Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos „Alldocube M5“ - turbūt pirmasis planšetinis kompiuteris su „Android 8.0“ ir 4G palaikymu (Video)  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai jau gana ilgas laikas dominuoja planšetinių kompiuterių rinkoje. Itin džiugina ir tai, kad šios bendrovės ir toliau nuosekliai dirba prie naujų sprendimų. Pavyzdžiui, vietinis Kinijos gamintojas „Alldocube“ šį mėnesį pradeda su įspūdingu planšetinio kompiuterio anonsu, kuris greičiausiai šį kartą nustebins net ir pačius išrankiausius skaitytojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad dizaino aspektu naujos kartos planšetinis kompiuteris „Alldocube M5“ unikalių sprendimų nepateikia (24,1 x 17,1 x 0,87 cm, 510 g) - tiesiog turi planšetiniam kompiuteriui jau tipine tapusią išvaizdą, kuri daugelį pirkėjų tenkina tiek estetiniu, tiek ergonominiu požiūriu.

Vis dėlto gamintojas šiuo atveju taip pat neslepia, kad kuriant „Alldocube M5“ planšetinį kompiuterį daugiausiai dėmesio skyrė programinei įrangai bei techniniams aspektams. Geriau panagrinėjus šios planšetinio ypatybės tikrai tampa aišku, kad vietinis Kinijos gamintojas „Alldocube“ savo ketinimus šį kartą pilnai įrodė ne tik žodžiais, bet ir realiais darbais.

Čia norisi pradėti nuo to, kad „Alldocube M5“ greičiausiai yra pirmasis planšetinis kompiuteris rinkoje, kuris pas pirkėją iš karto atkeliauja su naujos kartos operacine sistema „Android 8.0“. Priminsime, kad ši platforma yra aprūpinta daugybe naujų programinio lygmens sprendimų, garsėja įdiegtais saugumo atnaujinimais bei ypatinga tampa dėl to, nes geba itin efektyviai naudoti integruotos baterijos resursus. Be to, įvertinkite ir tai, kad „Android 8.0“ taip pat yra įdiegtas lietuvių kalbos palaikymas.

Tuo tarpu techniškai „Alldocube M5“ planšetinis kompiuteris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes gali pasigirti ne tik kokybišku 10,1 colių įstrižainės IPS technologijos lietimui jautriu ekranu (2560 x 1600), bet ir integruotais dviem garsiakalbiais bei 4G LTE ryšio moduliu. Čia dėmesį bene labiausiai norisi atkreipti į LTE ryšio modulį - 4G LTE palaikymas planšetiniuose kompiuteriuose kol kas yra gana didelė naujiena, o ypatingai tada, kai kalba pakrypsta apie Kinijoje pagamintus planšetinius kompiuterius.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alldocube M5“ gali pasigirti integruotu Bluetooth 4.2 ryšio moduliu, našiu dešimties branduolių „MediaTek MTK6797“ centriniu procesoriumi, „Mali-T880 MP4“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine, 6600 mAh talpos baterija bei 64 GB vidine ROM atmintine, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Skubame pranešti, jog anonso proga šiam naujos kartos planšetiniams kompiuteriui „Alldocube M5“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar yra taikoma ypatinga nuolaida. Būtent šią savaitę „Alldocube M5“ galite įsigyti už kiek mažiau nei 170 eurų, kai tuo tarpu jau nuo kitos savaitės už šį planšetinį kompiuterį teks mokėti apie 200 eurų. Visgi labiau tikėtina, kad greičiau baigsis su nuolaida siūlomas modelių kiekis, nei akcijos laikas – labai jau nedaug beliko siūlomų modelių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()