Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga skelbiamos nuolaidos išmaniajam laikrodžiui „AllCall W2“ - IP68 reitingas, „Android 7.0“, daugybė sporto režimų ir net interneto naršyklė  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai pastaruoju metu vėl itin susidomėjo išmaniaisiais laikrodžiais. O šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad kinų išmanieji laikrodžiai kiekvienais metais darosi vis geresni ir geresni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausiai šį teiginį patvirtina gamintojas „AllCall“, kuris šią vasarą būtent ir pasitiko su naujos kartos išmaniuoju laikrodžiu „AllCall W2“.

Jeigu jau domėjotės Kinijoje gamintais išmaniaisiais laikrodžiais, tai greičiausiai jau taip pat ką nors teko girdėti ir apie „AllCall“. Vis dėlto priminsime, kad šis gamintojas bene labiausiai išgarsėjo po praėjusiais metais įvykusio išmaniojo laikrodžio „AllCall W1“ anonso.

Įdomu, jog dar pernai anonso proga šis išmanusis laikrodis su „Android 5.1“ operacine sistema bei 1,39 colių įstrižainės „Samsung Super AMOLED“ ekranu kainavo apie 80 eurų, kai tuo tarpu šiuo metu yra pardavinėjimas už maždaug 105 eurus. Tačiau tai neturėtų stebinti, kadangi anonso nuolaidos visada yra vienos iš pačių geriausių, be to „AllCall W1“ jau beveik vienerius metus nuolatos yra giriamas už klasikinį laikrodį primenantį dizainą.

Tuo tarpu „AllCall W2“ išmaniajam laikrodžiui gamintojas pasirinko šiek tiek labiau sportišką dizainą, tačiau tam yra rimtų priežasčių. Kitaip sakant, antrosios kartos išmanusis laikrodis nuo šiol gali pasigirti ne tik atsparumu vandeniui bei dulkėms (IP68), bet ir integruota 2 megapikselių kamera, 460 mAh talpos baterija bei išmaniuose laikrodžiuose kol kas itin retai diegiama „Android 7.0“ operacine sistema.

Įdomu, kad įdiegta naujos kartos operacinė sistema nuo šiol išmanųjį laikrodį aprūpina ne tik skambino funkcija, bet ir interneto naršykle. Toks sprendimas atrodo itin patogiai, kadangi esant reikalui „AllCall W2“ nuo šiol tikrai gali visokeriopai atstoti išmanųjį telefoną, o sportuojant taip pat pasitarnauti ir kaip pilnavertis fizinis aktyvumo asistentas su integruotu pulsometru.

Nors ir kaip įdomiai tai skamba, bet šiuo metu „AllCall W2“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse kainuoja lygiai tiek pat kaip ir senesnės kartos išmanusis laikrodis „AllCall W1“. Vis dėlto skubame pranešti dar ir tai, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ anonso proga „AllCall W2“ išmanųjį laikrodį kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku iki pat birželio 18 dienos siūlo įsigyti vos 50 eurų (penki pirmieji užsakymai kiekvieną dieną).

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie ieško labiau į klasikinį laikrodį panašaus išmaniojo laikrodžio rekomenduojame atkreipti dėmesį į 27 eurus kainuojantį kiek nestandartinį laikrodį „Lenovo Watch 9“, apie kurį jau rašėme anksčiau. Gamintojas „Lenovo Watch 9“ išmaniajame laikrodyje pasirinko naudoti ne standartinę ličio jonų, bet CR2032 tipo bateriją. „Lenovo“ tvirtina, kad budėjimo režime ši baterija energiją laikrodžiui gali teikti net apie 240 dienų.

Nors iš pažiūros visa tai gali atrodyti kaip apribojimai, tačiau reikėtų įvertinti tai, kad „Lenovo Watch 9“ šiuo atveju vis tiek naudojant Bluetooth ryšio modulį gali būti prijungtas tiek prie „iOS“, tiek prie „Android“ išmaniųjų telefonų. Būtent to pilnai pakanka, kad „Lenovo Watch 9“  gebėtų skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, informuotų apie įeinančius skambučius bei pranešimus bei taip pat galėtų pasigirti integruotu begarsiu žadintuvu bei miego sekimo funkcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()