Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas išskirtinės išvaizdos išmanusis laikrodis „Zeblaze THOR“ su AMOLED ekranu, itin jautriu pulsometru ir stilinga apyranke (Video)  (1)

Išmaniųjų laikrodžių pasiūla Kinijoje apimtimi gali nustebinti net ir didžiausius skeptikus. Tačiau lietuvių patirtis įrodo, kad ne kiekvienas kiniškas išmanusis laikrodis nusipelno pirkėjų dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tautiečiai išmaniuosius laikrodžius Kinijoje renkasi jau ne tik pagal kainą, bet taip pat atidžiai analizuoja išmaniųjų laikrodžių technines charakteristikas ir funkcines galimybes. Tenka pripažinti, kad visus paminėtus aspektus dabar itin racionaliai gali apjungti visai neseniai anonsuotas naujos kartos kiniškas išmanusis laikrodis „Zeblaze THOR“.

Šis vietinio Kinijos gamintojo pasiūlymas greičiausiai labiau sudomins tuos, kurie vertina šiuolaikinį ir sportišką išmaniųjų laikrodžių dizainą. Vis dėlto apžvalgininkai vienareikšmiškai sutinka, kad esminis „Zeblaze THOR“ skiriamasis bruožas – kokybiškas ekranas.

Su tuo turėtų sutikti net ir patys didžiausi skeptikai, kadangi šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas 1,4 colių įstrižainės „Super AMOLED“ technologijos ekranu (400 x 400, 326 PPI). Čia galima pabrėžti dar ir tai, kad pastarąjį nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas.

Tuo tarpu techninių charakteristikų apspektu „Zeblaze THOR“ dėmesio netrūksta todėl, nes jis gali pasigirti integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidine ROM atmintimis, Bluetooth, WiFi, GPS, 2G ir 3G ryšio moduliais. Be to, gamintojas taip pat akcentuoja, kad dėka talpios 350 mAh baterijos bei racionaliai parinktų techninių charakteristikų „Zeblaze THOR“ įprastai be papildomos įkrovos galima naudoti net apie dvi paras, t. y. 48 valandas.

Pirkėjų dėmesio Kinijoje „Zeblaze THOR“ netrūksta dar ir dėl to, nes šis išmanusis laikrodis garsėja savo unikalaus dizaino silikagelio apyranke. Pastaroji apyrankė yra kur kas geriau laidi orui, todėl nemalonų riešo prakaitavimą bus galima pamiršti net ir pačią karčiausią dieną.

Galiausiai svarbu paminėti dar ir tai, kad išmanusis laikrodis yra parduodamas su „Android 5.1“ operacine sistema bei 20 iš anksto įdiegtų taikomųjų programų, yra aprūpintas 2 megapikselių kamera (interpoliacija iki 5 MP) ir taip pat gali pasigirti integruotu itin tiksliai veikiančiu „Samsung“ pulsometru.

Skubame pranešti, kad šiuo metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse išankstiniai išmaniojo laikrodžio „Zeblaze THOR“ užsakymai yra priimami už maždaug 100 eurų. Tuo tarpu kitą savaitę „Zeblaze THOR“ turėtų brangti ir atitinkamai kainuoti jau apie 120 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(6)
(9)

Komentarai (1)