Kinijos turgelio stebuklai: jau priimami išankstiniai užsakymai telefonui „Ulefone Power 2“ - įspūdinga 6050 mAh talpos baterija, „Android 7.0“ ir 40$ nuolaida (Video)  (1)

Garsusis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Ulefone“ mėgsta stebinti, o šis kartas taip pat nėra išimtis. Jis galbūt netgi dar labiau ypatingas, nes gamintojas pirmą kartą išleido ne naują išmanųjį telefoną, o pristatė atnaujintą gerai žinomo „Ulefone Power“ išmaniojo telefono versiją. Galima net neabejoti, kad antrosios kartos išmanusis telefonas „Ulefone Power 2“ pirkėjus maloniai nustebins ne tik didesniu našumu, bet ir kardinaliai atnaujintu dizainu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau įprasta Kinijoje, bet koks svarbesnis vietinių gamintojų anonsas pradedamas akcija – už tikrai gerą kainą pasiūlomas ribotas naujų modelių kiekis. Ne išimtis ir su „Ulefone Power 2“ – anonso proga skelbiama akcija „Promotion Ulefone Power 2 Special“. Jos metu galima iš anksto užsisakyti išmanųjį telefoną su 40$ nuolaida.

„Ulefone Power 2“ priešingai nei ankstesnės kartos išmanusis telefonas pasižymi dar labiau užapvalintais kampais ir pirkėjams siūlo rinktis tarp juodos, auksinės bei pilkos spalvos galinio dangtelio.

Svarbu paminėti ir tai, kad piršto anspaudų skaitytuvą „Ulefone“ ryžosi iškelti į priekyje integruotą fizinį mygtuką. Šis sprendimas „Ulefone Power 2“ dizainui neabejotinai prideda papildomo solidumo.

Svarbu pabrėžti, kad šis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turintis išmanusis telefonas taip pat yra aprūpintas itin našiu dešimties branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Pastarąją esant pirkėjo poreikiui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

„Ulefone Power 2“ analogiškai kaip ir „Ulefone Power“ labiausiai ypatingas tampa dėl savo neįtikėtinos 6050 mAh talpos baterijos. Gamintojas tvirtina, kad šios baterijos energijos įprastam naudotojui pakanka net keturioms dienoms, o itin reiklūs „Ulefone Power 2“ savininkai šiuo išmaniuoju telefonu be įkrovos gali naudotis apie dvi dienas. Taip pat džiugina, kad dėl integruoto „Pump Express 2.0“ techninio sprendimo šią didelės talpos bateriją maksimaliai įkrauti galima vos per 2 – 3 valandas.

Prie reikšmingo „Ulefone Power 2“ išmaniojo telefono atnaujinimų sąrašo taip pat galima paminėti naujos kartos 16 megapikselių kamerą. Atnaujinimų sulaukė ir vaizdo pokalbiams bei asmenukėms skirta priekyje integruota vaizdo kamera, kuri nuo šiol vaizdus gali fiksuoti 8 megapikselių raiška (interpoliuojama iki 13 Mpx).

Galiausiai galima paminėti dar ir tai, kad „Ulefone Power 2“ pranašumo įgijo ryšių kategorijoje. Jeigu „Ulefone Power“ išmanusis telefonas turi tik 2,4 GHz dažnio WiFi ryšio modulį, tai „Ulefone Power 2“ papildomai dar gali pasigirti integruotu 5 GHz dažnio WiFi lustu.

Be to, šis naujos kartos išmanusis telefonas iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Jeigu susidomėjote „Ulefone Power 2“ išmaniuoju telefonu, tai neverta delsti - kaip jau minėjome, kad dabar turite puikią galimybę jį įsigyti šiek tiek pigiau. Išskirtinę partnerystę su „Ulefone“ gamintoju turinčios Kinijos elektroninės parduotuvės šiuo metu „Ulefone Power 2“ platina už maždaug 165 eurus. Tuo tarpu pasibaigus išankstinių užsakymų priėmimo terminui, šį išmanųjį telefoną ruošiamasi pardavinėti už kiek daugiau nei 180 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (1)