5 keisti ir įdomūs su gėrimais susiję prietaisai iš Kinijos: silikoninis kavinukas, teleskopinė stiklinė ir kaip veikia atidarytuvas-pompa (Video)  ()

Orai po truputį gerėja ir jau nebesinori sėdėti namuose. Po truputį atgyja miestų gatvės, tačiau greitai žmonės patrauks ir į gamtą. Draugų susibūrimai tampa vis dažnesni, todėl surinkome penkis įdomiausius - neįprasčiausius su įvairiais gėrimais susijusius produktus iš Gearbest.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teleskopinė stiklinė

Pradėkime nuo teleskopinės stiklinės. Ji yra labai naudingas daiktas daug keliaujantiems.

Įprasti puodeliai ir stiklinės kuprinėje užima per daug vietos. Tuo tarpu šis gaminys susitraukia į visai nedidelį raktų pakabuką, kuris stovyklaujant bus labai naudingas.

Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno, yra tvirtas ir lengvai valomas.

Nors šį stiklinė yra tik pigi smulkmena, nustebsite supratę, koks naudingas šis daiktas. Juolab, kad 75 ml versija kainuoja mažiau nei 2 eurus

Suslėgto oro pagalba veikiantis atidarytuvas

Kokybiškas vynas, kuomet yra vartojamas saikingai, yra kiekvieno suaugusiųjų vakaro puošmena. Vyno butelių atidarytuvų yra įvairių ir tikriausiai net visiškai negeriančių žmonių namuose mėtosi bent pora jų. Tačiau ar kada matėte vyno butelių atidarytuvą, kuris veiktų suslėgto oro pagalba? Tai - gana keistas, bet puikiai veikiantis išradimas.

Adata praduriamas butelio kamštis, o tada į jį pripumpuojama oro. Slėgis be vargo ir pastangų išstumia kamštį lauk.

Tai - labai paprastas, keistas, bet puikiai veikiantis prietaisas, kuriuo stebėsis jūsų namų svečiai. Tiesą sakant, jis toks paprastas, kad kainuoja maždaug tiek pat, kiek ir įprasti vyno butelių atidarytuvai - vos daugiau nei tris eurus.

Šio atidarytuvo veikimą galite pamatyti pirkėjų vaizdo įraše:

Elektrinis atidarytuvas

Žinoma, toks vyno butelių atidarytuvas ne vienam vyno mėgėjui gali pasirodyti per mažai elegantiškas, pigus ir žaislinis. Jiems Gearbest.com siūlo kiek gražiau atrodantį įrenginį - elektrinį atidarytuvą.

Šio atidarytuvo korpusas - nerūdijančio plieno. Tačiau pats atidarytuvo mechanizmas yra permatomas ir įkrovimo metu šviečia mėlynai.

Butelius šis prietaisas atidaro greičiau nei per 8 sekundes ir visiškai be jokių pastangų. Plius, atidarytuvas atrodo prabangiai ir gali visą laiką stovėti ant įkrovimo pagrindo ant virtuvinės spintelės (tas nepasakytina apie anksčiau minėtą visiškai plastikinį atidarytuvą).

Šis elektrinis belaidis atidarytuvas kainuoja apie 21,5 eurus.

Gėrimų išpilstymo įranga

Jei namuose planuojate vakarėlį ar didesnį draugų susibūrimą, galite visus nustebinti įdomia gėrimų išpilstymo įranga. Bet kokio, kad ir paprasčiausių gaiviųjų gėrimų.

Toks gėrimų dozatorius ne tik atrodo kaip iš vietinio baro pasiskolintas prietaisas, bet ir veikia labai praktiškai. Į jį aukštyn kojom įstatomas butelis (prietaisas gali būti pritaikytas įvairaus aukščio buteliams), o norintieji paragauti jo turinio teturi prieiti ir taure ar stikline į viršų paspausti tris sklendę atidarančius sparnelius.

Žinoma, gėrimai neprivalo būti alkoholiniai. Į šį laikiklį telpa du buteliai, juo labai paprasta naudotis, o ir išvalyti jį nėra sunku. Šiuo metu taikomos akcijos metu šis butelių laikiklis kainuoja kiek mažiau nei 23 eurus.

Teleskopinis kavinukas

Keliautojai visada susiduria su problemomis, kuomet į riboto dydžio krepšius tenka susikrauti galybę daiktų. Ypač daug vietos užima tuščiaviduriai indai, kurių neįmanoma suspausti. Panašiai kaip straipsnio pradžioje paminėta stiklinė, šis kavinukas taip pat yra teleskopinis.

Skirtumas tas, kad jis yra visiškai sandarus. Teleskopinė jo dalis yra pagaminta iš karščiui atsparaus silikono. Jo pagrindas pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl šis paprastas prietaisas patikimai tarnaus ne vienoje išvykoje į gamtą.

Gali pasirodyti, kad toks lengvas ir minkštas daiktas nėra labai patvarus ir maistui skirto vandens jame virti nereikėtų. Tačiau jo silikoninis korpusas yra ne tik tvirtas ir tinkamas sąlyčiui su maistu, bet ir be vargo ištveria 230 laipsnių karštį. Šis teleskopinis kavinukas kainuoja tik kiek daugiau nei 16 eurų.

Įdomus dizainas ir netradiciniai sprendimai visada traukia žmonių dėmesį. Gerai, kai tokie daiktai ne tik įdomiai atrodo ir veikia, bet yra ir visai praktiški. Jie stebina svečius ir paįvairina draugų susibūrimo atmosferą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()