Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas naujos kartos itin stilingas išmanusis laikrodis „Makibes DM365“ (Foto)  (1)

Iš arčiau susipažinti su išmaniaisiais laikrodžiais turbūt norėtų kiekvienas informacinių technologijų entuziastas. Kadangi technologijų rinkos gigantai savo išmaniuosius laikrodžius pardavinėja už nepagrįstai dideles kainas, potencialūs pirkėjai vis dažniau išmaniųjų laikrodžių dairosi Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai nestebina, nes kinai per pastaruosius keletą metų tikrai išmoko gaminti kokybiškus išmaniuosius laikrodžius. Ir ne tik kokybiškus pagal funkcijų gausą, bet ir stilingus, ne ką prastesnius nei geriausi „Samsung“ ar „Apple“ analogai. Kad tuo būtų dar lengviau įsitikinti, rekomenduojame susipažinti su visai neseniai Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodžiusiu naujos kartos išmaniuoju laikrodžiu „Makibes DM365“.

Šiuo atveju reikėtų pradėti nuo to, kad „Makibes DM365“ yra aprūpintas itin kokybišku 1,3 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (360 x 360), „MediaTek MTK2502A“ centriniu procesoriumi bei 64 MB operatyviąja RAM ir 128 MB vidine ROM atmintimi. Be to, svarbu pabrėžti dar ir tai, kad šis išmanusis laikrodis taip pat yra puikiai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Priešingai nei kiti kiniški išmanieji laikrodžiai, šis ypatingas tampa ir dėl savo dizaino. Gamintojas pabrėžia, kad „Makibes DM365“ korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o apyrankė iš kokybiškos odos.

Be to, „Makibes DM365“ neturi integruoto SIM kortelės lizdo bei pulso matuoklio – nors tai kai kam bus trūkumas, tačiau toks sprendimas leido itin ženkliai sumažinti korpuso storį, tad naujasis laikrodis yra vos 10 milimetrų storio.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra atsparus vandeniui ir dulkėms, o tai patvirtina suteiktas IP67 sertifikatas.

„Makibes DM365“ taip geba pranešti apie įeinančius skambučius ar trumpąsias SMS žinutes, gali sekti miego kokybė ir skaičiuoti nueitus žingsniu, padeda nuotoliniu būdu valdyti išmaniojo telefono kamerą bei muzikos grotuvą. Žinoma, tokiomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis nieko nustebinti nepavyks, tačiau „Makibes DM365“ gali pasigirti dar ir tuo, kad esant reikalui gali būti naudojamas kaip diktofonas.

Taigi, funkcionalumo šiam išmaniajam laikrodžiui tikrai netrūksta.

Galiausiai svarbu paminėti, kad šiuo metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse „Makibes DM365“ galima įsigyti už mažiau nei 100 eurų. Tokia kaina tampa itin kukli, kai paaiškėja, kad „Samsung“ ar „Apple“ analogiško funkcionalumo išmaniuosius laikrodžius savo ištikimiems gerbėjams pardavinėja bent du kartus brangiau. Žinoma, kainą lyginant su pigiaisiais kiniškais laikrodžiais, ji atrodo labai didelė, bet tai visai kitos klasės produktas, pagal išvaizdą ir padarymo kokybę tiesiog nelygintinas su biudžetiniais analogais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)