Visame pasaulyje paskelbta naujojo flagmano „Vernee Apollo X“ išankstinė rezervacija su 40$ nuolaida  ()

„Vernee“ kompanija tęsi savo pažadus - jau kovo mėnesį leisti užsisakyti naująjį „Apollo X“, kuris turės „Helio X20“ procesorių, 4GB RAM ir 64GB ROM. Išplatintame pranešime spaudai skelbiama, kad telefoną jau galima rezervuotis, o pirmiems 2999 pirkėjų su išankstine rezervacija bus pritaikyta 40$ nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, jog susidomėjus, išmanųjį telefoną jau galima rezervuoti „Vernee“ svetainėje ir gauti 40$ vertės nuolaidų kuponą. Registracijai tereikia įvesti el. pašto adresą, vėliau atsiunčiama nuoroda registracijos patvirtinimui ir viskas – jei dar yra laisvų vietų, esate įtrauktas į pirmutinių pirkėjų sąrašą.

Jeigu nenorite siųsti el. laiško ir laukti tolesnės informacijos tiesiai iš gamintojo, galima viską padaryti kur kas paprasčiau – tiesiogiai užsisakyti „Vernee Apollo X“ partnerių parduotuvėse.

Kuo ypatingas „Vernee Apollo X“ ? Visų pirma, jis turės 5.5“ įstrižainės ir 1920x1080px raiškos „Corning Gorilla Glass 3“ ekraną su „Sharp IGZO“ technologija – tai leis užtikrinti 450 nitų skaistį, 1000:1 kontrastą bei 50% didesnį efektyvumą bei akių apsaugą naršant tamsiu paros metu.

Priminsime, jog „Sharp IGZO“ ekranai pasižymi itin aukštos kokybės vaizdų atkūrimu, pagerintu jautrumu lietimui ir kur kas mažesnėmis energijos sąnaudomis nei tradiciniai IPS ekranai. Pagal savo charakteristikas šie ekranai lyginami net ir su garsiaisiais „Samsung AMOLED“ ekranais, tik kad nėra taip gerai žinomi, kaip pastarieji.

Manoma, kad netolimoje ateityje IGZO ekranai turėtų pakeisti dabartinius IPS technologijos ekranus – jų kaina yra panaši, o pagal parametrus IGZO tiesiog nepralenkiami, pavyzdžiui, reakcijos laikas yra 100% didesnis nei IPS technologijų ekranuose.

Grįžkime prie „Vernee Apollo X“  - jis turės ne patį naujausią „Helio X20“ ( MTK6797 ) procesorių su 10 branduolių ir 2.3GHz dažniu. Kodėl naujausias flagmanas turės ne patį naujausią procesorių? „Vernee“ apie tokį sprendimą yra pateikęs ir oficialų komentarą: „Helio X20 yra labai stabilus procesorius su itin daug teigiamų atsiliepimų. Ypač pasiteisino trys branduolių klasteriai, itin efektyviai paskirstantys resursus daugiafunkciniame telefono režime, todėl telefonai pasižymi itin geromis našumo charakteristikomis. Pasirodžius naujausiam Helio X30, senesnės kartos Helio X20 kaina sumažėjo ir dabar tai turbūt ekonomiškiausias produktas tarp aukščiausios klasės procesorių“.

Šalia procesoriaus darbuosis 4GB RAM ir 64GB ROM – pritrūkus duomenų atminties, ją bus galima praplėsti išorine 128 GB talpos TF kortele. Sistemą kol kas valdys Android 6.0 (su „Vernee VOS“ ), bet yra tvirtas kompanijos pažadas atnaujinti į Android 7.0.

Priekinė vaizdo kamera - 5.0MPx su „Samsung S5K5E2“ sensoriumi, galinė - 13.0MPx su „SONY IMX258“ sensoriumi.

Kaip jau įprasta Kinijos gamintojų telefonuose, bus naudojamos dvi SIM kortelės – viena Micro SIM, kita – Nano SIM. Turbūt nieko keisto, kad telefonas palaikys 4G ryšį, tad šiuo atveju svarbu tik tai, jog dažnių juosta būtent tokia, kokios reikia Europoje ir Lietuvoje -  800/1800/2100/2600MHz

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(9)
(-6)

Komentarai ()