Cafago skelbia akciją „Xiaomi Mi 6“: su nuolaidos kodu parduoda beveik 100€ pigiau nei perkant Lietuvoje ir žada sumokėti visus mokesčius (Video)  ()

Jei kiek ankščiau „Xiaomi“ kompanijos kuriami išmanieji telefonai dar buvo ganėtinai mažai kam žinomi ir populiarumu nusileisdavo tokioms išmaniųjų telefonų kompanijoms, kaip „Apple“ ar „Samsung“, tai dabar galima pagrįstai teigti, kad situacija pasikeitė iš esmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ kompanijos išmanieji telefonai pasižymi ne tik puikiais dizaino sprendimais ar aukščiausiais kokybės parametrais, bet ir aprūpinti pažangiausiomis technologijomis.

Kad ir vienas iš „Xiaomi“ kompanijos flagmanų – „Xiaomi Mi 6“. Šis išmanusis telefonas pasižymi puikiomis charakteristikomis, o užtaikius ant nuolaidų -  dar ir fantastišku kainos ir kokybės santykiu.

Ką tai sakydami mes turime galvoje? Ogi tai, jog Cafago.com išplatino pranešimą spaudai, jog skelbia akciją „Xiaomi Mi 6“ telefonams - kuklesnės versijos su 6 GB RAM ir 64 GB ROM išmanusis telefonas internetinėje parduotuvėje kainuos 304,99 eurus. Tereikės suvesti specialaus kupono kodą – RF4164.

Palyginimui - „Xiaomi Mi 6“ su 6 GB RAM ir 64 GB ROM telefonas Lietuvoje kainuoja daugiau kaip 400 eurų, tad kainų skirtumas tikrai didelis - siekia beveik 100€.

Tiems, kurie itin mėgsta turėti daug telefono talpos, kad tilptų visos nuotraukos, video medžiaga, filmai ir kt., Cafago.com siūlo „Xiaomi Mi 6“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM išmanųjį telefoną už 356,89 eurus. Šiuo atveju reikia suvesti specialaus kupono kodą, kuris būtų RF41128.

Lietuvoje tokios konfigūracijos telefonas - praktiškai deficitas. 

Cafago.com atkreipia dėmesį, kad užsakymo metu pirkėjai gali rinktis „ZDP“ pristatymą. Pasirinkę šį pristatymo būdą, pirkėjai išvengs bet kokių pristatymo metu atsiradusių mokesčių, kadangi už viską sumokės Cafago.com.

Bet kuo gi pasižymi „Xiaomi Mi 6“?

Jau nekalbant apie tai, kad tai labai išvaizdus ir tvirtas telefonas, jis aprūpintas puikiais techniniais parametrais.

Šiame video reportaže testuojamas „Xiaomi Mi 6“ tvirtumas ir atsparumas subraižymui:

Techninės „Xiaomi Mi 6“ savybės:

1) 5,15 colių FHD akis saugantis ekranas su 1920 x 1080 rezoliucija. Galima pasirinkti „saulėtą“, „nakties“, „skaitymo“ ir „standartinį“ ekrano režimą;

2) „Snapdragon 835“ 8-nių branduolių (pirmasis pasaulyje 10 nm komercinis mikroschemų procesorius) 2,45 GHz procesorius. Juo gali pasigirti tik naujausi ir aukščiausiais parametrais pasižymintis išmanieji telefonai, kaip „Samsung Galaxy S8/S8 Plus/Note8“, „OnePlus 5“, „HTC U11“, „Sony Xperia XZ Premium“ ir dar keletas aukščiausios kokybės išmaniųjų telefonų;

3) „Adreno 540“ vaizdo plokštė;

4) 6 GB RAM ir 64 GB ROM arba 6 GB RAM ir 128 GB ROM;

5) dviguba 12 MP f/1.8 diafragmos + 12 MP f/2.6 diafragmos galinė ir 8 MP f/2.0 diafragmos priekinė kameros. Palaikomos HDR, PDAF ir kitos technologijos. Vaizdas įrašomas 4K, 1080p ir 720p raiška. „Xiaomi“ kompanija netgi kameros apvadus padengė 18 karatų aukso sluoksniu. Tai atrodo išties prabangiai;

6) 3350 mAh baterija ir „Quick Charge 3.0“ technologija;

7) pirštų atspaudų nuskaitymo jutiklis, „NFC“, „Bluetooth 5.0“, GPS, GLONASS, USB C-tipo jungtis ir kt;

8) dirba su „MIUI“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.1“;

9) palaiko „WiFi“, 802.11a/b/g/n/ac bei unikalią „MU-MIMO“ technologiją. Dėl šios „Xiaomi“ taikomos technologijos, išmanusis telefonas sustiprina „WiFi“ signalą ir šitaip namuose leidžia išvengti „mirtinų zonų“ – tų vietų, kuriose pradingsta arba labai stipriai susilpnėja „WiFi“ ryšys.

„Xiaomi Mi 6“ išmanusis telefonas yra lengvas (sveria 168 gramus) ir itin gražus dėl savo į keturias puses išlenkto keramikinio/stiklinio korpuso. Telefoną yra labai malonu laikyti rankoje. O dėl santykinai nedidelio ekrano juo yra patogu naudotis viena ranka.

Dar verta paminėti, kad abi šios telefonų versijos: „Xiaomi Mi 6“ 6 GB RAM ir 64 GB ROM ir „Xiaomi Mi 6“ 6 GB RAM ir 128 GB ROM palaiko Lietuvoje esančius mobiliųjų tinklų ryšius. Deja, bet negalėsite papildomai padidinti vidinės telefono atminties, kadangi abi versijos nepalaiko TF kortelės. Tad reikia iš anksto nuspręsti, ar užteks 64 GB ROM, ar planuojama gana daug filmuoti, fotografuoti, siųstis filmų ir didelės apimties žaidimų – tokiu atveju geriau pasirinkti 128 GB ROM atminties turintį „Xiaomi Mi 6“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(7)
(27)

Komentarai ()