Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos klasikiniam laikrodžiui „Zeblaze Vibe Lite“ su visomis pagrindinėmis išmaniomis funkcijomis, IP67 ir safyro stiklu  (1)

Tenka pripažinti, kad išmanieji laikrodžiai savo funkcionalumu žavi, tačiau dizaino aspektu dažną pirkėją atstumia. Vis dėlto nėra to blogo kas neišeitų į gerą. Tokius išmaniaisiais laikrodžiais nusivylusius pirkėjus ilgą laiką stebėję kinai pagaliau pradėjo veikti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, praktika akivaizdžiai parodo, jog daugeliui pirkėjų pilnumoje pakanka ir fizinių aktyvumo asistentų teikiamo funkcionalumo. Taigi čia kyla natūralus klausimas, o kodėl gi nesukūrus laikrodžio, kuris funkcionalumu prilygsta tipiniam fiziniam aktyvumo asistentui, tačiau dizaino aspektu lygiuojasi į klasikinį laikrodį?

Džiugu pranešti, kad vietiniai Kinijos gamintojai į šią potencialiai naujai besikuriančią laikrodžių su išmaniomis funkcijomis rinką pažiūrėjo itin rimtai. Pavyzdžiui, šią savaitę buvo anonsuotas „Zeblaze Vibe Lite“ klasikinę išvaizdą turintis laikrodis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), turi miego sekimo funkciją, integruotą žingsniamatį ir taip pat gali pasigirti net iki 24 mėnesių laikančia CR2430 tipo baterija bei trimis klasikinio laikrodžio rodyklėmis, kurias nuo išorinės aplinkos poveikio apsaugo skaidrus safyro stiklas.

Skubame pranešti, jog anonso proga „Zeblaze Vibe Lite“ laikrodį Kinijoje galite įsigyti su reikšmina nuolaida už 22 eurus. Tuo tarpu itin atidūs Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ lankytojai šį išmaniosiomis funkcijomis aprūpintą ir prie išmaniojo telefono prijungiamą laikrodį iki pat birželio 24 dienos turi puikią galimybę įsigyti ir už gerokai mažesnę apie 11 eurų siekiančią kainą. Čia atkreipkite dėmesį tik į tai, kad pastaroji kaina yra taikoma kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku tik pirmiesiems dešimt „Zeblaze Vibe Lite“ laikrodžio užsakymų.

Priminsime, kad šiek tiek anksčiau jau esame rašę apie „Lenovo Watch 9“, kuris šiuo atveju taip pat gali būti priskirtas tai pačiai laikrodžių su išmaniomis funkcijomis kategorijai. Techniškai „Lenovo Watch 9“ gali pasigirti tokiomis pačiomis savybėmis kaip ir „Zeblaze Vibe Lite“, tačiau gali nuvilti šiek tiek prasčiau tarnaujančia baterija. Kitaip sakant, „Lenovo Watch 9“ yra komplektuojamas su CR2032 tipo baterija, kurią šiuo atveju teks keisti maždaug kas 8 mėnesius.

Įdomu, jog šio mėnesio pradžioje anonso proga „Lenovo Watch 9“ laikrodį buvo galima įsigyti už maždaug 35 eurus. Vis dėlto tuo metu šis laikrodis rinkoje dar neturėjo jokio rimto konkurento. Tuo tarpu dabar tuo konkurentu tapo „Zeblaze Vibe Lite“.

Greičiausiai būtent tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę Kinijos elektroninėse parduotuvėse taip pat nuspręsta taikyti papildomą nuolaidą ir „Lenovo Watch 9“ laikrodžiui. Būtent šiuo metu „Lenovo Watch 9“ Kinijoje kainuoja 23 eurus, kai tuo tarpu analogiškas funkcijas ir geriau laikančią bateriją turintis „Zeblaze Vibe Lite“ laikrodis jau yra parduodamas už 22 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)