Kinijos turgelio stebuklai: elektriniai paspirtukai užkariauja miestus - skelbiama akcija naujos kartos „Ninebot ES2“ su išorinės baterijos galimybe (Video)  (1)

Greičiausiai pamenate tą momentą, kai prekyboje pasirodė riedžiai. Tenka pripažinti, kad daugelis potencialių pirkėjų iki šios dienos gana skeptiškai žiūri į riedžius. Tačiau tam yra pateisinama priežasties – riedžių valdymas reikalauja papildomų įgūdžių. Žinoma, ši problematika daugeliui yra lengvai įveikiama, tačiau itin džiugina dar ir tai, kad gamintojai į šią kritiką sureagavo operatyviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, jie atsiminė visų jau primirštus paspirtukus ir nusprendė jiems suteikti elektrinių riedžių savybes. Taigi jeigu riedžiai gali būti valdomi tik kojomis, tai elektrinis paspirtukas taip pat dar turi ir rankeną, kuri leidžia šios naujos dviratės transporto priemonės valdymą patikėti rankoms. Tenka pripažinti, jog toks būdas skamba ne tik saugiau, bet ir kaip labiau įprastas žmogiškajai prigimčiai.

Jeigu gyvenate didžiuosiuose Lietuvos miestuose, tuomet greičiausiai sutiksite, kad iš pažiūros ši gana keista elektrinių paspirtukų mada šią vasarą tapo gana įprastu reiškiniu net ir mūsų šalyje.

Būtent tai yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl šį kartą norime jums pasiūlyti pasidomėti su 14% nuolaida šiuo metu Kinijoje parduodamu elektriniu paspirtuku „Ninebot ES2“. Atkreipkite dėmesį, jog Kinijoje su šia nuolaida „Ninebot ES2“ elektrinį paspirtuką įskaitant ir siuntimą galite įsigyti už 438 eurus, tačiau dabar galite įvesti papildomą nuolaidos kodą LTES2, skirtą Baltijos rinkoms - paspirtuko kaina nukrenta iki €390.70.

Tuo tarpu jeigu analogišką paspirtuką nuspręsite įsigyti Lietuvoje, tuomet teks išleisti beveik 530 eurų. Taigi, sutaupote 140€ arba kitaip tariant, iš Kinijos galite įsigyti paspirtuką 26% pigiau, nei perkant Lietuvoje. Tiesa, toks geras kainos santykis būna ne visada – Kinijoje kainos keičiasi dinamiškai ir kartais šis paspirtukas kainuoja dar brangiau nei Lietuvoje, o nuolaidos kuponas galios kelias savaites. Jei šis nuolaidos kuponas jau neveiks, galite išbandyti šį - IT$OSES2, skirtą tarptautinei rinkai. Tik jis suteikia mažesnę nuolaidą. 

Žinoma, akylesnis skaitytojas greičiausiai jau spėjo pagalvoti ir apie siuntimo, ir apie potencialiai galimas muito išlaidas, tačiau šiuo atveju norime jus nuraminti.  „Ninebot ES2“ elektrinis paspirtukas siunčiamas nemokamai registruotu paštu, o pristatant prekes šiuo būdu, papildomi mokesčiai būna labai retai, o tai atvejais, kuomet jie būna, „Gearbest“ yra pažadėjusi dėl muito patirtas išlaidas visuomet kompensuoti, jeigu pirkėjas pateikia tai įrodančius dokumentus.

Grįžtant prie „Ninebot ES2“ ypatybių norisi pabrėžti tai, kad šis elektrinis paspirtukas sveria apie 12 kilogramų, gali išvystyti iki 25 km/h greitį ir yra tinkamas įveikti apie 25 kilometrų atstumui naudojant vien tik integruotos 5,2 Ah talpos baterijos resursus.

Vis dėlto jeigu papildomas 1,5 kilogramų svoris jums nesukelia problemos, prie „Ninebot ES2“ taip pat galite montuoti papildomą išorinę bateriją, kuri šiuo atveju elektriniam paspirtukui jau padės pasiekti 30 km/h greitį ir leis įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus.

Galiausiai reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Ninebot ES2“ elektrinis paspirtukas yra aprūpintas LED šviestuvais, gali būti valdomas naudojantis išmaniuoju telefonu ir taip pat ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi dvigubą stabdžių sistemą (elektrinę ir mechaninę), kuri šiuo atveju padeda ženkliai sutrumpinti stabdymo kelią esant dideliam greičiui.

Be to, jis labai lengvai sulankstomas, tada patogiai transportuojamas automobilio bagažinėje. 

Šiuo atveju taip pat norisi atkreipti dėmesį ir į kitą net 7 prestižinius dizaino apdovanojimus jau laimėjusį elektrinį paspirtuką „Xiaomi M365“. Techniškai abu šie paspirtukai yra labai panašūs, tačiau taip pat turi ir kelis esminius skirtumus.

Pavyzdžiui, „Xiaomi M365“ maksimaliai gali pasiekti tik apie 25 km/h greitį (apžvalgininkų teigimu pavyksta pasiekti ir didesnį nei 26 km/h greitį), kai tuo tarpu „Ninebot ES2“ naudodamas papildomą išorinę bateriją šį deklaruojamą greitį praktiškai tikrai gali viršyti dar bent 5-7 km/h.

Vis dėlto elektrinis paspirtukas „Xiaomi M365“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes taip pat turi unikalią kinetinės energijos keitimo į elektros energiją sistemą. Būtent toks sprendimas net ir naudojantis paspirtuku visuomet leidžia šiek tiek įkrauti bateriją, todėl „Xiaomi M365“ be papildomos įkrovos gali įveikti didesnius net iki 30 km siekiančius atstumus. Priminsime, kad „Ninebot ES2“ naudodamas vien tik vidinės integruotos baterijos resursus gali įveikti apie 25 kilometrus, tačiau su papildoma baterija jau net apie 45 kilometrus siekiančius atstumus (ją tenka pirkti atskirai).

Taigi nors šiuo atveju skirtumų nėra daug, bet kai kuriems pirkėjams jie gali būti itin reikšmingi. Tačiau čia norisi atkreipti dėmesį į tai, kad „Xiaomi M365“ suteikti apdovanojimai kaip reikiant padidino šio elektroninio paspirtuko prestižą, todėl šiuo metu už pastarąjį paspirtuką Kinijoje teks mokėti bent jau apie 25 eurais daugiau nei už „Ninebot ES2“, t. y. „Xiaomi M365“ kainuoja maždaug 410 eurus. Lietuvoje toks paspirtukas kainuoja beveik 500€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (1)