Žaidimų pultelis telefonui? Kai norisi tikrai kokybiškai pažaisti su išmaniuoju, tai vienintelis protingas sprendimas (Video)  ()

Žaidimų kultūra su laiku tik populiarėja. Kompiuteriniai žaidimai yra populiari laisvalaikio leidimo forma, kurią ne vienas žmogus jau pavertė ir asmeniniu verslu. Visgi, ir šioje kultūroje yra įprastų apribojimų. Kompiuteriniai žaidimai dar nepasiekė patogaus mobilumo - išmaniesiems telefonams skirti žaidimai dažnai netenkina entuziastų poreikių jau vien dėl valdymo nepatogumo. Tačiau rinkoje yra produktų, pasiryžusių šią problemą ištaisyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimų konsolės turi ištobulintus valdymo pultus, kurie yra itin patogūs ir tikslūs. Žaisti kompiuteriu taip pat yra nesunku - tam yra sukurtos žaidimų pelės, ausinės ir klaviatūros, o ir papildomų priedų gausa jau seniai nieko nestebina. Tuo tarpu mobilūs žaidimai ilgą laiką buvo gana nepatogūs. Rankos dažnai dengia dalį ir taip nedidelio telefono ekrano, o ir fizinių mygtukų nebuvimas nepadeda. Todėl rinkoje yra siūlomi specialūs žaidimų pultai išmaniesiems įrenginiams.

Pavyzdžiui, šis „NewGame N1PRO“ žaidimų pultas yra pasirengęs pakeisti mobiliųjų žaidimų pasaulį. Tai - žaidimų valdymo įrenginiai ir išmaniojo telefono laikiklis viename.  Iš kitų žaidimų platformų pažįstamos svirtys ir mygtukai suteikia daug didesnį tikslumą ir patogumą.

„NewGame N1PRO“ pultas pasižymi ergonominiu dizainu, valdymo įrenginių gausa ir kokybiška telefono ir pultelio sąsaja. Telefonas prie pulto nėra jungiamas laidu - sąsaja užtikrinama „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Tai reiškia, kad išmanusis telefonas, planšetė ar nešiojamas kompiuteris gali būti ir kiek toliau nuo pultelio.

Išmokti naudotis šiuo pulteliu laiko neprireiks, nes visi mygtukai ir svirtelės bus pažįstamos iš kitų žaidimo konsolių. Pavyzdžiui, „Xbox“ pultelis atrodo beveik taip pat kaip ir „NewGame N1PRO“. Tiesa, dėl to gali kilti ir problemų - ne visiems mobiliems įrenginiams skirtiems žaidimams reikia tokios valdymo įrenginių gausos. Visgi, pasiūla šiais laikais yra tokia didelė, kad sau laisvalaikio pramogą ras ir patys išrankiausi.

Tuo tokie įrenginiai kaip „NewGame N1PRO“ ir žavi. Jie ištaiso vieną iš pagrindinių mobiliųjų žaidimų trūkumų - prastą valdymą. „NewGame N1PRO“ turi 1000mAh ličio jonų bateriją, kurios pakaks bent 16 nepertraukiamo žaidimo valandų. Todėl šį pultelį norėsis pasiimti į visas keliones. Padeda ir tai, kad jis yra kompaktiškas bei veikia su „iOS“, „Android“ ir „Windows“ operacinėmis sistemomis.

Galiausiai, išbandyti „NewGame N1PRO“ vilioja ir nuolaida. Šiuo metu vykstančios akcijos metu „NewGame N1PRO“ pultas kainuoja kiek mažiau nei 29 eurus.

„NewGame N1PRO“ pultelio demonstracija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai ()