Kinijos turgelio stebuklai: karo sąlygoms pritaikytas išmanusis „Ulefone Armor“ žada naują kokybės lygmenį – atskirai testuojamas kiekvienas pagamintas modelis (Foto, Video)  (1)

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Ulefone“ vietinėje rinkoje susilaukia vis daugiau dėmesio. Vis dėlto „Ulefone“ išmaniųjų telefonų populiarumas tikrai labai sparčiai auga ir tarptautinėje rinkoje. Žinoma, gamintojas tai puikiai supranta, todėl stengiasi anksčiau laiko neužmigti ant laurų. Ir būtent tas tikrai jaučiasi - „Ulefone“ darbuojasi itin atkakliai ir bent jau kas ketvirtį į rinką pristato po naują modelį. Galiausiai džiugu yra ir tai, kad šis Kinijos gamintojas pagaliau atsigręžė ir į tokius pirkėjus, kurie ieško ne tik modernių ar našių, bet tuo pačiu ir patvarių išmaniųjų telefonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent pastarosiomis savybėmis, be jokios abejonės, taip pat gali pasigirti ir naujausias bendrovės išmanusis telefonas „Ulefone Armor“ su „Android 6.0“ operacine sistema. Kitaip sakant, „Ulefone Armor“ – tai išmanusis telefonas, kuris gali išgyventi pačias grėsmingiausias gamtos išdaigas.

„Ulefone Armor“ atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtina IP68 sertifikatas.

Potencialūs pirkėjai maloniai nustebs sužinoję, kad pastarasis išmanusis telefonas yra atsparus purvui bei taip pat dėl savo iškirtinės korpuso konstrukcijos be jokių sutrikimų gali būti pilnavertiškai naudojamas nuo -40 iki +80 laipsnių temperatūros diapazone.

Gamintojas pristatinėdamas „Ulefone Armor“ akcentuoja dar ir tai, kad kiekvienas šios serijos išmanusis telefonas visų pirma turi atlaikyti net 20 įvairių atsparumo bandymų. Kitaip sakant, pastarieji bandymai leidžia išsiaiškinti kiekvienos „Ulefone Armor“ kopijos kokybę bei patvarumą dar prieš parduodant konkretų įrenginį.

Šiuo atveju reikia atkreipti dėmesį į tai, kad išmaniajame telefone integruotas 4,7 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas savo nepriekaištingą tikslumą išlaiko net ir tuo metu, kai yra liečiamas drėgnais pirštais.

Be to, šis LTPS technologijos ekranas yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl optimaliai parinkto 313 taškų colyje PPI rodiklio.

Savaime supranta, kad „Ulefone Armor“ yra skirtas aiškiai apibrėžtam rinkos segmentui, tačiau techninės šio išmaniojo telefono charakteristikos jį patrauklų padaro praktiškai kiekvienam. Be kokybiškos 13 megapikselių kameros „Ulefone Armor“ dar gali pasigirti aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, integruotais LTE, NFC ryšio moduliais ir pakankamai talpia bei iki dviejų dienų laikančia 3500 mAh talpos baterija.

Lieka paskutinis ne ką mažiau svarbus momentas – kiek šis gėris kainuoja. Standartinė „Ulefone Armor“ kaina turėtų siekti 199 JAV dolerių, tačiau pati pirmoji jo partija šiuo metu pardavinėja po 160 JAV dolerių (~145€). Tiesa, už tokią kainą pasiūla gana ribota ir sparčiai senka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(26)
(9)
(17)

Komentarai (1)