7 prestižiniai geriausio dizaino apdovanojimai ir daugybė pagyrų iš pirkėjų ir apžvalgininkų: naujos nuolaidos „Xiaomi M365“ paspirtukui, galima sutaupyti ir įsigyti iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

„Xiaomi M365“ yra vienas perkamiausių ir populiariausių visame pasaulyje elektrinių paspirtukų. Tai – transporto priemonė mieste gyvenantiems žmonėms ir puiki pramoga vaikams. „Xiaomi M365“ yra kokybiškas paspirtukas, galintis lėkti 25 km/h greičiu ir susilankstantis per kelias sekundes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-27 7 prestižiniai geriausio dizaino apdovanojimai ir daugybė pagyrų iš pirkėjų ir apžvalgininkų: naujos nuolaidos „Xiaomi M365“ paspirtukui, galima sutaupyti ir įsigyti iš Vokietijos sandėlio (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Variklio galia: 250W (momentinė jėga 500W).
  • Įveikiamas atstumas: iki 30 km (įjungus taupymo režimą).
  • Maksimalus greitis: 25 km/h; 18km/h energijos taupymo režimu. 
  • Baterijų talpa: 2800 mAh; įkrovimo laikas – 4-5 h.
  • Maksimali apkrova: 100 kg.
  • Atsparumas: IP54 standartas.
  • Važiuoklė: 8,5 colių ratai, pripučiamos padangos, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai su dviguba stabdymo sistema - gale diskinis stabdis, o priekinį ratą stabdo variklis; stabdymo kelias - 4 m.
  • Šviesos: itin ryškus galinis STOP žibintas ir priekinė lempa.
  • Programėlė: „Mi Home APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth; galima įsirašyti Custom Firmware (padidinti paspirtuko galią).
  • Medžiagos: aliuminio korpusas.
  • Papildomos savybės: autopiloto režimas; energijos rekuperavimo sistema stabdymo metu; E-ABS technologija.
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 108.00 x 43.00 x 49.00 cm; sulankstytas 108 x 43 x 49cm; 12,5 kg; transportavimui susilenkia per pusę - per 3 sec.

Kaina

Elektriniai paspirtukai tampa vis populiaresne miestiečių transporto priemone. Ir nesunku suprasti, kodėl. Jie yra manevringi, juos galima įsinešti į viešąjį transportą, o ir greičio jiems nestinga.

„Xiaomi M365“ - tai sulankstomas elektrinis paspirtukas su 280 Wh baterija, leidžiančia idealiomis sąlygomis nuvažiuoti 30 km. Jis gali pavežti 100 kg svorį, todėl jis puikiai tinka suaugusiesiems. Tiksliau sakant, jis tinka tik suaugusiesiems.

„Xiaomi M365“ elektrinio motorolerio aukštis siekia 114 cm, o rankenėlės plotis – 43 cm. Jį galima patogiai sulankstyti ir dėl naudojamos patogios apsauginės sagties užfiksuoti. Sulenkus „Xiaomi M365“ elektrinį motorolerį jo aukštis sumažėja iki vos 49 cm. 

Paspirtukas sveria vos 12,5 Kg – tiek pat kiek kibiras vandens, dėl to jį yra lengva pernešti ar kur nors užkelti.

Tikriausiai ir jums atrodo, kad tai - vaikams skirtas žaislas. Visgi, patiems mažiausiems jis netiks, nes tiesiog yra per didelis. „Xiaomi M365“ aukštis siekia 114 cm, o svoris - 12,5 kg. Nors jį galima sulankstyti vos per kelias sekundes, šis paspirtukas yra sukurtas suaugusiesiems.

Kitas dalykas, kurį pastebėsite iš karto - tyla. 250 W variklis nėra labai galingas, tačiau yra beveik visiškai tylus.

Kad būtų užtikrintas geresnis akumuliatoriaus veikimas, paspirtuke įdiegta kinetinės energijos taupymo sistema, kuri paverčia kinetinę energiją į elektros energiją. 4 LED lemputės rodo akumuliatoriaus įkrovą, o pažangi baterijų valdymo sistema leidžia žinoti jų būklę.

Tuo tarpu „Smart App“ programinė įranga stebi jūsų važiavimo įpročius, greitį, likusios energijos kiekį ir kitus parametrus. Mobili programėlė leidžia valdyti pagreitėjimą ir autopilotą. Taip, šis paprastas daiktas turi ir autopilotą, kuris palaiko nuolatinį greitį.

8,5 colių pripučiamos padangos yra gana atsparios smūgiams ir pagamintos iš neslystančios medžiagos, todėl tinka daugumai kelių sąlygų. Visgi rekomenduojama įsigyti atsargines padangas, o tik po nusipirkimo jas iš naujo pripūsti.

Labai ryškūs priekiniai ir galiniai žibintai padidina matomumą ir važiavimo saugumą naktį.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi M365“ reikia tik 4 metrų, kad pilnai sustotų. Gale šis paspirtukas turi diskinį stabdį, o priekinį ratą stabdo varikliu. „Xiaomi M365“ turi ir kinetinės energijos rekuperavimo sistemą, kuri padeda tausoti baterijų energiją. 

Motoroleryje taip pat yra pagerintas stabdymo efektas dėl integruotos ventiliuojamos diskinės stabdžių sistemos. Taip pat yra E-ABS technologija, kuri užtikrina greitą reagavimą ir efektyvų stabdymą. Bei kas labai svarbu atsižvelgiant į Lietuvos klimatą, motoroleris yra apsaugotas nuo drėgmės pagal IP54 standartą.

Tikriausiai kils klausimas, kuo „Xiaomi M365“ skiriasi nuo anksčiau aprašyto „Xiaomi Ninebot ES2“. Ir iš tiesų, šie paspirtukai yra labai panašūs, tačiau kartu turi ir skirtumų. Pavyzdžiui, „Xiaomi Ninebot ES2“ galia siekia 750 W, o baterijos talpa - 187 Wh. Tuo tarpu „Xiaomi M365“ galia siekia tik 500 W, o baterijų talpa - 280 Wh. Tai reiškia, kad M365 vienu įkrovimu gali nuriedėti šiek tiek toliau - 30 km prieš 25 km, kuriuos įveikia ES2, bet pastarasis gali būti greičiau įkrautas.

Kita vertus, ES2 savininkai gali įsigyti papildomą bateriją, kurios M365 prisijungti negali. ES2 taip pat turi specialią programėlę ir gražų ekraną, kuriame rodoma baterijos būklė ir greitis. M365 turi tik kelias švieseles, kurios nurodo baterijos įkrovą, o integracija su programėle nėra nei tokia svarbi, nei taip stipriai reklamuojama. ES2 turi amortizatorius, kai tuo tarpu M365 gali pasigirti didesniais ratais su pneumatinėmis padangomis. Abu paspirtukai sveria daugmaž vienodai ir gali būti greitai sulankstomi.

M365 iš esmės yra paprastesnis, šiek tiek lėtesnis, bet toks pat stilingas paspirtukas. Jis pasižymi itin trumpu stabdymo keliu, patogiu dizainu ir aukšta kokybe. Keli nežymūs ES2 privalumai lėmė, kad M365 beveik visada yra pigesnis.

Nepaisant eilės panašumų ir kelių skirtumų, abu paspirtukai yra geri. „Xiaomi M365“ pardavinėjamas jau kelerius metus ir jau spėjo pelnyti pirkėjų simpatijas.

Vertinimai

Šiuo metu „Xiaomi M365“ Gearbest.com portale pirkėjų vidutiniškai yra vertinamas 4,78 žvaigždutėmis iš 5. Štai ką keli pirkėjai norėjo pasakyti apie šį prietaisą:

  • Victor – „Labai tylus, labai stiprus, lengvai su mano 63 kg svorio važiuoja į 6 laipsnių įkalnes. Važiuoja ir į 8 laipsnių įkalnes, bet sulėtėja iki maždaug 12 km/h. Šis paspirtukas vienu įkrovimu nurieda 20 km, o įjungus taupųjį režimą – daugiau nei 30 km“.
  • Damian Dash – „Šį paspirtuką naudoju kelionėms į universitetą ar tiesiog lankydamas draugus. Jis turi du režimus – ekonomišką ir sportinį. Ekonomiškasis režimas apriboja greitį iki 20 km/h, o štai sportinis leidžia pasiekti ir 27-29 km/h, bet tai priklauso nuo vietovės kalnuotumo. Variklis yra labai tylus, šviesa pakankamai ryški, įveikiamas nuotolis apie 30 km. Juo jau įveikiau 210 km ir jis veikia kaip naujas“.
  • Luis – „Labai geros medžiagos, puikios dinaminės savybės, graži išvaizda. Lengva konstrukcija leidžia pasiekti didelį greitį. Puikus daiktas pasilinksminimui ir keliavimui mieste. Tikrai rekomenduoju, nes panašūs kitų gamintojų paspirtukai kainuoja 2-4 šimtus dolerių brangiau“.
  • Mr. Freeze – „Labai gera surinkimo kokybė, puiki akceleracija ir greitis. Lengvai galiu lenkti dviratininkus. Atrodo, kad aš gavau naujesnį modelį su geresne programine įranga. Teko padangas šiek tiek pripūsti, bet dabar jos yra geros. Taip pat sureguliavau stabdžius. Apskritai, tai yra smagus paspirtukas, kuriuo smagu važinėti mieste“.

Pasivažinėjimas Vilniuje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()