Penki įdomiausi tinginiams skirti produktai iš Kinijos - dovanos žmonėms, turintiems humoro jausmą  ()

Žmonės natūraliai yra tinginiai - todėl mums ir reikia stiprios motyvacijos ar disciplinos, kad pasiektume sau išsikeltus tikslus. Nieko keisto, kad šią savybę bando išnaudoti tolimųjų rytų verslininkai. Darbo savaitės pradžiai pateikiame penkis įdomius specialiai tinginiams sugalvotus produktus iš Gearbest.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dantų pastos dozatorius ir šepetėlių laikiklis

Žinoma, šie produktai nėra visiškai beverčiai. Nors ir yra gana juokingi, jie iš tiesų yra gana naudingi. Ar jums kada nors tingisi net dantų pastos tūbelę paspausti? Manoma, kad kai kuriems žmonėms būna ir taip, todėl jiems šis dantų pastos dozatorius tikrai praverstų.

Na gerai, iš tikrųjų tai - gana įdomus prietaisas. Jis labai patogus, nes nereikia visą laiką atsukti ir užsukti dantų pastos tūbelės. Pakanka reikiamoje vietoje paspausti šepetėliu ir dantų pasta pati išbėgs ten, kur reikia. Rinkinyje yra ir derančio dizaino dantų šepetėlių laikiklis. Jis turi ventiliacijos angas, todėl šepetėliai greitai išdžiūsta ir, svarbiausia, neužima vietos prie kriauklės.

Šis dantų pastos dozatoriaus ir šepetėlių laikiklio rinkinys šiuo metu kainuoja šiek tiek daugiau nei 8 eurus.

Automatinis muilo dozatorius

Iš tos pačios temos namams Gearbest.com gali pasiūlyti ir automatinį muilo dozatorių. Nereikia nieko spausti ar liesti - dozatorius jaučia, kada po juo yra pakištos rankos, ir automatiškai iššvirkščia teisingą muilo kiekį. Tai ne tik labai patogu, bet ir saugu - nėra galimybės ant rankų susirinkti nereikalingų mikrobų.

Šiame dozatoriuje telpa 400 ml muilo. Jis neužima kištukinių lizdų - energijos gauna iš keturių AAA baterijų. Muilo papildymas atliekamas itin paprastai - tereikia pakelti viršutinį dangtelį. Dalis dozatoriaus korpuso yra permatomas, todėl nesunku pamatyti, kaip senka muilo atsargos. Galiausiai, infraraudonųjų spindulių jutiklis ir nelašanti dozatoriaus galvutė šį prietaisą paverčia tikrai naudingu daiktu.

Šį prietaisą, žinoma, galima užpildyti ne tik skystu muilu, bet ir losjonu, dezinfekantu ar kuo tik panorėsite. Automatinį muilo dozatorių savo namuose ar biure galite turėti už beveik 9 eurus.

Gėrimus pamaišantis puodelis

Šį daiktą tikriausiai jau kur nors esate matę. Tai daugiau juokingas nei naudingas išradimas, tačiau tinginiams tikrai pravers. Tereikia į paruošti savo mėgstamo gėrimo ir nuspausti mygtuką - puodelis pats viską labai gerai išmaišys.

Puodelio apačioje esantis mechanizmas yra labai paprastas. Į dugną dedamos dvi AAA baterijos, o gėrimą maišo mažytis keturių menčių maišytuvas. Jis sukasi taip greitai, kad puodelyje esantis skystis pradeda suktis kaip koks tornadas. Tai - labai praktiška dovana tinginiams. Juolab, kad rinkinyje yra ir dangtelis, o ir pats puodelis veikia kaip termosas.

Šis puodelis tinginiams šiuo metu taikomos akcijos metu kainuoja tik šiek tiek daugiau nei 5 eurus.

Nedidelė lempa nuo uodų

Uodai šiltuoju metų laiku dažnai gadina nuotaiką. Atrodo, kad atsikratyti įkyrių vabzdžių neįmanoma, nes pribaigus vieną atsiranda bent dar keli. Greitai uodų medžioklė pabosta net patiems atkakliausiems.

Sprendimas - lempa nuo uodų. Šis įrenginys šviesa vilioja įvairius vabzdžius, o tada juos pribaigia elektros srove. Lempa nuo uodų veikia tyliai ir nekenkia aplinkiniams. Ši turi ir papildomą funkciją - ji veikia kaip naktinė lemputė tiems, kurie bijo tamsos.

Taigi, vaiko kambaryje šis įrenginys atliktų dvi funkcijas. Ši lempa nuo uodų kainuoja kiek mažiau nei 3 eurus.

Kišeninė skalbimo mašina

Pasitaiko, kad ant drabužių dėmė atsiranda pačiu blogiausiu metu. Regis, jau ruošiatės išeiti iš namų ir staiga ant baltų marškinių atsiranda makiažo ar maisto dėmė. Persirengti nesinori arba nebėra laiko. Tokiais atvejais tikrai pravers ši kišeninė skalbimo mašina.

Iš tiesų, tai labai naudingas prietaisas, ypač keliaujant. Jis neužima daug vietos ir gali pašalinti daugelį dėmių. Vienam panaudojimui pakanka maždaug 5 ml vandens. Jis purškiamas ant audinio, o vibruojanti įrenginio galvutė pašalina dėmę. Teigiama, kad daugeliui dėmių pakanka 30 sekundžių, o ir labiau užsispyrusios pasiduoda per maždaug dvi minutes.

„Kemei“ kišeninė skalbyklė kainuoja 13,55 eurų.

Šie daiktai, tikriausiai, nėra visų skoniui ir jų būtinumu galima abejoti. Visgi, niekam gyvenime dar nepakenkė papildomas patogumo žiupsnelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(9)
(13)

Komentarai ()