į išmaniųjų telefonų techninę dalį. Ir nors dėl to šiek tiek nukenčia dizainas, tačiau potenciali galimybė išvysti dar našesnius Kinijoje gamintus išmaniuosius telefonus tikrai intriguoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, vienas naujausių minėtojo gamintojo išmaniųjų telefonų „UHANS H5000“ potencialių pirkėjų dėmesį tikrai atkreips jau vien dėl savo net 100 eurų nesiekiančios kainos.

Tačiau kukli kaina šiuo atveju tikrai nėra rodiklis, kadangi „UHANS H5000“ yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720,“ vaizdo plokšte bei 3 GB operatyviąją RAM atmintine. Daugiau nei pakankamas RAM atminties kiekis „UHANS H5000“ bene labiausiai ir leidžia išsiskirti iš kitų kiniškų išmaniųjų telefonų.

Vis dėlto tai tikrai nėra vienintelis išskirtinis faktorius, kadangi šis išmanusis telefonas taip pat turi „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu apsaugotą 5 colių 1280 x 720 raiškos lietimui jautrų ekraną, integruotą 4G LTE ryšio modulį bei, be jokios abejonės, yra giriamas dėl „Sony IMX298“ jutiklį naudojančios 8 megapikselių kameros.

„UHANS H5000“, kaip ir dauguma kitų Kinijoje gamintų išmaniųjų telefonų, pranašumą įgyja ir dėl dviejų SIM kortelių palaikymo. Be to, dauguma pirkėjų itin teigiamai vertina ir tai, kad „UHANS H5000“ yra įdiegta visiškai originali „Android 6.0“ operacinės sistemos versija.

Galiausiai tiesiog neįmanoma neįvertinti kompanijos noro šiame išmaniajame integruoti kiek įmanoma didesnės talpos bateriją. „UHANS H5000“ yra aprūpintas 4500 mAh talpos baterija, kuri pasak gamintojo, išmanųjį telefoną naudojant įprastai turėtų laikyti net iki 4 dienų. Tuo tarpu „UHANS H5000“ naudojant itin intensyviai, baterijos energijos turėtų pakakti daugiau nei dviem dienoms. Šiuo atveju taip pat svarbu paminėti, kad naudojant greitos įkrovos technologiją, šią itin talpią bateriją galima įkrauti per tris su puse valandos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(26)
(7)
(19)

Komentarai ()