Patyrusio vartotojo įspūdžiai, kuo naujosios „Bluedio T4S“ skiriasi nuo „Bluedio T4“: itin efektyviai „užmušamas“ aplinkos triukšmas, tiesiog įspūdingas garso lygis ir labai patogi forma  (3)

„Bluedio“ kompanija tampa vis stipriau žinomu gamintoju tarp melomanų. Jų gaminamos ausinės susilaukia vis didesnio dėmesio, kaip ir „Bluedio T4S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie detalias technines „Bluedio T4S“ charakteristikas jau esamę kiek ankščiau rašę, tačiau įdomiausia kaip ausinės veikia realiomis sąlygomis. Nors šios ausinės yra gana naujos, tačiau jau pasirodė daug ir įvairių atsiliepimų apie jas, tad žemiau pateiksime vienos apžvalgos konspektą, kuris turėtų būti įdomus svarstantiems apie šias ausines. 

Savo atsiliepimą pateikė prisiekęs „Bluedio“ produkcijos gerbėjas, kuris jau turi ir naudoja 5 skirtingus šio gamintojo ausinių modelius:

Ir planuoja artimiausiu metu įsigyti - 6-ąjį modelį, „Bluedio VINYL Plus“ (112€ Amazon.com arba 256€ amazon.co.uk). 

Taigi, pirkėjo patirtis tikrai nėra maža, tad jis galėjo gan objektyviai palyginti, kuo iš tikro naujosios „Bluedio T4S“ ausinės skiriasi nuo kitų gamintojo ausinių.

Verta pastebėti, jog jis buvo visiškai patenkintas ir „Turbine T4“ modeliu, tad kodėl jam prireikė „Bluedio T4S“? Istorija labai paprasta - „Turbine T4“ ausines pasisavino jo sūnus - jam įstojus į koledžą reikėjo ausinių, kurios gerai izoliuotų aplinkinį triukšmą, tad tėtis neabejodamas jam pasiūlė „Turbine T4“ dėl itin gerai veikiančios triukšmo slopinimo technologijos ANC.

Dėl netekties labai neliūdėjo ir pats, nes buvo puiki proga išbandyti kažką naujo ir pasidalinti savo įspūdžiais. Žemiau yra konspektas atsiliepimo, ką jis rašo apie „Bluedio T4S“.

Truputi užbėgant į priekį reikėtų pastebėti, kad turbūt pats geriausias dalykas šiose ausinėse, atsižvelgiant į tai kad jos yra skirtos biudžetiniam vartotojui, yra „ANC“ technologija.

Ji puikiai veikia ir vos vieno mygtuko paspaudimu „užmušamas“ aplinkos triukšmas ir girdima gryna ir švari muzika. Ir jei tai nėra taip aktualu namie, tai ypač gerai pasijaučia klausantis muzikos viešose vietose.

Bet apie viską iš pradžių

Pati pakuotė „Bluedio T4S“ yra išties graži, ausinės saugiai supakuotos, kiekvienas daiktas yra kompaktiškai sudėliotas, o dešinėje pusėje įtaisytas magnetinis dėžutės atidarymo/uždarymo dangtelis, kad ir menkniekis, bet yra stilingai smagus sprendimas.

Ausinių konstrukcija yra iš metalo, jo yra išties daug, tad ausinės yra tvirtos, bet kiek sunkokos.

Įvairūs besisukiojantys sujungimai ir vyriai atrodo tvirtai ir nesijaučia, kad jie lužtų nuo pirmo prisilietimo. Mygtukai yra tvirti ir nejuda iš vietos, o C-tipo USB jungtis yra geresnis pasirinkimas nei naudojant „micro“ USB, nes neleidžia sugadinti prievado bandant netinkamai įjungti kištuką.

Ausinių kaušeliai bei visi apvadai yra geros kokybės su daugybe užpildų.

Ausinės yra labai patogios formos ir skirtos praktiškai visiems. Visgi, jei turite didesnę galvą ar ausis gali būti šiek tiek nepatogu. Ausinių kaušeliai yra patogūs ir per daug krašto nesiekia. Naudojant ilgą laiką patys ausinių kaušeliai suteikia šiek tiek pasyvaus triukšmo mažinimo efektą dėl naudojamo kamšalo ir prisispaudimo prie ausų.

Taip pat yra lengva nustatyti ausinių dydį pagal individualius galvos parametrus bei atsižvelgiant į patogumą. Labai geras dalykas, kad dydžio nustatymo grioveliai taip pat yra metaliniai, tad net ir ilgai bei dažnai naudojant ausines, šios žymos nesusidėvės.

„Bluedio T4S“ belaides ausines lengva suporuoti su kitais įrenginiais, mygtukai yra lengvai pasiekiamose pozicijose ir juos liesti yra ne tik patogu, bet ir malonu. Prijungus prie kompiuterio ausinės įkraunamos greitai ir be problemų.

Dėl esamos „Bluetooth 4.2“ technologijos ausines lengva suporuoti su visais įrenginiais kuriuose veikia „iOS“, „Mac OS“, „Windows 10“, ar „Android“. Tad pasirinkimas yra labai platus, o pats ryšys yra stiprus net ir vaikštant su ausinėmis po visus namus.

Garso kokybė įprastame režime yra kokybiška ir subalansuota be pernelyg didelių pertvarkymų, kad būtų girdima originali muzika. Vokalas girdimas švariai, bet priklauso nuo muzikos tipo. Šios ausinės gerai atkuria bosus, bet visgi jos nėra skirtos bosinei muzikai, o daugiau klausytis klasikinės muzikos, džiazo bei roko. Garso lygis yra išties įspūdingas, nes pasiekus didesnę nei 50 % ribą, jau norisi garso stiprumą sumažinti.

Pritaikius „ANC“ technologiją muzikos dinaminis diapazonas kiek sumažėja, tačiau „Bluedio T4S“ ausinėse tai žymiai mažiau jaučiasi nei „Bluedio T4“ versijoje. Visgi, pagrindinis dėmesys skiriamas vidutiniams vokalams, o aukštesni ir žemesni diapazonai yra šiek tiek suspausti. Tačiau „ANC“ technologija yra tikras išsigelbėjimas triukšmingoje aplinkoje, pavyzdžiui, važiuojant viešuoju transportu. Tačiau ramioje aplinkoje, kaip namuose, geriau nenaudoti „ANC“, nes ausies kaušeliai ir taip pakankamai gerai išsaugo garso kokybę.

Įdomus dalykas, kad „iOS“ įrenginiuose pasirinkus „Hip-Hip“ nustatymus „Apple Music“ platformoje, beveik atkuriamas visas dinaminis diapazonas „Normal“ režime, tačiau nepageidaujamas triukšmas tik sumažėja.

„Bluedio T4S“ garsas yra daug švaresnis ir labiau subalansuotas nei „Bluedio T2S“ ausinėse, taip pat turi platesnį garso diapazoną bei patogesnis. Tai ypač pasijaučia ilgiau naudojantis.

„Bluedio T4S“ palyginus su „Bluedio T4“ turi švaresnį garsą ir aiškesnius skirtumus tarp aukšto ir žemo garso, geriau atgamina „clean bass“ ir, atrodo, turi geresnį baterijos veikimo laiką.

Garso kokybė, žinoma, gali būti subjektyvus dalykas. Kiekvienam žmogui tai yra individualus reikalas, kuris priklauso ir nuo mėgstamos muzikos žanro. Tačiau „Bluedio T4S“ yra išties kokybiškos ausinės už labai prieinamą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: