„Xiaomi“ myli muziką - kompanijos belaidė kolonėlė yra viena geriausių savo kainos kategorijoje (Video)  ()

Šiais laikais viskas turi būti mobilu - tai suteikia daug laisvės ir patogumo. Mes nesunkiai galime klausytis muzikos bėgiodami, važiuodami autobusu ar sėdėdami parke - tereikia užsidėti ausines. Tačiau kartais praverčia ir didesnė kolonėlė, kuri leidžia muzika dalintis ir su draugais. Štai „Xiaomi“ siūlo porą belaidžių kolonėlių, kurios yra ne tik stilingos, bet ir garsą atkuria labai kokybiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie mažą „Xiaomi“ belaidę kolonėlę jau rašėme. Ji yra labai kokybiška, telpa visur ir groja gana kokybiškai. Tačiau kai kurie žmonės nori didesnės belaidės kolonėlės, kuri grotų kiek garsiau ir kokybiškai atkurtų visą dažnių spektrą. Tam „Xiaomi“ sukūrė šią kiek didesnę belaidę kolonėlę.

Ši „Bluetooth“ kolonėlė vis tiek yra gana maža ir nesunkiai ras vietos kuprinėje ar sportiniame krepšyje. Ji pasižymi stilingu, jaunatvišku dizainu, neužgriozdintu mygtukų gausa. Metalinis korpusas ne tik gerai atrodo, bet ir yra tvirtas, todėl šią „Xiaomi“ kolonėlę galima visada pasiimti su savimi.

Už stilingo korpuso slepiasi du įprasti stereo garsiakalbiai ir vienas žemų dažnių garsiakalbis viduryje. Čia taip pat yra mikrofonas, leidžiantis kalbėti telefonu, ir talpi 1500mAh baterija. „Xiaomi“ teigia, kad ši belaidė kolonėlė be perstojo gali groti net 8 valandas. Žinoma, ji ir groja gana garsiai, o žemų dažnių garsiakalbis leidžia atkurti labai platų tonų diapazoną.

Kolonėlė prie telefono jungiasi „Bluetooth 4.0“ ryšiu, tačiau, žinoma, čia yra ir įprastas 3,5 mm lizdas. „Xiaomi“ pasirūpino ir pora TF atminties kortelių lizdų, kad muzikos galėtumėte klausyti ir neprijungę išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio.

Belaidės kolonėlės šiais laikais yra labai populiarios ir nesunku suprasti kodėl. Jos leidžia pasiimti muziką visur, kur tik einame ir yra patogesnės už ausines, nes muziką girdi ne vienas žmogus. „Xiaomi“ garsėja savo muzikos atkūrimo įrenginiais, kurie pasižymi aukšta kokybe ir prieinama kaina. Ir ši belaidė kolonėlė šiuo metu vykstančios akcijos metu kainuoja mažiau nei 33 eurus. Tiesa, pakuotėje rasite tik kiniškas instrukcijas, nors naudotis kolonėle ir be jų yra labai lengva.

„Xiaomi Mi“ belaidės kolonėlės apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()