Cafago skelbia nuolaidą išskirtinai stilingam LED žibintuvėliui „Xiaomi Pocket Flashlight“ su 11 skirtingų apšvietimo režimų ir ...išorinės baterijos funkcija (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Justd 2018-06-07 15:44
Skaitau technologijas jau "n" metų, bet niekada nebuvau užsiregistravus, iki šiandien. Kiek galima apie kiniškus turgus apie xiaomi? sukurkit kokia platformą tam reikalui. Suprantu, kad jums moka už reklamą, bet, nu, kiek galima gražiai "kišti" tą brudą? Suprantu, kad būtų lyginama su analogais ir pan, bet ne "žiūrėkit, koki brudą, kuria"..... atsibodo, rimtai.
zet 2018-06-07 17:35
"Galingiausiu režimu be perstojo gali šviesti beveik iki 4 valandų". 240 liumenu 4 valandos darbinio rezimo? 3350 mAh. Manau svies apie puse valandos max rezimu, paskui 3.5 valandos svies mazesniu rezimu. Kiti gamintojai prie svietimo laiko padeda zvaigzdute, kur apacioje paaiskina, kaip tas laikas sifruojasi. O formule (dazniausiai) yra tokia: laikas, kol pasieks sekancio rezimo pajegumus. Retai koks gamintojas drysta aiskiai ivardinti, kiek svies max nurodytu rezimu (bet tokiu yra). Tad jei max rezimas 240liumenu, o kitas rezimas 150 liumenu, tai 4h tai laikas, kol sviesumas nuo 240 pasieks 150 liumenu ar net 149 (teko matyti toki ir toki paaiskinimus, bet tas vienas liumenas nieko nekeicia)