Kinijos turgelio stebuklai: perki planšefoną „Cubot Max“, nemokamai gauni fizinio aktyvumo asistentą  ()

Šią savaitę Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ kiekvienam potencialiam pirkėjui turi išskirtinį pasiūlymą. Ši retai pasitaikanti galimybė turėtų itin sudominti ir lietuvius, kadangi šis pasiūlymas yra susijęs su dviem mūsų šalyje itin pamėgtais kiniškais produktais – tai išmaniuoju telefonu ir fiziniu aktyvumo asistentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visiems pirkėjams, kurie šią savaitę įsigys išmanųjį telefoną „Cubot Max“ už 128 eurus, „Gearbest“ taip pat padovanos ir fizinį aktyvumo asistentą „Cubot V1“. Kaip įprasta tokioms akcijoms, prekių kiekis ribotas, tad susidomėjus ilgai delsti nereiktų.

Šiuo atveju žvilgtelėjus į „Cubot Max“ technines charakteristikas bene labiausiai stebina itin didelis 6 colių įstrižainės ekranas (1280 x 720). Vis dėlto šis ekonominės klasės išmanusis telefonas taip pat yra komplektuojamas su talpia 4100 mAh baterija ir yra aprūpintas 8 megapikselių kamera, LTE, Bluetooth 4.0, GPS ryšio moduliais, 64 bitų aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi ir 3 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimis. Čia svarbu pabrėžti, kad vidinę atmintį galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Kitaip sakant, „Cubot Max“ iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti tarsi nieko neišsiskiriantis kiniškas išmanusis telefonas su „Android 6.0“ operacine sistema, tačiau gamintojas šiuo klausimu turi vieną svarų argumentą su kuriuo tiesiog tenka sutikti. Pasak „Cubot“, didelė ekrano įstrižainė šiam ekonominės klasės išmaniajam telefonui suteikia išskirtinį pranašumą, kadangi dauguma vietinių Kinijos gamintojų savo asortimente dažniausiai siūlo išmaniuosius telefonus tik su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

Tuo tarpu Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pažadėtas nemokamas fizinis aktyvumo asistentas „Cubot V1“ labiausiai vilioja dėl to, nes gali pasigirti iki 30 dienų budėjimo režime laikančia baterija bei atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančiu IP65 sertifikatu. Šis fizinis aktyvumo asistentas taip pat fiksuoja nueitus žingsnius, atstumą, seką miego kokybę ir informuoja apie įeinančius skambučius bei žinutes.

Be to, „Cubot V1“ taip pat turi lietimui jautrų 0,88 colių įstrižainės OLED technologijos ekraną (128 x 32), pasižymi geru suderinamumu tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema, o vietinių Kinijos pirkėjų labiausiai yra pamėgtas dėl to priežasties, nes turi begarsio žadintuvo funkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()