Kinijos turgelio stebuklai: baigiamieji 3 metų gimtadienio išpardavimo akordai su „Xiaomi“ atsuktuvu, automobiliniu įkrovikliu ir universalia programuojama rozete  ()

Populiarumą vos per trejus metus visame pasaulyje užsitarnavusi Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vis dar gyvena šventinėmis nuotaikomis. Tai turėtų džiuginti ir potencialius pirkėjus. Įvairūs išpardavimai „Gearbest“ tikrai nėra naujiena, tačiau šį mėnesį akivaizdžiai juntama itin didelė pasiūlymų įvairovė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog visas didysis gimtadienio išpardavimas buvo suskirstytas į tris etapus:

  • kovo 9-14 d. vyko „apšilimas“
  • kovo 14 -18 d. – pagrindinis išpardavimas
  • po kovo 18 d. – pabaigtuvės tiems, kas nespėjo iš to, kas liko (prekių kiekis akcijos metu ribotas)

Tad šią savaitę – baigiamieji didžiojo išpardavimo akordai, pavadinti itin skambiai: „Gearbest 3rd Anniversary Birthday Encore“. Pasižvalgėme, jog dar yra likusių įdomybių iš anksčiau rašytų pristatymų (surasite šio ciklo tekstuose), tad prie jų negrįšim ir pristatysim kelius naujus naudingus aksesuarais. Pagal kinų pateikiamą informaciją, pastarieji itin didelį susidomėjimą turi ir Lietuvoje.

Kiekvienas šiuolaikinės elektronikos entuziastas greičiausiai prisipažins, kad bent vieną kartą yra bandęs išardyti sugedusį fotoaparatą, kompiuterį ar seną telefoną. Vis dėlto dažnam tai tampa iššūkiu, nes turimi atsuktuvai tiesiog yra fiziškai per dideli elektronikoje naudojamiems mažiems varžteliams.

Būtent čia į pagalbą galima pasitelkti mažų gabaritų elektroninį „Xiaomi Wowstick“ atsuktuvą už 30 eurų.

Apie šį įrankį jau rašėme straipsnyje „Būtinas įrankis elektronikos mėgėjams: ką gali mažytis ir pigus „Xiaomi Wowstick“ atsuktuvas? (Video)“ ir tuomet jis kainavo 33€. Tad nors akcijos nuolaida nėra didelė, bet ji tikrai tikra ir siekia 3€.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Wowstick“ iš karto yra parduodamas su šešiais komplekte pridėtais magnetiniais atsuktuvo antgaliais (PH000, PH1, SL1.5, SL3.0, T5, T6). Pirkėjus maloniai stebina ir plonas iš aliuminio pagamintas „Xiaomi Wowstick“ korpusas bei integruotas LED pašvietimas. Be to, gamintojas taip pat tvirtina, kad šis elektroninis atsuktuvas dirbant po 8 valandas per parą nepertraukiamai gali veikti net iki 180 dienų.

Daug keliaujantiems šią savaitę tiesiog būtina atkreipti dėmesį į automobilinį įkroviklį „Chuwi Ublue C“ vos už 7 eurus. Šis automobilinis įkroviklis pirkėjus Kinijoje itin domina dėl metalinio kokybiško korpuso, integruoto šviesiai melsvo LED pašvietimo bei dviejų itin geru našumu išsiskiriančių USB jungčių.

Gamintojas tvirtina, kad „Chuwi Ublue C“ įdiegtos USB jungtys geba užtikrinti net iki 3,4 A siekiančią išėjimo srovę, kas reiškia, kad šis automobilinis įkroviklis yra puikiai tinkamas ne tik planšetiniams kompiuteriams, bet ir aukščiausios klasės išmaniesiems telefonams įkrauti. Be to, „Chuwi Ublue C“ taip pat yra realizuota penkių lygių apsauga, kuri garantuoja, kad elektroninių įrenginių įkrovimas vyks ne tik maksimaliai efektyviais, bet ir saugiai.

Pirkėjai, kurie ieško namų automatizavimo sprendimų greičiausiai susidomės 22 eurus kainuojančia išmaniąja rozete „Alfawise WiFi Smart Plug“.

Ši rozetė ypatinga tuo, nes leidžia nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti prie jos prijungtą įrenginį, o esant reikalui taip pat gali veikti ir kaip programuojamas laikmatis veikiantis tik tam tikru paros metu.

Įdomu ir tai, kad „Alfawise WiFi Smart Plug“ yra suderinama su „Amazon Echo“ išmaniuoju garsiakalbiu. Būtent tai reiškia, kad esant poreikiui šią išmaniąją rozete taip pat galima valdyti ir balsu.

Galiausiai reikia nepamiršti „Alfawise WiFi Smart Plug“ įdiegto sprendimo, kuris leidžia stebėti bei matuoti prie rozetės prijungto prietaiso elektros energijos suvartojimą – tai leidžia realiai įvertinti, kada ir kiek koks prietaisas išnaudoja elektros, nuo ko tai priklauso ir kaip būtų galima optimizuoti šias sąnaudas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()