Audio Technica ATH-T500 dinaminės ausinės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dyendy 2013-01-29 00:40
Literaturiskai straipsnis sudeliotas taip kaip ir turi buti izanga destymas puiki pabaiga jei ne paminejimas klases iki 300lt, kai tuo tarpu visur sviecia tas 150. Bet labiausiai uzkliuvo kad tai reklama ne su asus korta reiketu testuoti bent jau su keliomis ivairiomis ir profesionaliomis kad susidaryt ivaizdi jog garsas atkuriamas neutraliai arba kaip sako profai neiskraipomas. Dizainas tai ju klasikinis pro nieko nuostabaus kad noris ji palaikyti tobulu. Nemanau kad zmonem kurie nori tik paklausyti muzikos reiketu veltis i tokia kainos klase 150 ar 300 ( kokia ji bebutu) nes ausines yra ausines tas pats garso pozicionavimas gali labai skirtis nuo to kas skamba per koloneles. beto nelabai supratau ka autorius skaito garso pozicija. Dazniai stereo laukas reverbacija? Kazkada maciau zmogu bandanti prastumti dangteli kad prapjautas agurkas nesudziutu cia panasi nauda is straipsnio, kuris parasytas puikiai bet... butu idomaiau paskaityti istorijos tokia tematika ir pan o ne reklama.
BC00 2013-01-29 11:10
Ačiū ir už pagyrimus, ir už kritiką. Ausinės ir garsas yra toks subtilus dalykas, kad nuomonė gali labai skirtis, bet paaiškinsiu savo poziciją. Visų pirma, testuoti ausines ant kelių high-end garso plokščių nėra nei galimybių, nei mano manymu reikalo, kai turima Asus yra aiškiai pripažinta (skambėjimo atžvilgiu) ir patempia net kur kas rimtesnes ausines. Pastarosioms išvis net nereikalingas stiprintuvas, taip kad čia gaunas vos ne overkill. Garso pozicionavimas ausinėse arba sound stage yra galimybė sukurti įvaizdį, kad atskiri instrumentai/garsai yra išdėstyti skirtingose pozicijose (kampas, distancija, gylis...). Ir tam dažnai daro įtaką membranos padėtis. Šnekama ne apie garso plokščių neutralumą (kuris man išvis mažai girdėtas), o apie ausinių neutralumą - tai itin išreikšto garsinio atspalavio ne/turėjimas, kalba gali eiti apie itin agresyvią ar atlaisvintą aukštų liniją, itin padidintą žemų reprodukciją ar bet kokį kitą ryškų garsinį atspalvį. Kadangi, kaip sakiau, tai labai subtilus dalykas, kitas gali turėti net ir savo paaiškinimus į tuos pačius dalykus/apibrėžimus. Taip, dėl varžos šiokia tokia loginė klaida, o dolby asmeniškai man patinka, bet tai vėlgi skonio reikalas.
audriusn 2013-01-29 13:29
" ATH-T500 reikalinga 40 omų varža." kas cia per velniava? ausinem galios reikia, ne varzos. gal tureta omeny paciu ausiniu varza. dolby headphone ir panasus garso pagadintuvai daro tik blogiau. sound stage", galima parasyti lietuviskai "scena".
Trolisnr9 2013-01-31 13:52
siaip tai visur raso impendance, o zinai ka reiskia impendence ? varza. taigi jis teisingai parase 40omu varza. Kuo maziau omu tuo maziau srebia elektros ausines. dolby duoda surround saunda, o nk jo negadina, tik virtualiai padaro, ta ka padaro 5.1 arba 7.1 kolonkes setup. Toliau ampas(stiprintuvas) naudojamas tam kad ausines su daugiau omu neprarastu puse savo dazniu. Proto bokstas krc Beje situ headphone gali rast ebay uz 150lt su shipping nauju.
SmOgER 2013-02-04 14:53
Na visų pirma ausinių apžvalgą reikia daryti be jokių dolby (nieko kaip ir nepaminėta apie realų jų garso erdvumą, kas yra trūkumas beveik visų closed-type), ir nerašyti apie žemus, kai per ASUS'o ekvalaizerį jie akivaizdžiai užkelti iki debesų Matyt jau ir clipping'as (arba db ribojimas) su stiprintuvu buvo pasiektas, kas buvo suprasta kaip žemų pridusimas. Ps. Ateičiai dar būtų gerai jei žemus skirtumet į sub-bass (15-80Hz) ir mid-bass (80-200hz) ausinės gali atkurti išskirtinai daug 50Hz žemų, bet nepatikt tiems kas ieško trance/techno stiliuose randamų aukštesnių "kalamų" (jeez su tais lt terminais čia... ) žemų. Taip, bet pamiršai paminėti, kad kinietiškos replikos ten. Reali pati mažiausia kaina naujų: http://www.amazon.com/Technica-ATH-T500 ... B002T6NZKU
Trolisnr9 2013-02-04 16:43
http://www.ebay.com/itm/New-Audio-Techn ... 2a1b5ebd25 delto to equalizerio vel kliedi tai viena geriausiu sound cardu kompui su elektroniniu equalizeriu. krc proto bokstas dar vienas
SmOgER 2013-02-04 16:48
nesvarbu, kad ir fizinis EQ čia būtų. Žmonės prisiskaitę tokių apžvalgų gali ir savo klausa vėliau pradėt abejoti Apžvalgoj turi būti aprašomas naturalus tų ausinių skambesys, o ne dirbtinas softo filtruojamas atkurimas priklausomas nuo straipsnio autoriaus fantazijos - EQ, dolby shmolby ir dar bala žino ko. PS. Omų skaičius reiškia ausinių efektyvumą (kaip garsiai gros be AMP) ir suderinamumą su DAC. "Elektros" jos daugiau neišsiurbs nei duoda DAC, o duoda visiem line-out vienodai. Klausimų dar bus?
Trolisnr9 2013-02-04 17:00
ka cia kliedi, visi tokias ausines jungia prie stiprintuvu, niekas neklauso ausiniu vienu, jungia su amp, dac, sound cardais ir tt. ir ziuri skambesi. krc joke esi.
SmOgER 2013-02-04 17:05
Gal nebejuokink žmonių. Nedaeina tau, kad pajunus AMP, EQ lieka flat? Neįmanoma objektyviai įvertinti skambesio kai lendama prie EQ ir savo nuožiūra "reguliuojama" kažkas, todėl ir dainų nurodymas yra bereikšmis, nes jų dažniai yra iškreipiami siekiant "pataisyti" ausinių trūkumus (kurie realiai net neminimi...).
BC00 2013-02-04 17:54
SmOgER -> žemi nebuvo sukelti, visos EQ padalos ant 0, tiesiog foto matyt buvo daryta su bass intensive gabalu. Nelabai nutuokiu ir nežinau ar pats nutuoki kalbėdamas apie AMP ribojimus pasiektus su tokiom ausinėm.. Pajungus AMP EQ gali kaitaliot kaip tau patinka, vienam patinka Dolby, kitam CMSS3D, bet nereik skiest, kad skirtumai tarp ausinių pajuntami tik naudojant natūralų HiFi mode. Galbūt skirtumą ir galima ryškesnį susidaryt, bet šį patyrinėjimą paliksiu ateičiai, o Dolby mano klausai pajusti skirtingas tos pačios kainos ausines tikrai netrugdo.
HardAxe 2013-02-15 09:59
Atitiki kirvis kotą... tfu, slapyvardis autorių Varža nenurodo kiek ausinės "srebia". Paskaityk kokį nors akustinių sistemų pradžiamokslį Didesnės tolygios varžos garsiakalbiam lengviau be iškraipymų paduoti visus dažnius. virtualus surroundas pats iš savęs jau yra garso iškraipymas.