Pasaulį nustebinęs „Vernee Apollo“ flagmanas siūlomas su 50$ nuolaida ir nemokamai pridedamais VR akiniais (Foto, Video)  (4)

Nuolatiniams mūsų skaitytojams „Vernee“ vardas puikiai žinomas – tai itin ambicinga Kinijos kompanija, turbūt norinti pakartoti „Xiaomi“ sėkmę. O gal ne tik pakartoti, bet ir pralenkti. Tačiau iki tol dar reikia nuveikti daug darbų, tačiau rankų sudėjusi ji tikrai nesėdi ir aktyviai plečia savo klientų ratą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt pamenate, jog 2016 m. lapkritį „Vernee“ pristatė savo pirmąjį flagmaną - „Vernee Apollo“, kuris iš karto sulaukė didžiulio dėmesio visame pasaulyje. Apie šį anonsą iš karto pranešė tokie dideli portalai, kaip „Phone Arena“, Android Authority“ bei „Softpedia“, tačiau tai visai nestebina, jei tik su konkurentais palyginamos techninės specifikacijos ir kaina. Bet prie kainos dar sugrįšim, o kol kas, priminsime, kuo šis telefonas toks ypatingas.

Visų pirma, tai vienas iš pirmųjų telefonų, gavusių galingą 10 branduolių 2.5 GHz dažnio „MTK Helio X25“ centrinį procesorių, šalia kurio darbuojasi Mali-T880 grafikos procesorius - toks tandemas užtikrino puikius spartos testus AnTuTu reitinge. Verta paminėti, jog telefonas turi dar ir solidų kiekį operatyviosios RAM atminties - 4 GB. „Vernee Apollo“ vidinė ROM atmintis taip pat yra daugiau nei pakankama, nes siekia 64 GB, tačiau esant pirkėjo poreikiui ją bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Be to, tai pirmasis išmanusis su MTK procesoriumi, kuris palaiko virtualią realybę. O smagiausia, kad norint išbandyti virtualią realybę, papildomai nereikia pirkti jokių akinių – jie nemokamai pridedami prie telefono ir surasite toje pačioje pakuotėje.

Tačiau puiki sparta ir virtuali realybė ne vienintelis telefono išskirtinumas.  Šis 5,5 colių išmanusis telefonas maloniai stebina ir savo 2K raiškos (2560 x 1440) LPTS technologijos ekranu (538 ppi, 500 nits, 1500:1 kontrastas), be to, itin daug teigiamų atsiliepimų telefonas sulaukė dėl kokybiškos 21 megapikselio kameros, kuri vaizdo įrašus yra pajėgi įrašinėti 4K raiška. Vaizdo kameros sensorius – „Sony IMX230“, tad aukšta kokybė yra praktiškai garantuota.

Verta paminėti,  jog „Vernee Apollo“ turi itin gerą priekinę kamerą, skirtą asmenukėms – jos raiška yra net 8 Mpx ir naudojamas plataus kampo objektyvas (84 laipsniai).  Plataus kampo objektyvas tiesiog būtinas norint, kad į kadrą patektų ir aplinkinis peizažas, kurio fone norite nusifotografuoti.

Negalima pamiršti ir išskirtinio „Vernee Apollo“ korpuso. Kompanijos inžinieriams pavyko 40% sumažinti antenos matmenis, todėl jos angą dengia itin mažas plastikinis gaubtelis – likusi 98% korpuso dalis yra pilnai metalinė. Be to, tai pirmasis telefonas pasaulyje, kurio galinis dangtelis yra 2 mm storio ir pagamintas iš titano lydinio. Tokiu būdu „Vernee Apollo“ pilnai metalinio korpuso kokybę pakėlė visiškai į naują lygmenį. Nors toks sprendimas užtikrina išskirtinį tvirtumą, tačiau tuo pačiu, dangtelio svoris yra bent dvigubai sunkesnis už bet kokio kito telefono metalinį dangtelį.

Be to, „Vernee Apollo“ yra itin vertinamas dėl talpios 3180 mAh baterijos ir greitos įkrovos techninio sprendimo „Vcharge“.

Verta paminėti ir 802.11ac WiFi  bei 4G LTE  ryšio modulius, integruotą piršto antspaudų skaitytuvą, dviejų SIM kortelių palaikymą bei USB-C tipo jungtį, kuri šiuo atveju taip pat yra naudojama ir ausinėms prijungti.

Na ir galiausiai, priėjome prie svarbiausio dalyko. Kodėl vėl rašome apie šį telefoną, jei prieš du mėnesius apie jį trumpai jau buvome pasakoję? Ogi todėl, kad visame pasaulyje kompanija „Vernee“ išplatino pranešimą spaudai, jog jos galingiausiam flagmanui „Vernee Apollo“ šiomis dienomis taikoma 50$ nuolaida, todėl aliexpress.com svetainėje jį galima įsigyti už 249 JAV dolerius. Akcijai skirtas telefonų kiekis ribotas, tad susigundžius neverta ilgai laukti.

Žinoma, pirmas klausimas, kiek ši akcija tikra. Nors su kainomis akcijų metu dažnai būna visokiausių įdomybių, tačiau šį sykį panašu, jog kainos tikrai sumažintos ir gana solidžiai. Kai 2016 m. gruodį pirmą kartą rašėme apie „Vernee Apollo“, tuomet jo kaina su nuolaida siekė 300 €, o pavertus į eurus dabartinę kainą, išeitų, jog „Vernee Apollo“ kainuoja 233€.  Taigi, kainos sumažinimas daugiau nei akivaizdus. Verta pastebėti, jog nuolaidą suteikia pats gamintojas, tad už panašią kainą telefoną galima įsigyti ir šioje parduotuvėje.

Verta ar neverta jį pirkti? Jei galvojate apie galingą, bet pigų telefoną, šiuo metu tai vienas iš geriausių pasiūlymų rinkoje – tikėtis dar pigesnio tokių parametrų telefono yra gana sudėtinga, ką parodo ir tolimesnė palyginimo lentelė:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(6)
(33)

Komentarai (4)