Kinijos turgelio stebuklai: laisvų rankų įranga, kuriai nereikia atskiro telefono, įdomus automobilinis USB įkroviklis iš „Xiaomi“ ir itin sparti bei pigi 64 GB USB atmintinė  (1)

Antrasis pavasario mėnuo Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ prasideda taip pat įsimintinai. Turbūt pagrindiniame balandžio mėnesio išpardavime didelis dėmesys skiriamas išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams bei išmaniesiems laikrodžiams, tačiau kinai kaip ir įprasta pasiūlymų asortimentą taip pat paįvairino smulkiais aksesuarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas pirmųjų šio mėnesio išpardavimų vadinasi „Awesome April“ ir įdomus tuo, nes apima net 14 skirtingų prekių kategorijų. Šios savaitės įdomiausių ir itin praktiškų aksesuarų trejetuką pateikiame žemiau.

Laisvų rankų įrangos pasiūlos trūkumo Lietuvoje tikrai nejaučiame, tačiau ieškantiems įdomesnių sprendimų šią savaitę rekomenduojame pasidomėti kinų sukurta nestandartine laisvų rankų įranga „Mini BM50“. Įdomu, kad vos už 16 eurų įsigijus „Mini BM50“, išmaniojo telefono paslaugų bus galima išvis atsisakyti.

Bluetooth laisvų rankų įranga „Mini BM50“ ypatinga tuo, nes turi integruotą skaičių klaviatūrą, 0,66 colių įstrižainės ekraną bei SIM kortelės lizdą. Būtent šių sprendimų dėka „Mini BM50“ galima naudoti ne tik kaip standartinę laisvų rankų įrangą, bet taip pat ir kaip mažų gabaritų įprastą 2G ryšį palaikantį telefoną.

Jeigu planuojate įsigyti automobilinį USB įkroviklį, šią savaitę tikrai verta atkreipti dėmesį į „Xiaomi ZMI“.

Šis vos 11 eurų kainuojantis automobilinis įkroviklis ypatingas tuo, nes yra komplektuojamas su dviem USB jungtimis, kurios dėka integruoto „Quick Charge 3.0“ techninio sprendimo maksimaliai gali užtikrinti net 18W išėjimo galią (12V / 1,5A).

Tuo tarpu naudojant 5V išėjimo įtampą su „Xiaomi ZMI“ galima pasiekti 2,4A srovę, o tai leidžia be jokių problemų automobilyje iš karto krauti net du pažangius išmaniuosius telefonus su talpiomis baterijomis. Gamintojas pristatydamas šį USB įkroviklį taip pat pabrėžia įdiegtą 5 lygių apsaugos mechanizmą, kruopščiai sukurtą pilnai metalinį „Xiaomi ZMI“ dizainą bei korpuse integruotą specialų LED pašvietimą.

Visus ieškančius naujos 64 GB talpos USB atmintinės galimai gali sudominti šios savaitės „Gearbest“ pasiūlymas už 28 eurus.

USB atmintinė „Eaget K80“ Kinijoje yra giriama ne tik dėl pilnai metalinio minimalistinio korpuso dizaino, bet taip pat ir dėl integruotos USB 3.0 tipo jungties. Būtent pastarosios dėka „Eaget K80“ kiekvienam pirkėjui gali užtikrinti net 40,8 MB/s duomenų skaitymo bei 20,6 MB/s duomenų rašymo spartas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)