Kinijos turgelio stebuklai: fizinį aktyvumą, kraujo spaudimą ir deguonies lygį kraujyje matuojanti apyrankė, žaidėjams pritaikyta pelė bei namų stebėjimui skirta kamera (Foto)  ()

Įvairių išpardavimų Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ galima rasti visuomet, tačiau jie ne visada dera su potencialaus pirkėjo poreikiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę įvairaus tipo elektroniką išpardavime „Spring Sensation Sale“ siūloma rinktis net iš trylikos skirtingų prekių kategorijų. Kaip jau tampa įprasta, su įdomiausių pasiūlymų trejetuku galite susipažinti žemiau.

Fizinis aktyvumo asistentas „Y2 Plus“

Jeigu šį pavasarį norite daugiau dėmesio skirti savo fiziniam aktyvumui, rekomenduojame atkreipti dėmesį į fizinį aktyvumo asistentą „Y2 Plus“ su „Dialog DA14580“ lustu.

 

Šis 0,87 colių įstrižainės OLED technologijos ekraną turintis fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tuo, nes gali užfiksuoti ne tik žmogaus pulsą, bet taip pat kraujo spaudimą ir deguonies lygį kraujyje. Be to, „Y2 Plus“ dar gali pasigirti atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančiu IP67 sertifikatu bei stebinančiai žema 12 eurų kaina.

Svarbus pabrėžti, kad šis fizinis aktyvumo asistentas pirkėjų dėmesio susilaukia ir dėl talpios 60 mAh baterijos, integruoto žingsniamačio, begarsio žadintuvo. Gamintojas taip pat akcentuoja gerą suderinamumą su „Android“ bei „iOS“ platformomis, pabrėžia kokybiškos iš termoplastinės gumos pagamintos apyrankės privalumus ir pasitaikius progai giria „Y2 Plus“ tikslumą fiksuojat miego kokybę nusakančius rodiklius.

Pelė „Motospeed V20“

Geru funkcionalumu išsiskirianti pelė „Motospeed V20“ neabejotinai sudomins žaidimų mėgėjus.

Ši pelė Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar kainuoja vos 18 eurų. Galima net neabejoti, kad žaidimų mėgėjus maloniai nustebins ne tik ergonomiškas „Motospeed V20“ dizainas su integruotu RGB tipo pašvietimu, bet ir specializuota klavišų programavimo galimybė.

Šį kinų sukurta optinė pelė ypatinga dar ir tuo, nes turi reguliuojamą jautrumą. Pasak gamintojo, „Motospeed V20“ siūlo net 8 skirtinus jautrumo lygius (1000DPI, 1500DPI, 2000DPI, 3000DPI, 4000DPI, 5000DPI, 500DPI, 800DPI), todėl galima net neabejoti, kad savo poreikiams šią 170 gramų sveriančią kompiuterinę pelę tikrai pritaikys net ir itin išrankūs pirkėjai.

IP kamera „WANSCAM HW0052“

Visiems tiems, kurie ieško nesudėtingų, bet efektyvių namų saugos sprendimų šią savaitę siūlome atkreipti dėmesį į belaidę IP kamerą „WANSCAM HW0052“ už 29 eurus.

Ši 720p raiškos (1280 x 720) IP kamera ypatinga tuo, nes net iki trijų kartų skaitmeniniu būdu leidžia priartinti matomą vaizdą. Be to, gamintojas pabrėžia, kad „WANSCAM HW0052“ yra suderinama su populiariuoju ONVIF standartu, kas reiškia jog šią IP kamerą be jokių didesnių problemų pavyks prijungti praktiškai prie bet kokio šiuolaikinio įrašymo įrenginio.

Galiausiai svarbu paminėti, kad „WANSCAM HW0052“ turi iki 20 metrų naktinį pašvietimą, geba lygiagrečiai transliuoti vaizdą dviem skirtingomis raiškomis ir taip pat gali būti peržiūrima naudojant ne tik kompiuterį, bet ir „iPhone“ bei „Android“ išmaniuosius telefonus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: