Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos įspūdingam fizinio aktyvumo asistentui „NO.1 F4“ – didelis spalvotas ekranas ir tokios funkcijos, kokių neturi konkurentai (Video)  ()

Tenka pripažinti, jog fizinių aktyvumo asistentų rinkoje jau gana seniai karaliauja vietiniai Kinijos gamintojai. Pastarųjų gamintojų gausa nuolatos skatina aktyvią konkurenciją, kuri šiuo atveju taip pat padeda vystyti naujus techninius sprendimus. Tai puikiai paaiškina, kodėl kiniški fiziniai aktyvumo asistentai kiekvieną ketvirtį tampa vis geresni ir geresni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę daugelio potencialių pirkėjų dėmesį kausto naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „NO.1 F4“. Svarbu pabrėžti, kad būtent šią savaitę šiam fiziniam aktyvumo asistentui yra taikoma papildoma 16% nuolaida, todėl dabar „NO.1 F4“ Kinijoje galite įsigyti vos už 18 eurų. Šiuo atveju intriguoja ir tas faktas, jog už šią konkurencingą kainą „NO.1 F4“ taip pat siūlo daugybę išskirtinių funkcijų, kurių kol kas vis dar negali pasiūlyti kiti Kinijoje pagaminti fiziniai aktyvumo asistentai.

„NO.1 F4“ didelį susižavėjimą pirkėjams kelia ne tik dėl spalvoto lietimui jautraus ekrano, bet taip pat ir dėl 130 mAh talpos baterijos, kuri, pasak gamintojo, budėjimo režime be papildomos įkrovos gali tarnauti net iki 10 dienų. Beje, „NO.1 F4“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes gali pasigirti korpusu, kuris yra atsparus tiek vandeniui, tiek dulkėms (IP68).

Svarbiu „NO.1 F4“ fizinio aktyvumo asistento akcentu tampa ir integruotas pulsometras, tačiau įvertinkite tai, jog jis matuoja ne tik pulsą, bet deguonis kiekį kraujyje bei kraujo spaudimą. Įdomu ir tai, jog „NO.1 F4“ tampa vienu iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų, kuris taip pat dar gali nustatyti ultravioletinės spinduliuotės indeksą UV, geba apskaičiuoti slėgį, gali įvertinti aukštį virš jūros lygio ir dar yra pajėgus atvaizduoti oro prognozes.

Tuo tarpu palyginimui ką tik pasirodęs naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Xiaomi Mi Band 3“ neturi nei vienos iš aukščiau paminėtų „NO.1 F4“ funkcijų. O kas įdomiausia dar kainuoja ir apie 10 eurų daugiau. Tiesa, kaip gerai šias funkcijas atlieka „NO.1 F4“ paaiškės tik po apžvalgų.

Žinoma, šiuo atveju „Xiaomi“ naudojasi savo žinomumu pasaulyje, tačiau „NO.1“ savo populiarumu taip pat neatsilieka bent jau vietinėje Kinijos rinkoje. Kitaip sakant, „NO.1“ vardas bene labiausiai yra siejamas su sportiniais išmaniaisiais laikrodžiais, kas puikiai paaiškina, kodėl itin didelio populiarumo taip pat susilaukia ir „NO.1“ fiziniai aktyvumo asistentai.

Galiausiai norime pabrėžti dar ir tai, kad kartu su fiziniu aktyvumo asistentu „NO.1 F4“ šią savaitę dar buvo anonsuotas ir naujos kartos išmanusis laikrodis „NO.1 F13“. Būtent šiuo metu šį išmanųjį laikrodį su nuolaida galite įsigyti už kiek mažiau nei 25 eurus.

Taigi šiuo atveju tinkamą pasiūlymą gali atrasti kiekvienas, o kas svarbiausia renkantis „NO.1“ produkciją taip pat dar galite ir ženkliai sutaupyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()