Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos gerokai patobulintam 3D spausdintuvui „Alfawise U20“ - giriamas už neįtikėtinai gerą tikslumą, itin paprastą valdymą ir išskirtinę funkciją, kurios neturi jokie konkurentai (Video)  ()

Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis apie 3D spausdinimo technologijas, tai greičiausiai puikiai atsimenate ir tą laikotarpį, kai 3D spausdintuvai buvo naudojami tik komerciniais tikslais. Šiuo atveju privalumas yra tas, jog pirmieji 3D spausdinimo patentai buvo užregistruoti santykinai seniai, todėl daugelius jų pagaliau tapo viešai prieinami būtent šį dešimtmetį. Kadangi vietiniams Kinijos gamintojams kūrybiškumo tikrai netrūksta, todėl nieko neturėtų nustebinti ir tas faktas, jog kinai šią atsiradusią naują galimybę pastebėjo itin gretai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad pirmieji kiniški 3D spausdintuvai savo kokybe tikrai dažnai nuvildavo. Vis dėlto kinai racionaliai priima pirkėjų kritiką, todėl visiškai natūraliai kiekvienas naujas produktas tampa ženkliai geresnis už pirmtaką.

Pavyzdžiui, naujos kartos 3D spausdintuvas „Alfawise U20“ kol kas itin maloniai stebina ne tik pirkėjus, bet ir užsienio apžvalgininkus.

Kitaip sakant, daugelis sutinka, kad kinams pagaliau pavyko sukurti konkurencingą pakaitalą jau senstelėjusiam 3D spausdintuvui „Creality3D CR-10“.

Pristatant „Alfawise U20“ norisi pabrėžti, kad šis 3D spausdintuvas maksimaliai gali spausdinti 40 centimetrų aukščio ir 30 centimetrų gylio bei pločio daiktus. Būtent pagal šį parametrą „Alfawise U20“ gali lygiuotis su jau minėtu populiariuoju 3D spausdintuvu „Creality3D CR-10“. Beje, gamintojas taip pat akcentuoja, jog net ir visiškai nepatyręs vartotojas „Alfawise U20“ sugebės paruošti darbui vos per 5 minutes. Tai tampa itin dideliu privalumu ypatingai tiems pirkėjams, kurie iki šiol vis dar nėra bandę jokio kito 3D spausdintuvo.

Daugelis „Alfawise U20“ įsigijusių pirkėjų šį 3D spausdintuvą taip pat giria už neįtikėtinai gerą tikslumą ir dideliu privalumu laiko integruotą 2,8 colių įstrižainės spalvotą lietimui jautrų ekraną.

Beje, „Alfawise U20“ dar gali pasigirti išskirtine funkcija, kurios iki šiol negalėjo pasiūlyti kiti Kinijoje pagaminti 3D spausdintuvai. Ši funkcija garantuoja, jog net ir dingus elektrai 3D spausdinimo procesas jai atsiradus galės būti tęsiamas toliau. Tuo tarpu jeigu su šia situacija tektų susidurti senesnės kartos 3D spausdintuvams, tai reikštų, kad objekto 3D spausdinimą vėl tektų pradėti iš pradžių. Tai ne tik neefektyvu, tačiau taip pat ir nuostolinga, nes esant tokiai situacijai būna patiriami itin dideli spausdinimui naudojamos medžiagos nuostoliai.

Norisi pridėti ir tai, kad „Alfawise U20“ 3D spausdintuvas puikiai veikia su visomis populiariausiomis operacinėmis sistemomis, o esant reikalui gali spausdinti ir tiesiogiai iš Micro SD kortelės. Įdomu ir tai, kad greta įprastų ABS, PLA ir TPU spausdinimo medžiagų „Alfawise U20“ dar gali pasigirti ir tuo, kad objektų spausdinimui taip pat leidžia naudoti anglies pluoštą.

Skubame pranešti ir tai, jog šiuo metu Kinijoje „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą galite įsigyti su papildoma nuolaida už 261 eurą. Palyginimui senos kartos 3D spausdintuvas „Creality3D CR-10“ net ir su nuolaida dabar kainuoja beveik 300 eurų.

Taigi tampa daugiau nei akivaizdu, kad „Alfawise U20“ šiuo metu yra kur kas geresnis pasirinkimas. Čia nepamirškite ir to, kad techniškai „Alfawise U20“ taip pat turi kelis reikšmingus atnaujinimus, kurių kol kas vis dar negali pasiūlyti dauguma kitų Kinijoje pagamintų 3D spausdintuvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()