Kinijos turgelio stebuklai: neeiliniai telefonų pasiūlymai išskirtinumą mėgstantiems pirkėjams – geriausių flagmanų verta kamera, žvėriškos talpos baterija ir visiškai kraštinio rėmelio neturintis ekranas (Foto, Video)  ()

Išmaniųjų telefonų pirkėjus Lietuvoje šiuo metu galima skirstyti į dvi kategorijas. Vieni jų yra linkę investuoti į brangius išmaniuosius telefonus, kuriuos statistiškai po įsigijimo planuoja naudoti dvejus arba trejus metus. Tuo tarpu antroji pirkėjų kategorija mieliau renkasi Kinijoje pagamintus pigius ekonominės klasės išmaniuosius telefonus, kas leidžia pastariesiems telefoną atsinaujinti galbūt net ir du kartus per vienerius metus. Tuo labiau, jog per tą laiką kinai pagamina tokių šedevrų, jog kartais galva svaigsta žiūrint į technines specifikacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ turi sandėlius Europoje. Būtent tai reiškia, kad pigių kiniškų ekonominės klasės išmaniųjų telefonų užsakymai visoje Europos Sąjungoje yra įvykdomi itin greitai.

Pavyzdžiui, „Gearbest“ surengtame „EU Phone Warehouse“ išmaniųjų telefonų išpardavime deklaruojama, kad iš Europos sandėlio užsakytų telefonų pristatymas dabar dažniausiai užtrunka nuo 3 iki 7 dienų.

Tad ilgai nelaukdami pasižvalgėme, ką įdomaus galima surasti šiame Europos sandėlio „valyme“ ir buvome labai maloniai nustebinti - šalia įprastinių telefonų suradome tikrus deimančiukus, galinčius sudominti net ir išrankiausius technologijų gerbėjus. 

„Ulefone Power“: itin kokybiška vaizdo kamera ir tiesiog žvėriškos talpos akumuliatorius

Pirmasis iš tokių išskirtinių, dėmesį patraukusių telefonų  yra metalinį korpuso rėmelį turintis bei 4G ryšį palaikantis išmanusis telefonas „Ulefone Power“ su 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu ir 64 bitų aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, akcijos metu parduodamas viso labo už 140 eurų.

Šis telefonas bet kurio pirkėjo dėmesį iš karto atkreipia dėl savo įspūdingos 6050 mAh talpos baterijos. Taip, tai nėra absoliutus rekordas - kol kas šiam soste nepajudinamas „YAAO 6000 Plus“ su 10900 mAh talpos baterija, bet iš prekyboje esančių be konkurencijos „Oukitel K10000“ su 10000 mAh akumuliatoriumi. Bet tai didelis ir ne visiems patogus telefonas.

Kad ir kaip būtų, rekordininkus padėjus į šalį, įprastinė ir dažniausiai sutinkama baterijų talpa retai kada perkopia 3500 mAh. Tad „Ulefone Power“, nors ir ne rekordininkas, bet kad tikrai išskirtinis telefonas, abejonių nelieka.

Pasak gamintojo, 6050 mAh talpos baterijos energijos „Ulefone Power“ naudojant įprastai užtenka net keturioms dienoms, o budėjimo režime šis išmanusis telefonas gali atlaikyti net iki 75 dienų.

Šis išmanusis telefonas taip pat turi 3 GB operatyviąją RAM ir 16 GB ROM atmintis bei 13 megapikselių kamerą su „Sony IMX214“ jutikliu, o tai jau rimta paraiška į itin gerą nuotraukų kokybę - „Sony“ jutikliai pagal kokybę laikomi vieni iš geriausių rinkoje.

Negana to, „Ulefone Power“ kameros diafragma yra f/1.8, kai dažniausiai sutinkama reikšmė f/2.0-f/2.2. Priminsime, jog kuo mažesnis skaičius, tuo daugiau šviesos patenka į kamerą, tuo geresnė nuotraukų kokybė. Tad akivaizdžiai šio telefono kamera turėtų būti viena iš pačių geriausių tarp biudžetinių telefonų.

„Ulefone Future“: flagmanų vertas išskirtinumas už biudžetinę kainą

Jeigu nei kamera, nei ypatingai talpo baterija nėra prioritetas, o kur kas svarbiau telefono vizualinis išskirtinumas, vertėtų atkreipti dėmesį į pilnai metalinį korpusą turinį išmanųjį telefoną „Ulefone Future“, akcijos metu parduodamą už 208 eurus.

Pastarasis yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6755“ centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąją RAM bei 32 GB ROM atmintimis, o pačius išrankiausius pirkėjus stebina ne tik savo 16 megapikselių „Samsung“ kamera, kuri pagal kokybę nenusileidžia geriausiems „Sony“ jutikliams, bet ir integruota USB C tipo jungtimi bei 3A baterijos įkrovikliu, kuris 3000 mAh bateriją geba įkrauti vos per valandą.

O svarbiausias telefono išskirtinumas - visiškai kraštinio rėmelio neturintis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x1080) ekranas. Toks sprendimas sukuria įspūdingą telefono vaizdą.

Įvertinus tai, jog jo techninės charakteristikos daugiau nei įspūdingos už tokią kainą, šis modelis pasidaro labai įdomus tiems, kas nori tikrai vizualiai išskirtinio telefono, bet nenori mokėti flagmano kainos.

„THL T9 Pro“: tiems, kam reikia pigiausio, bet modernaus išmaniojo telefono

Tuo tarpu itin taupūs pirkėjai, kuriems kur kas svarbiau pati mažiausia kaina, o ne dideli išskirtinumai, būtinai turėtų atkreipti dėmesį į vos 80 eurų kainuojantį išmanųjį telefoną „THL T9 Pro“ su 5,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1280 x 720).

 

Šiame išmaniajame telefone yra integruotas keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinis procesorius, 2 GB operatyvioji RAM ir 16 GB ROM atmintys, 8 megapikselių kamera bei pakankamos, 3000 mAh talpos baterija.

Nors „THL T9 Pro“ išrankesnio pirkėjo išskirtiniais sprendimais nenustebins, tačiau atsižvelgdami į šio išmaniojo telefono kainą pirkėjai akcentuoja, kad jis tampa ypatingu ne tik dėl dviejų SIM kortelių palaikymo ar 4G ryšio modulio, bet ir dėl itin sparčiai veikiančio bei net iki 5 piršto antspaudų savo atmintyje gebančio saugoti galinėje telefono dalyje integruoto piršto antspaudų skaitytuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()