Kinijos turgelio stebuklai: nuolaidų kuponai trylikos skirtingų kategorijų prekėms, tame tarpe – funkcionaliam baterijų įkrovikliui, talpiai ir universaliai USB atmintinei ir išskirtinio universalumo namų valdikliui  ()

Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimuose galima pastebėti įdomią tendenciją, kuri pastabiems pirkėjams kartais leidžia pasinaudoti papildomomis nuolaidomis – tereikia pritaikyti reikiamą kupono kodą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problema ta, kad dažnai neaišku, kur tų kuponų kodų ieškoti. Šia prasme labai dėkingas Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtas išpardavimas „Magical May Coupon Deals“ – visi reikiami kuponų kodai pateikiami sugrupuotai prie atitinkamos prekių kategorijos.

Šiame išpardavime sau tinkamų aksesuarų turėtų rasti praktiškai kiekvienas, kadangi „Magical May Coupon Deals“ prekes siūlo rinktis net iš trylikos skirtingų kategorijų. Tik nepamirškite, jog perkant prekę prie jos įvesti reikiamą kupono kodą, taip jos kaina pamažės dar labiau.

Tradiciškai pasižvalgėme, ką čia įdomaus šį kartą siūlo kinai – su mūsų sudarytu šio išpardavimo įdomiausių pasiūlymų trejetuku bei jiems taikomomis papildomomis nuolaidomis galite susipažinti žemiau.

Funkcionalus baterijų įkroviklis

Jeigu namuose turite daug elektroninių įrenginių su kraunamomis baterijomis greičiausiai ne kartą teko pagalvoti ir apie funkcionalų baterijų įkroviklį. Būtent šią savaitę tokius keliamus pirkėjų lūkesčius pilnavertiškai atstovauja 25 eurus kainuojantis (nuolaidos kodas - GB17LED) universalus baterijų įkroviklis „MiBOXER C4“.

Jis ypatingas tuo, nes gali įkrauti Li-ion, Ni-MH, NiCd, LiFePO4 tipo bei AA, AAA, AAAA ir C dydžio baterijas, o esant reikalui taip pat gali būti naudojamas ir automobilyje, kadangi gali būti užmaitintas ne tik nuo 90 – 260 V kintamos AC, bet ir 12 V nuolatinės DC įtampos.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad gamintojas pristatydamas „MiBOXER C4“ akcentuoja didžiulio bei informatyvaus LCD ekrano privalumus ir nuolatos pabrėžia baterijų įkroviklio korpuso gamybai panaudotų medžiagų patvarumą (atsparios karščiui ir susibraižymui).

Talpi ir universali USB atmintinė

Ieškantys itin talpios USB atmintinės šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į „MIXZA DC - IU301“.

Ši universali 53 eurus kainuojanti (nuolaidos kodas - GBCNA) USB atmintinė stebina ne tik savo 128 GB talpa ir deklaruojamomis 10 – 17 MB/s duomenų rašymo bei 34 – 35 MB/s duomenų skaitymo spartomis, bet taip pat ir integruotų jungčių gausa.

Kitaip sakant, be įprastos USB 2.0 tipo jungties „MIXZA DC - IU301“ dar yra integruotos Micro USB ir 8 kontaktų „Apple Lightning“ jungtys.

Taigi, ši kompaktiška (5,50 x 2,30 x 0,90 cm) USB atmintinė tikrai pravers ne tik kompiuterių, bet ir išmaniųjų telefonų savininkams.

Universalus namų valdiklis

Šią savaitę susidomėjimo netrūksta ir itin nestandartiniam kinų sprendimui „Broadlink RM“ už 30 eurų (nuolaidos kodas - HOME).

Skubame pranešti, kad šis universalus elektroninis įrenginys su integruotu infraraudonųjų spindulių IR siųstuvu bei WiFi ryšio moduliu gali atstoti visus namuose 433MHz bei 315MHz dažniu veikiančius nuotolinius valdymo pultelius.

Šiuo atveju reikia įvertinti dar ir tai, kad „Broadlink RM“ yra įdiegta elementari programavimo sąsaja, todėl esant poreikiui naudojant šį universalų įrenginį galima sudaryti kitų nuotoliniu būdu valdomų elektroninių prietaisų darbo grafikus (kondicionieriaus, televizoriaus, muzikinio centro valdymas ir pan.).

Tuo tarpu pirkėjams, kuriems toks funkcionalumas nereikalingas „Broadlink RM“ pravers tuo, nes visus nuotoliniu būdu namuose valdomus įrenginius tiesiog realiu laiku leis kontroliuoti naudojantis savo išmaniuoju telefonu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()