Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinės išvaizdos TV priedėlis „Sunvell T95K Pro“ su „Android 7.1“, 4K raiška, 8 branduolių procesoriumi ir solidžia nuolaida (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad apie šiuolaikinius TV priedėlius galima išgirsti labai daug įvairių nuomonių. Pastebime, jog tam tikra dalis skaitytojų yra įsitikinusi, kad TV priedėlis būtinai turi suteikti galimybę žiūrėti antžeminę DVB-T tipo televiziją. Tuo tarpu kita skaitytojų grupė pripažįsta, kad šiuolaikinių TV priedėlių paskirties išvis nesupranta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai tikėtina, kad tipinis TV priedėlio pavadinimas Lietuvoje labiausiai įsigalėjo tada, kai mūsų šalis perėjo iš SECAM į PAL spalvų kodavimo sistemą. Būtent tada TV priedėlis daugeliui tapo išsigelbėjimo šaltiniu, kai investuoti į naujos kartos televizorių tiesiog nesinorėjo. Vis dėlto dabar TV priedėlio sąvoka yra suprantama gerokai kitaip. Kitaip sakant, TV priedėlis – tai tarsi specializuotas mažų gabaritų kompiuteris, kuris daugiausiai orientuotas į internetu bei kompiuteriniu tinklu teikiamus skaitmeninių paslaugų sprendimus.

Itin puikiai tokią šių įrenginių paskirtį patvirtina naujos kartos TV priedėlis „Sunvell T95K Pro“. Šiuo atveju norisi pradėti nuo to, kad pasak gamintojo pateikiamos informacijos, šiame TV priedelyje yra įdiegta viena naujausių „Android 7.1“ operacinės sistemos versijų – ja kol kas džiaugiasi ne toks jau ir dažnas išmaniųjų telefonų savininkas. Vis dėlto kokias galimybes išmaniesiems telefonas teikia „Android“ platforma greičiausiai įsivaizduoja kiekvienas skaitytojas.

Įsigijus „Sunvell T95K Pro“ galėsite žiūrėti ne tik filmus, bet ir naršyti internete, žaisti visus „Android“ platformoje veikiančius žaidimus, peržiūrėti įvairius vaizdo įrašus „Youtube“, o trūkstamas taikomąsias programas bet kada galėsite parsisiųsti iš internetinės parduotuvės „Google Play“.

Kitaip sakant, šis TV priedėlis jums leis atlikti praktiškai viską ką galite daryti ir su išmaniuoju telefonu, tačiau „Sunvell T95K Pro“ atveju naudojant integruotą HDMI vaizdo išvestį visa tai galėsite atlikti tiek prie televizoriaus, tiek prie išorinio monitoriaus.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti ir tai, kad gamintojas siekdamas užtikrinti sklandų „Sunvell T95K Pro“ darbą net ir žiūrint 4K raiškos filmus šiame TV priedelyje integravo aštuonių branduolių „Amlogic S912“ centrinį procesorių, „ARM Mali-T820MP3“ vaizdo plokštę, 2 GB operatyviąją RAM atmintinę bei 16 GB vidinę ROM atmintį. Čia dar galima pridėti ir tai, kad TV priedėlis tai pat yra aprūpintas Bluetooth ir WiFi ryšio moduliais, internetine RJ-45 bei standartine USB 2.0 jungtimi.

Galiausiai skubame pranešti ir tai, kad dabar „Sunvell T95K Pro“ Kinijoje galite įsigyti su patrauklia nuolaida, todėl šiuo metu galutinė šio TV priedelio kaina įskaičiavus ir siuntimo išlaidas neviršija nei 45 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai ()