Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas (Apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2018-03-31 17:23
Turiu šį termometrą - šū.ų šū.as. Nusipirkau, pasimatavau, rodė 36.6 - o, galvoju, tikslu. Po kažkiek savaičių susirgo vaikas, naktį sukarščiavo, panaudojau šį termometrą, rodė 36.9. Akivaizdžiai buvo daug karštesnis už tiek, tai pamatavau su ausies termometru (kuris iš mūsų turimų patikimiausias), tai temperatūra buvo 39.2 Galvojau, gal nemoku naudotis ir visaip matavau, bet nepavyko net iš tolo priartėti prie realios temperatūros. Gal specialiai daro, kad rodytų sveiko žmogaus temperatūrą, o kai susergi ir realiai prireikia, tai grąžinti ar duoti neigiamą įvertinimą jau per vėlu. 20 € išmetimas.
Finalfour 2018-03-31 21:37
Keistai skamba, juk tai xiaomi gaminys, vieno geriausiu ne tik kinijos, bet ir pasaulio gamintoju....kiek turiu xiaomi prietaisu, visi veikia idealiai...gal brokuotas pasitaike?
Pasalietis 2018-04-01 09:19
Turiu xioami mi band 2. Pulso nustatyt niekaip nesugeba. Tai panasu i tiesa su termometru
svetys 2018-04-01 11:47
Šiaip, tai šiuo komentaru parodote tik savo mažaraštiškumą. -tokie termometrai rodo kūno paviršiaus temperatūrą, o ne temperatūrą kūno gilesniuose sluoksniuose -šiaip, instrukciją reiktų „prasitransleitinti“ iš originalo kalbos. Kiek esu pastebėjęs lietuviški vertalai, švelniai sakant, būna ir pagražinti (ne išimties pozicijoje yra ir šis straipsnis t.lt). -šiaip, tuo termometru irgi matuokite tose vietose kurios yra lyg ir giliau kūne (tas pats pažastys – ir būtų neblogai, kad prieš matavimą ranka būtų buvusi kurį laiką priglausta prie kūno ir t.t. - šiaip, galima šį termometrą „pasikalibruoti“ konkrečiam asmeniui ir konkrečiai vietai. Pvz. pamatuokit temperatūra pažastyje su gyvsidabriniu, o tada infraraudonuoju ir pan. -tik prietrankos gali manyti, jog žmogaus kaktos temperatūra bus ta pati kai oro temperatūra kūno aplinkoje bus plius 20 ir minus 20, arba kai kakta karščiuoja ar yra išpilama šaltu prakaitu ir t.t. Ir t.t.