Kinijos turgelio stebuklai: išorinis nešiojamas SSD diskas su USB 3.0 jungtimi, itin originali ir funkcionali ant riešo tvirtinama kolonėlė bei visiems įrenginiams pritaikyta USB atmintinė (Foto)  ()

Kinijos elektroninių parduotuvių produkcijos pasiūla maloniai stebina. Čia kažką naujo ir įdomaus galima rasti praktiškai kiekvieną savaitę, o dažnai netgi itin pigiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu ieškote naujų aksesuarų kompiuteriui, šią savaitę tiesiog privalote pasižvalgyti po Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ organizuojamą „Computer Gear Clearance“ išpardavimą. Vis dėlto įvairių nestandartinių elektroninių aksesuarų šiame išpardavime tikrai ras ir visi likusieji, o tuo įsitikinti galite susipažinę su žemiau pateiktais pasiūlymais.

Išorinis SSD diskas

Esame įsitikinę, kad 128 GB talpos išorinis diskas „Netac Z2“ už 55 eurus šią savaitę gali sudominti daugelį.

Gamintojas šiuo atveju akcentuoja ne tik „Netac Z2“ našumą, bet ir atsparumą smūgiams, kurį galima užtikrinti dėka integruoto SSD disko. Galima net neabejoti, kad papildomo patvarumo šiam išoriniam diskui taip pat suteikia ir kokybiškas iš aliuminio pagamintas korpusas.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Netac Z2“ išorinis kietasis diskas turi integruotą USB 3.0 jungtį, kuri praktinių bandymu metu leidžia pasiekti 420 MB/s duomenų skaitymo bei 370 MB/s duomenų rašymo spartas.

Ant riešo tvirtinama Bluetooth garso kolonėlė

Bene įdomiausiu šios savaitės kinų pasiūlymu drąsiai gali būti tituluojama vos 10 eurų kainuojanti ir ant riešo tvirtinama Bluetooth garso kolonėlė „Ourspop B20“.

Įdomu, kad ši iš pirmo žvilgsnio laikrodį primenanti garso kolonėlė taip pat gali būti naudojama ne tik muzikai klausyti, tačiau ir kaip laisvų rankų įranga.

Be to, šiuo atveju dar reikia pabrėžti tai, kad esant reikalui „Ourspop B20“ padeda fiksuoti asmenukes, nes nuotoliniu būdu gali suaktyvinti išmaniojo telefono fotografavimo funkciją. Gamintojas taip pat akcentuoja, kad „Ourspop B20“ turi integruotą TF kortelės jungtį, todėl muziką gali groti ne tik per Bluetooth, bet ir lokaliai. Galiausiai stebina ir šioje neįprastoje garso kolonėlėje integruota 400 mAh baterija, kuri be papildomos įkrovos gali atlaikyti net iki 5 valandų.

Itin universali USB atmintinė

Kinai vis dažniau pirkėjus stebina neįprastomis USB atmintinių modifikacijomis. Vieną tokių šią savaitę galima įsigyti už 12 eurų.

Ši 16 GB talpos „Eaget 2 in 1“ USB atmintinė ypatinga tuo, nes turi integruotą ne tik USB 3.0, bet taip pat ir microUSB jungtį. Būtent toks sprendimas „Eaget 2 in 1“ suteikia universalumo, kuris šią USB atmintinę lengvai leidžia prijungti praktiškai prie bet kokio šiuolaikinio elektroninio įrenginio.

Pirkėjai šią universalią USB atmintinę greitai pamėgo dar ir dėl to, kad ji esant reikalui gali būti naudojama kaip OTG adapteris. Be to, „Eaget 2 in 1“ kiekvieną pirkėją taip pat maloniai stebina ne tik savo sparta, bet ir pilnai metaliniu korpusu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()